Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

S.B.M - su kuo tonavote savo drambliuką, tokios ryškios tiesios linijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 09 19, 21:47)
S.B.M. - papasakpok ka po akademijos ismoksi naujo, nes man tavo meskuciai tokie tobuli,atrodo kad tau ten nera ka mokytis ir ner ka veikti  biggrin.gif

o  pamokeles Vilniuje  bigsmile.gif

Pamokeles internetu... Man tas labai patiko, galima sakyt vien del to jungiausi...
Siaip tikrai informatyvio...
Darsiai gali jungtis betkas is bet kurio lietuvos kampelio, tik parsisiusti rinkinuka reikes...
Del to ka ismokau is pirmojo meskucio siuvimo, tai net nezinau... Na vienintelis naujas dalykas buvo, tai nosytes vaskavimas ir siuvimas, gi mano visi meskiai siaip veltom buna, tai va isbandziau nauja dalyka... smile.gif
Siudama pagal pamokeles supratau, kad visgi rinktis sanariukus reikia didesnius nei jie nurode, man patinka, kai kojytes ir rankytes labiau su prie kunelio nei dabar gavosi...
Siaip puiki prakti.. Tikiuosi sekanciu dvieju meskiuku siuvime daugiau laisves duos smile.gif

Dekui uz pagyras... Bet man vis atrodo, kad jiems dar reikia tobuleti ir tikrai yra kur smile.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2012 09 21, 19:07)
Meškis Morkius Morkūnas (gal reikėjo zuikį daryt  g.gif  bet yra kaip yra rolleyes.gif ) Susiruošęs į pasimatymą. Šiek tiek sutrikęs, bet labai laimingas  wub.gif 

Koks laimingas smile.gif Privercia iskarto nusisypsoti...

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 09 23, 13:23)
niekad nesu klijavus blakstienu, tai geru nesinoretu gadinti, todel ir norejau pigesniu. o visu tu plonybiu dar ne neisaiskinau (svelnumo, keitumo ir t.t.) doh.gif  kazkuri cia rase, kad drogo blakstienos ir neblogai klijuojas, ir pigios, todel ir as uzsimaniau biggrin.gif  o cia, Norgej, tikrai zymiai maziau visko rankdarbiams. net panduro hobby, tokia, atrodo, didele parduotuve, neturi nei isiuvamu akyciu (tik tokias plastmasines, kur vartosi vyzdziai), nei blakstienu, anei sanariuku. po visa miesta lakstyti labai neapsimoka man, per sudetinga. nes viena parde yra centre, bet ji mazyte, tad dideles vilties ten rasti visko neturiu. kita parde labai toli vaziuot unsure.gif  o ir kainos cia hobby dalykiuku kone 3-5 kart didesnes. pigiau siustis viska is LT, as ir vilnas, ir viska viska tik siunciuosi... cool.gif

Tiesa pasakius, Droge reciau buna... As dazniausiai uzsuku i Eurokos pardes ir ten tikrai buna nemazas pasirinkimas tu visai piguciu, jos man puikiai tinka... nors paieskojus ebayjuj dar pigiau galima rasti didesniais pokuciais...

Siaip kazkas jau minejo, kad geriau kietesnes meskiams, man tos pigios puikiai tinka...

QUOTE(Jurblond @ 2012 09 25, 12:20)
S.B.M - su kuo tonavote savo drambliuką, tokios ryškios tiesios linijos  wub.gif

Pastele.... Daznai su ja tonuoju, man kazkaip patogu su ja darbuotis, nesiteplioja niekas aplinkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 09 27, 11:41)
Pamokeles internetu... Man tas labai patiko, galima sakyt vien del to jungiausi...

Siudama pagal pamokeles supratau, kad visgi rinktis sanariukus reikia didesnius nei jie nurode, man patinka, kai kojytes ir rankytes labiau su prie kunelio nei dabar gavosi...

Patogu thumbup.gif Nors kaip visai pradedantiems tai norisi vis dėl to viską matyti gyvai, pačiupinėti, proceso metu klausti kas kaip. Galima rašyti komentarus, bet tai ne tas pats. Ech, noriu gyvų kursų biggrin.gif

O aš tai likau nesupratus ką ne taip padariau g.gif Man meškiaus kojytės stovint gavosi V formos, jis stovi kaip koks balerūnas doh.gif Nesuprantu kas ne taip. Kelis kartus ardžiau tuos sujungimus, maniau, kad gal per daug suveržiau, bet atleidus kojos makaluojasi, o rezultatas vis tiek toks pats - V forma doh.gif Pasiuvau zuikutę, bet jos kojytėms viskas gerai, nors ir mažesnius diskelius naudojau g.gif
Atsakyti
Pastelė - tai kreidutės? Ir... pigios blakstienytės tai kiek tas pigios? Nes aš už 19 Lt eurokose pirkau, kuokštukai atskiri. Čia pigios ar ne g.gif biggrin.gif

