Vadinasi mano blakstienos nepigios , bet pigesnių nemačiau.
O man kimšimas - labiausiai nepatinka, kol sutrombuoji, kad būtų lygiai, gražiai, kietai, be jokių minkštimų
Nosytę vaškuoti tai smagu, voveriuk - nieko ten sudėtingo, nebijokit, tik per daug nepritepkite vaško per vieną kartą, nes nubėgti ant kailiuko gali, užtepi - su fenu kaitini, susigeria, vėl užtepi - kaitini. Paskutinį sluoksnį nublizginate ir vualia - blizgus, kietas nosius
P.S. - Vovere - skaičiau ,,vagystės" istoriją - lūžau iš juoko, nu nemirtingas įvykis Jetus, kakus pradėjo vogti, bet tai gal trašoms jam reikia
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 09 28, 07:43)
prie naujienų pažiūrėkit ten daug daugiau kailiukų visokių ir kitokių prekių, ko nėra prie meškinų ir lėlių skyrelio.
aciu, uzsiskaskiau moherinio kailiuko seniai norejau butent is tokio pasiuti
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 28, 08:15)
Nosytę vaškuoti tai smagu, voveriuk - nieko ten sudėtingo, nebijokit, tik per daug nepritepkite vaško per vieną kartą, nes nubėgti ant kailiuko gali, užtepi - su fenu kaitini, susigeria, vėl užtepi - kaitini. Paskutinį sluoksnį nublizginate ir vualia - blizgus, kietas nosius
P.S. - Vovere - skaičiau ,,vagystės" istoriją - lūžau iš juoko, nu nemirtingas įvykis Jetus, kakus pradėjo vogti, bet tai gal trašoms jam reikia
Dar kaupiuosi Vienam žvėriukui tai su dažais ir laku kietinau nosiuką. O vašką vis pačiupinėju ir padedu
Ačiū už padrąsinimą, reik gi kažkaip pradėt
Apie vagystę tai pas vestukus tikriausiai skaitėt? Aha, istorija tokia nei juokis nei verk vadinasi
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 01, 14:03)
Seniai nieko nerodžiau, tai dabar pristatau raudono vyno meškutį - Shiraz
Pasiūtas iš pliušo, su sąnariais, rankomis išpieštomis akimis, siuvinėta ir vaškuota nosimi. Ūgis - 20 cm, puikiai stovi.
Pasiūtas iš pliušo, su sąnariais, rankomis išpieštomis akimis, siuvinėta ir vaškuota nosimi. Ūgis - 20 cm, puikiai stovi.
Koks jis "skanus" Man toks tikras vaikystės meškiukas
O kas ten pas jį tokio gražaus ant kaklo kabo? Labai kažkas gražaus
Dėkui, Vovere :4u: Senos medžiagos turi savo žavesio. Nors kokybišką seną pliušą nėra taip lengva rasti O ant kaklo du rankų darbo stikliniai karoliukai
Aš ne fenu kaitinu. Pirmiausiai lašinu, įtrinu vašką į nosį. O paskui pašildau mažo šaukštelio kotą ir juo išlydau ant nosies pridėjus. Vaškas gražiai susigeria į siūlus. Taip greičiau ir gali sukontroliuoti, jei vaško daugiau ir teka.
Kiekvienas pasirenka savo įrankį
Aš ne fenu kaitinu. Pirmiausiai lašinu, įtrinu vašką į nosį. O paskui pašildau mažo šaukštelio kotą ir juo išlydau ant nosies pridėjus. Vaškas gražiai susigeria į siūlus. Taip greičiau ir gali sukontroliuoti, jei vaško daugiau ir teka.
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 01, 14:03)
Seniai nieko nerodžiau, tai dabar pristatau raudono vyno meškutį - Shiraz
Nerealiai fainas kailiukas.... Ir zinoma pats meskis super....
Jei nepaslaptis kur medzioji tokius grazius kailius?
Beje man reikia pas tave i pamokeles, kaip taip graziai akyciu apvedimus padaryti
O as dabar truputi naujo meskio paieskose Noriu isbandyti nauja snukuti, po keliu dieneliu pasirodysim manau... Ivertinsit, kaip gavosi...
as gavau jau nauja tikra kailiuka ,moherini 12 mm plaukas, tai tooooks retas atrodo, galvoju koki cia mazuliuka pasiuti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 01, 15:28)
O ant kaklo du rankų darbo stikliniai karoliukai
Labai gražiai atrodo
Kuo daugiau informacijos, tuo daugiau yra iš ko mokytis ir tobulėti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 10 01, 18:26)
as gavau jau nauja tikra kailiuka ,moherini 12 mm plaukas, tai tooooks retas atrodo, galvoju koki cia mazuliuka pasiuti
O, tai lauksim naujo žvėriuko
Aš tai kol kas net nežinau kaip tuos kailiukus užsisakinėti Nesuprantu nei kokių išmatavimų reikia, nei kurie geresni, kokie kam tinkami ir kur apsimoka pirkti, o kur brangu
as is ornamentai.lt uzsisakiau, maziuka gabaliuka, pasibandymui ir smalsumui nuraminti manau uzteks 25x30 gabaliukas ir spec audinuko padukam paemiau, tai labai nekantrauju kai atrasiu laiko siam meskiukui
Arbateles vyninukas labai skanus, ta spalva tokia mmm akytes tokios tik zybsi
Arbateles vyninukas labai skanus, ta spalva tokia mmm akytes tokios tik zybsi
Dėkui, merginos
"Kailiukus" tokius gaunu dažniausiai dovanų iš draugų: kas liemenę išardė, kieno suknelės viršus per ankštas
Vovere, kol moherinio kailiuko pati nepačiupinėsi, tol ir nežinosi
"Kailiukus" tokius gaunu dažniausiai dovanų iš draugų: kas liemenę išardė, kieno suknelės viršus per ankštas
Vovere, kol moherinio kailiuko pati nepačiupinėsi, tol ir nežinosi
Gali nieko nedaryti, o siūti tai jį reikėtų
Jei plausi jis pasišiauš, bet taps minkštesnis (aš naujo kailiuko niekada neplaunu).
Garbanoto kailiuko gali garbanos išsitiesinti. O pašukuoti gali ir pasiūtą mešką. Prieš kirpdama gerai pažiūrėk kryptį kailio.
Jei plausi jis pasišiauš, bet taps minkštesnis (aš naujo kailiuko niekada neplaunu).
Garbanoto kailiuko gali garbanos išsitiesinti. O pašukuoti gali ir pasiūtą mešką. Prieš kirpdama gerai pažiūrėk kryptį kailio.