Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Vadinasi mano blakstienos nepigios doh.gif , bet pigesnių nemačiau.
O man kimšimas - labiausiai nepatinka, kol sutrombuoji, kad būtų lygiai, gražiai, kietai, be jokių minkštimų doh.gif
Nosytę vaškuoti tai smagu, voveriuk - nieko ten sudėtingo, nebijokit, tik per daug nepritepkite vaško per vieną kartą, nes nubėgti ant kailiuko gali, užtepi - su fenu kaitini, susigeria, vėl užtepi - kaitini. Paskutinį sluoksnį nublizginate ir vualia - blizgus, kietas nosius biggrin.gif
P.S. - Vovere - skaičiau ,,vagystės" istoriją - lūžau iš juoko, nu nemirtingas įvykis doh.gif biggrin.gif Jetus, kakus pradėjo vogti, bet tai gal trašoms jam reikia hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurblond: 28 rugsėjo 2012 - 07:31
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 09 28, 07:43)
prie naujienų pažiūrėkit  ax.gif  ten daug daugiau kailiukų visokių ir kitokių prekių, ko nėra prie meškinų ir lėlių skyrelio.

bigsmile.gif aciu, uzsiskaskiau moherinio kailiuko wub.gif seniai norejau butent is tokio pasiuti thumbup.gif
Atsakyti
Seniai nieko nerodžiau, tai dabar pristatau raudono vyno meškutį - Shiraz smile.gif
Pasiūtas iš pliušo, su sąnariais, rankomis išpieštomis akimis, siuvinėta ir vaškuota nosimi. Ūgis - 20 cm, puikiai stovi.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 28, 08:15)
Nosytę vaškuoti tai smagu, voveriuk - nieko ten sudėtingo, nebijokit, tik per daug nepritepkite vaško per vieną kartą, nes nubėgti ant kailiuko gali, užtepi - su fenu kaitini, susigeria, vėl užtepi - kaitini. Paskutinį sluoksnį nublizginate ir vualia - blizgus, kietas nosius  biggrin.gif

P.S. - Vovere - skaičiau ,,vagystės" istoriją - lūžau iš juoko, nu nemirtingas įvykis  doh.gif  biggrin.gif  Jetus, kakus pradėjo vogti, bet tai gal trašoms jam reikia  hihihi.gif

Dar kaupiuosi doh.gif Vienam žvėriukui tai su dažais ir laku kietinau nosiuką. O vašką vis pačiupinėju ir padedu doh.gif
Ačiū už padrąsinimą, reik gi kažkaip pradėt doh.gif

Apie vagystę tai pas vestukus tikriausiai skaitėt? Aha, istorija tokia nei juokis nei verk vadinasi doh.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 01, 14:03)
Seniai nieko nerodžiau, tai dabar pristatau raudono vyno meškutį -  Shiraz smile.gif
Pasiūtas iš pliušo, su sąnariais, rankomis išpieštomis akimis, siuvinėta ir vaškuota nosimi. Ūgis - 20 cm, puikiai stovi.

Koks jis "skanus" biggrin.gif Man toks tikras vaikystės meškiukas wub.gif
O kas ten pas jį tokio gražaus ant kaklo kabo? Labai kažkas gražaus bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui, Vovere :4u: Senos medžiagos turi savo žavesio. Nors kokybišką seną pliušą nėra taip lengva rasti wink.gif O ant kaklo du rankų darbo stikliniai karoliukai smile.gif

Aš ne fenu kaitinu. Pirmiausiai lašinu, įtrinu vašką į nosį. O paskui pašildau mažo šaukštelio kotą ir juo išlydau ant nosies pridėjus. Vaškas gražiai susigeria į siūlus. Taip greičiau ir gali sukontroliuoti, jei vaško daugiau ir teka.
Kiekvienas pasirenka savo įrankį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 01 spalio 2012 - 14:30
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 01, 14:03)
Seniai nieko nerodžiau, tai dabar pristatau raudono vyno meškutį -  Shiraz smile.gif

Nerealiai fainas kailiukas.... Ir zinoma pats meskis super.... wub.gif

Jei nepaslaptis kur medzioji tokius grazius kailius? smile.gif
Beje man reikia pas tave i pamokeles, kaip taip graziai akyciu apvedimus padaryti smile.gif

O as dabar truputi naujo meskio paieskose smile.gif Noriu isbandyti nauja snukuti, po keliu dieneliu pasirodysim manau... Ivertinsit, kaip gavosi...
Atsakyti
bigsmile.gif
as gavau jau nauja tikra kailiuka ,moherini 12 mm plaukas, tai tooooks retas atrodo, galvoju koki cia mazuliuka pasiuti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 01, 15:28)
O ant kaklo du rankų darbo stikliniai karoliukai smile.gif

Aš ne fenu kaitinu.  Pirmiausiai lašinu, įtrinu vašką į nosį. O paskui pašildau mažo šaukštelio kotą ir juo išlydau ant nosies pridėjus. Vaškas gražiai susigeria į siūlus. Taip greičiau ir gali sukontroliuoti, jei vaško daugiau ir teka.
Kiekvienas pasirenka savo įrankį smile.gif

Labai gražiai atrodo thumbup.gif

Kuo daugiau informacijos, tuo daugiau yra iš ko mokytis ir tobulėti 4u.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2012 10 01, 18:26)
bigsmile.gif
as gavau jau nauja tikra kailiuka ,moherini 12 mm plaukas, tai tooooks retas atrodo, galvoju koki cia mazuliuka pasiuti  wub.gif

O, tai lauksim naujo žvėriuko smile.gif
Aš tai kol kas net nežinau kaip tuos kailiukus užsisakinėti doh.gif Nesuprantu nei kokių išmatavimų reikia, nei kurie geresni, kokie kam tinkami ir kur apsimoka pirkti, o kur brangu doh.gif
Atsakyti
as is ornamentai.lt uzsisakiau, maziuka gabaliuka, pasibandymui ir smalsumui nuraminti manau uzteks 25x30 gabaliukas ir spec audinuko padukam paemiau, tai labai nekantrauju kai atrasiu laiko siam meskiukui wub.gif

Arbateles vyninukas labai skanus, ta spalva tokia mmm thumbup.gif akytes tokios tik zybsi wub.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos 4u.gif

"Kailiukus" tokius gaunu dažniausiai dovanų iš draugų: kas liemenę išardė, kieno suknelės viršus per ankštas hihihi.gif

Vovere, kol moherinio kailiuko pati nepačiupinėsi, tol ir nežinosi tongue.gif

Atsakyti
Arbatetele - o ta kailiuka reiktu isplauti tikriausiai ir paskui pasukuoti gal g.gif
kailiukas

dabar kai gavau tikra kaili nebzinau kaip ka daryt unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gali nieko nedaryti, o siūti tai jį reikėtų hihihi.gif
Jei plausi jis pasišiauš, bet taps minkštesnis (aš naujo kailiuko niekada neplaunu).
Garbanoto kailiuko gali garbanos išsitiesinti. O pašukuoti gali ir pasiūtą mešką. Prieš kirpdama gerai pažiūrėk kryptį kailio.
Atsakyti