Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 01, 22:06)

Vovere, kol moherinio kailiuko pati nepačiupinėsi, tol ir nežinosi  tongue.gif

Aš iš senasnaujas užsisakiau viskozės kailiuką ir dar porą mini meškiukams skirto. Nu jau tokio švelnumo, taip malonu juos liesti, kad nežinau ar išdrįsiu kada juos karpyt doh.gif lotuliukas.gif
P.S. - čia vienoje senesnėje temoje pamačiau tavo vieną mažytį, kur šaukšte sėdi bigsmile.gif Nerealus grožis wub.gif
Atsakyti
Arbatele, vyninis meskutis tikrai LABAI fainas. man patiko galvytes forma, kitokia nei iprasta, ir ausyciu vieta praplatina galvyte, idomiai labai atrodo. akys israiskingos, ner ka lygint su tom pirktinem. ir kojytes, matau, padukai didesni. va ir man taip norisi jau kartais iskarpa koreguoti, vos pora dar tik pasiuvau meskiu, o jau pradeda matytis, ka noreciau keist. na, ir vynuogiu keke labai tinka! esu velusi vynuogytes kazkada auku dezutei, taip gera buvo prisiminti.

as sukirpau miniuka, is veliuro. man labai veliuras apskritai patinka. ziuresim, kas gausis, bet laukiu siuntinuko is senas naujas, niekaip manes nepasiekia. na, ir nuotaikos siuvimui ir krapstymui dar trukumas... luktersiu ir pasigeresiu jusu darbeliais smile.gif
Atsakyti
Žiogeli, iškarpos po truputį kooreguojasi, perdaromos, virsta visai savomis...Viskas su patirtimi, pasiūtais meškiukais matuojama smile.gif

Vovere, maži ir labai maži, "šaukštiniai", meškiukai reikalauja lanksčiu pagrindu, trumpu plaukeliu ir neyrančiais kraštais kailiuko. Ir kai randi tokį, gali įgyvendinti sumanymus.
Atsakyti
Na va, rodomės.... Šiltukas... Iškarpėlės mano, jungtas sanariukais, galvytė lankstosi i visas puses, nosytė, ir veltos pėdutės vaškuotos...

user posted image
Atsakyti
Visai kitoks SBM tavo šis meškiukas smile.gif Vadinasi vyksta paieškos - irgi žingsnis lik tobulumo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 02 spalio 2012 - 15:49
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 02, 12:34)
Vovere, maži ir labai maži, "šaukštiniai",  meškiukai reikalauja lanksčiu pagrindu, trumpu plaukeliu ir neyrančiais kraštais kailiuko. Ir kai randi tokį, gali įgyvendinti sumanymus.

Įsitikinau savo pačios kailiu biggrin.gif Prasikeikiau siūdama mažiuką iš baisiai bjauraus audinio - net didelio iš tokio nebesiūsiu doh.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 02, 14:50)
Na va, rodomės.... Šiltukas... Iškarpėlės mano, jungtas sanariukais, galvytė lankstosi i visas puses, nosytė, ir veltos pėdutės vaškuotos...

Koks mielas bigsmile.gif Koks jo dydis? Atrodo tai, kad mažulėlis.
Papildyta:
Ar priimsit į žvėrelių šeimą dar porą? blush2.gif

Zuikutė Žydrė. 20 cm. Jos meškutis 7,5 cm.

user posted image

user posted image

user posted image

Zuikė iš trikotažo. Todėl išaugo kemšant biggrin.gif Su penkiais sujungimais, kimšta sintepuchu ir sunkinta stiklo rutuliukais bei akmenukais. Akytės stiklinės, nosytė siuvinėta ir lakuota. Nors trikotažas ir iškraipo šiek tiek formas, bet man patiko iš jo siūti. O va mažasis meškutis siūtas iš baisiai brizgančios medžiagos doh.gif Net klijais patepti kraštai brizga. Patiko tokį mažiuką siūti, bet tik ne iš tokios medžiagos schmoll.gif Kai ją pirkau pasirodė, kad kraštai neirūs, apsigavau doh.gif Nosiukas ir akytės veltos. Sujungta siūlu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 02 spalio 2012 - 17:26
Dekui mergytes.... smile.gif))
Arbatele, tikrai esu ieskojimu kely.... dar daug ka reik isbandyti.... nezinau ar tai link tobulumo, bet patys ieskojimai dziugina....

Vovere, smaguciai kokie taviskiai, o ypac mazylis man labai.... As tu miniuku negaleciau daryt, man per smulku.....

O maniskis 16,5 cm tai toks vidutinis sakyciau smile.gif
Atsakyti
Oi kokie gražuoliai wub.gif Bet kaip lygiai, gražiai pirkimštas iš trikotažo zuikis.
Ir mano naujoji dramblytė Sweet biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurblond: 03 spalio 2012 - 07:31
Labai graži dramblytė. Spalva tokia maloni. tik norėtųsi manekenę iš visų pusių apžiūrėti.
Ir aš kaip SBM - gražios akys, reikia iš tavęs pasimokyti smile.gif Jei ne paslaptis - kokią virvelę akių apkantavimui naudoji?

Trikotažinė zuikutėlabai simpatiška wub.gif wub.gif wub.gif O trikotažiniai žvėriukai kemšant visada auga smile.gif

Atsakyti
Labai faina dramblyte wub.gif O jau kailiuko grazumas.... Viskoze?

Nu zinokit jei neisduosit kaip taip graziai akytes padaryti, tai rrrrrrrrrrrrr, uzpavydesiu ir pasisiausiu mirksiukas.gif Nemoku as taip... Gal kazkur galima nuoroda su pamokele rasti? Labai jau tvarkingai ir graziai atrodo....Noriu noriu noriu... kaiptik tuoj kibsiu i nauja lepeckoji, tai prasau pasidalinti ir ismokyti smile.gif
Atsakyti
Tik tokią dar turiu nuotrauką ,,pakuždėsiu tau paslaptį" biggrin.gif Kailiukas - garbanota viskozė atrodo. Labai super siūnasi, maloni, švelni. Akutės - sutrauktos akiduobės, trauktas siūlas horizontaliai, kad nosis pasikeltų tarp akių, tuomet prisiūtos akys, apkontuotos vaškine virvute. Nieko sudėtingo, tik kruopštumo reikalauja 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurblond: 03 spalio 2012 - 10:40
Tie horizontalūs pavarstymai visada gerai, jie iškelia šiek tiek nosytę ir akys atsiduria labiau šonuose.
Dėkui už paslaptį su vaškuota virvele smile.gif
Atsakyti