Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 03, 12:52)
Tie horizontalūs pavarstymai visada gerai, jie iškelia šiek tiek nosytę ir akys atsiduria labiau šonuose.
Dėkui už paslaptį su vaškuota virvele smile.gif

Ši vieta tiksliai pasakyta, nesidalina subtilybėm žinovės. Tyrinėjant, ieškant atrandi labai netikėtų sprendimų biggrin.gif Galima su plonute odinės virvutės virvele apklijuoti, labai daug įvairių metodų yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 10 03, 12:20)
Ši vieta tiksliai pasakyta, nesidalina subtilybėm žinovės. Tyrinėjant, ieškant atrandi labai netikėtų sprendimų  biggrin.gif  Galima su plonute odinės virvutės virvele apklijuoti, labai daug įvairių metodų yra  biggrin.gif

Aciu aciu thumbup.gif Kaip fainai, kad dar yra geru zmoniu kurie negaili pasidalinti wink.gif
Atsakyti
Kadangi nesu žinovė, tai pasidalinsiu savo patirtimi hihihi.gif - akiduobes gilesnes galima padaryti ir su vėlimo adata mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, kad nepraėjot pro šalį ir mano zuikį pastebėjot 4u.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 02, 22:08)
O maniskis 16,5 cm tai toks vidutinis sakyciau smile.gif

Netgi tiek bigsmile.gif Man pasirodė, kad jis per pus mažesnis.

QUOTE(Jurblond @ 2012 10 03, 08:29)
Ir mano naujoji dramblytė Sweet  biggrin.gif

Labai miela. Man labai patinka kai drambliukai būna tokie mieli wub.gif

QUOTE(Jurblond @ 2012 10 03, 11:04)
Tik tokią dar turiu nuotrauką  ...

Ir tas baltas koks fainas wub.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 03, 11:52)
Tie horizontalūs pavarstymai visada gerai, jie iškelia šiek tiek nosytę ir akys atsiduria labiau šonuose.

O gal galima šioje vietoje plačiau? ax.gif Aš tiek stipriai prikimšau savo pirmojo meškio galvą, kad niekaip nėjo akiduobių pagilint doh.gif Ir vyras spaudė akis, ir traukė siūlą, nu niekaip doh.gif Stipriai tempiant kailio pagrindas plyšti pradėjo, o akiduobės negilėja doh.gif Juk per daug negali būti prikimšta, visur sako, kad reik itin kietai galvą kimšt. Kažin ką ne taip darau? Zuikei irgi norėjau giliau akytes įsodint, bet niekaip. Gal kažkokiu kitokiu principu reik daryt, ne taip pat, kaip iš kart su akimis gilinant g.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 03, 17:25)
Aciu aciu   thumbup.gif  Kaip fainai, kad dar yra geru zmoniu kurie negaili pasidalinti wink.gif

Šitą, o aš apie tą vaškuotą juostelę aplink akis šioje temoje skaičiau, kažkas jau pasakojo kaip tai daroma. Man rodos iš tų, kas jau nebe pasirodo čia verysad.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 03, 18:39)
Kadangi nesu žinovė, tai pasidalinsiu savo patirtimi hihihi.gif - akiduobes gilesnes galima padaryti ir su vėlimo adata  mirksiukas.gif