Vovere - užsikabliavot ant meškučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 27, 14:28)
Pastelė - tai kreidutės? Ir... pigios blakstienytės tai kiek tas pigios? Nes aš už 19 Lt eurokose pirkau, kuokštukai atskiri. Čia pigios ar ne  g.gif  biggrin.gif

Vovere - užsikabliavot ant meškučių  biggrin.gif

pastelines kreideles - tai tokios tepancios pirstus, buna aliejines tai jos tokios riebios, o pastelines tokios kaip kreidutes dulkancios

19 LT gal pigios, as buvau visai paprastas nupirkus uz 10 Lt dvi bigsmile.gif bet kazkokioj mini parduotuvikej
Atsakyti
Pastelė - tai kreidutės? Ir... pigios blakstienytės tai kiek tas pigios? Nes aš už 19 Lt eurokose pirkau, kuokštukai atskiri. Čia pigios ar ne  g.gif  biggrin.gif

Aš turiu už 12 Lt iš Eurokos atskirais kuokšteliais šešios eilutės skirtingo ilgio. Dar turiu po 5 Lt dvi poros ištisinių blakstienų, bet tos parduotuvės pavadinimo net nežinau g.gif

Tai jau užsikabinau doh.gif Lyg neturėčiau daugiau ką veikt doh.gif Čia šitos meškų temos pirmame lape reik ryškiai raudonai dideliu šriftu įspėjimą užrašyti - Atsargiai - užkrečiama! lotuliukas.gif
Grįžau atgal atgal ir šiandien jau įkopiau į VIII meškų temą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 09 27, 16:13)
Aš turiu už 12 Lt iš Eurokos atskirais kuokšteliais šešios eilutės skirtingo ilgio.

Mano tokios pat - tik 19 Lt g.gif , na dar klijų pridėtas buteliukas.
Atsakyti

Pateles, tai taip tos kreidutes... smile.gif Man patinka, kazkaip, su jom neissimozoja man niekas....

O pigios blakstienos buna po 5-6lt istisines ir dar buna po 8 tai prideti klijai...

Manau naturalu uzsikabliuoti uz meskiu smile.gif Jie gi nereliai fainuoliski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 27, 15:47)
Mano tokios pat - tik 19 Lt g.gif , na dar klijų pridėtas buteliukas.

Manosios irgi su klijais, bet gal aš seniau pirkau, buvo pigiau g.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 09 27, 17:25)
Pateles, tai taip tos kreidutes... smile.gif Man patinka, kazkaip, su jom neissimozoja man niekas....

Manau naturalu uzsikabliuoti uz meskiu smile.gif Jie gi nereliai fainuoliski smile.gif

O jos nenubyra? Nereikia kažkaip jų užfiksuot? Lėlėms tai su purškiamu laku dažus fiksuoju, o va su meškučiais tai kažkaip man net ranka sunkiai kyla juos tonuot blush2.gif Su akriliniais tai labai jau ryškiai gavosi, nors ir skiedžiau kaip reikiant, be to jie taip greit džiūsta doh.gif Gavau iš vienos puikios lėlininkės dovanų aliejinių dažų rinkinuką, bet vis paimu ir padedu - niekaip nesiryžtu jų išbandyt doh.gif

Man pats jų kūrimo procesas patinka biggrin.gif Mane kabina tokie kitų nelabai mėgstami etapai - lėlėse ore džiūstančio modelino švitrinimas, o meškučiuose užkabino kimšimas biggrin.gif Toks vos ne meditacinis-monotoniškas-raminantis-hipnotizuojantis procesas lotuliukas.gif Labiausiai bijau nosiukų vaškavimo doh.gif Sėdi dabar chebra ir laukia kada jų nosiukų imsiuos doh.gif

Dabar pribridau, beskaitydama senas temas, 2009 metų Kalėdinio meškiuko konkursą. Kiek prizų buvot prisigalvoję, koks entuziazmas, kokios teigiamos emocijos thumbup.gif Tik žiauriai gaila, kad tų meškučių neina pasižiūrėt, tos visos senų konkursų temos uždarytos verysad.gif
Atsakyti
Šiandien buvau Ornamentuose, nauji kailiukai pasakiški wub.gif . Nepirkau nieko, nes neapsisprendžiau hihihi.gif
Ryt vėl eisiu!
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 09 27, 20:38)
Šiandien buvau Ornamentuose, nauji kailiukai pasakiški  wub.gif . Nepirkau nieko, nes neapsisprendžiau hihihi.gif
Ryt vėl eisiu!

verysad.gif e-shope tai nieko nesudeta naujo
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 09 27, 21:24)
verysad.gif  e-shope tai nieko nesudeta naujo

prie naujienų pažiūrėkit ax.gif ten daug daugiau kailiukų visokių ir kitokių prekių, ko nėra prie meškinų ir lėlių skyrelio.
Atsakyti