Protingi tikriausiai suprato, kaip būtent, bet aš tai ne lotuliukas.gif
Su tuo vėlimu tai irgi turėjau reikalų doh.gif Vėliau nosiuką. Badžiau, badžiau, badžiau badžiau ir visa vilna suėjo į vidų. Palindo po medžiaga. Nemaniau, kad jai ten dar vietos yra, nes vėlimo adata atsimušinėjo nuo tokio kieto paviršiau, nelindo ji, o va vilnai vis gi dar atsirado vietos. Reik man dabar dar aiškintis, kaip velti, kad nosis būtų paviršiuje, o ne po "oda" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 03 spalio 2012 - 18:34
Matau, kad konsultacijos vyksta tai ir a6 "pasibedavosiu" biggrin.gif Taip prikimsau meskucio galv1, kad niekaip negaliu nosies issiuvinet. Nu nelenda adata ir viskas doh.gif biggrin.gif Cia vis skaitau, kad kuo labiau prikimst tai ir nusprendziau ispausti maksimuma kiek tik galiu biggrin.gif
Atsakyti
Voveryt, isduok paslapti kur perki stiklines granules ar akmenukus pasunkinimui? blush2.gif
Atsakyti
Akmenukus pirkau Kikoj, akvariumams skirti. Tik apsirikau truputį, reikėjo smulkesnius imt. Bet ilgiau pavargus gerai ir tie - tiesiog reik išrankiot iš maišelio smulkesnius. Bet šiaip tai buvo pirkt ir visai smulkių, po pusę kg supakuotų. O stiklinius rutuliukus turiu nuo senų laikų, net nebežinau iš kur juos gavau g.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sunkinimui dar galima naudoti ir biserį (būna nukainavimai, tai tikrai apsimoka), jei nėra metalo granulių, stiklo rutulėlių (juos dažniausiai atsisiunčiu iš bearpile).
Atsakyti
sulaukiau savo siuntinuko is senasnaujas, ciupineju, ziurineju.. nusipirkau iranki sanariukams uzsukti, bet kaip juo naudotis, tai nesuprantu. gal galit kas padet?
sujungimus pirkau T formos. ten vienas galiukas ilgesnis uz antra. kai sudesiu diskelius ir jau reiks uzsukti, tai tuo irankiu is virsaus ta ilgesniji pirmiau sukti ar kaip?

del tos virvutes apie akis, tai man vistiek liko paslaptim blush2.gif ar ja issiuvineta ar kaip? gal dar man per anksti visos subtilybes ax.gif

drambsliukas labai mielas, apskritai atrodo aukstasis pilotazas, ten ta straubli prikimst doh.gif
vovere, zuike labai faina, tikrai medziagele labai labai. o jau tas maziuliukas tai isvis miniatiura unsure.gif kaip toki pasiut ir prikimst doh.gif
Papildyta:
tiesa, dar pirkau diskeliu metaliniu, tai ju skylutes per dideles sujungimams...emiau dar ir tokiu visai mazuciu mediniu, bet ju skylutes per mazos. na, zodziu, vistiek sugebejau usipirkt ko nereik..turbut tiem metaliniam diskeliam reik kitokiu sujungimu? nuotraukose pamokeliu maciau, kad su metaliniais deda lyg du diskelius. tai nusipirkau dvieju dydziu. bet vistiek skyle per didele abieju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 05 spalio 2012 - 11:34
Cia lyg Vovere klause del tonavimo aliejiniais dazais? esu dariusi ir visai smagiai gaunasi. tiesa tonavau medziaginius meskucius, pvz sita

http://www.mielinama...is-murzius.html
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2012 09 07, 17:23)
Negaliu atsiziureti i jusu darbelius !!!! Tikrai visu nuosirdus ir nerealus !!!
Noreciau ir as pabandyti smile.gif Bet jus man pasakykit nuo ko man pradeti? Reikia tureti schema kazokia kaip suprantu? Gal yra koks puslapiukas kur viskas nuo pradziu parodyta?

Aš savo pirma meškutį siuvau pagal Senasnaujas schemą ir ten pat pirkau rinkinį. Galiu pasakyti, kad pati geriausia iškarpą yra jų. http://www.rankdarbi...s-zefyras-1.jpg Toks. Patys mieliausi man ežiukai. Ežiuko kailiuką pirkau internetu. O iškarpą turiu iš interneto, kam reikia galiu arsiusti. (Nemoku įdėti sad.gif nuotraukų)
Atsakyti
Vilnele, schmoll.gif nesutinku su tavimi. Pati geriausia iškarpa ta, kurią laikui bėgant pati susikuri, atidirbi tongue.gif Arba pagal naują savo, nes nežinai ar gerai viską apskaičiavai ir nežinai kas gausis hihihi.gif
Atsakyti