S.B.M - su kuo tonavote savo drambliuką, tokios ryškios tiesios linijos
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 09 19, 21:47)
S.B.M. - papasakpok ka po akademijos ismoksi naujo, nes man tavo meskuciai tokie tobuli,atrodo kad tau ten nera ka mokytis ir ner ka veikti
o pamokeles Vilniuje
o pamokeles Vilniuje
Pamokeles internetu... Man tas labai patiko, galima sakyt vien del to jungiausi...
Siaip tikrai informatyvio...
Darsiai gali jungtis betkas is bet kurio lietuvos kampelio, tik parsisiusti rinkinuka reikes...
Del to ka ismokau is pirmojo meskucio siuvimo, tai net nezinau... Na vienintelis naujas dalykas buvo, tai nosytes vaskavimas ir siuvimas, gi mano visi meskiai siaip veltom buna, tai va isbandziau nauja dalyka...
Siudama pagal pamokeles supratau, kad visgi rinktis sanariukus reikia didesnius nei jie nurode, man patinka, kai kojytes ir rankytes labiau su prie kunelio nei dabar gavosi...
Siaip puiki prakti.. Tikiuosi sekanciu dvieju meskiuku siuvime daugiau laisves duos
Dekui uz pagyras... Bet man vis atrodo, kad jiems dar reikia tobuleti ir tikrai yra kur
QUOTE(pašnekutė @ 2012 09 21, 19:07)
Meškis Morkius Morkūnas (gal reikėjo zuikį daryt bet yra kaip yra ) Susiruošęs į pasimatymą. Šiek tiek sutrikęs, bet labai laimingas
Koks laimingas Privercia iskarto nusisypsoti...
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 09 23, 13:23)
niekad nesu klijavus blakstienu, tai geru nesinoretu gadinti, todel ir norejau pigesniu. o visu tu plonybiu dar ne neisaiskinau (svelnumo, keitumo ir t.t.) kazkuri cia rase, kad drogo blakstienos ir neblogai klijuojas, ir pigios, todel ir as uzsimaniau o cia, Norgej, tikrai zymiai maziau visko rankdarbiams. net panduro hobby, tokia, atrodo, didele parduotuve, neturi nei isiuvamu akyciu (tik tokias plastmasines, kur vartosi vyzdziai), nei blakstienu, anei sanariuku. po visa miesta lakstyti labai neapsimoka man, per sudetinga. nes viena parde yra centre, bet ji mazyte, tad dideles vilties ten rasti visko neturiu. kita parde labai toli vaziuot o ir kainos cia hobby dalykiuku kone 3-5 kart didesnes. pigiau siustis viska is LT, as ir vilnas, ir viska viska tik siunciuosi...
Tiesa pasakius, Droge reciau buna... As dazniausiai uzsuku i Eurokos pardes ir ten tikrai buna nemazas pasirinkimas tu visai piguciu, jos man puikiai tinka... nors paieskojus ebayjuj dar pigiau galima rasti didesniais pokuciais...
Siaip kazkas jau minejo, kad geriau kietesnes meskiams, man tos pigios puikiai tinka...
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 25, 12:20)
S.B.M - su kuo tonavote savo drambliuką, tokios ryškios tiesios linijos
Pastele.... Daznai su ja tonuoju, man kazkaip patogu su ja darbuotis, nesiteplioja niekas aplinkui
QUOTE(S.B.M. @ 2012 09 27, 11:41)
Pamokeles internetu... Man tas labai patiko, galima sakyt vien del to jungiausi...
Siudama pagal pamokeles supratau, kad visgi rinktis sanariukus reikia didesnius nei jie nurode, man patinka, kai kojytes ir rankytes labiau su prie kunelio nei dabar gavosi...
Patogu Nors kaip visai pradedantiems tai norisi vis dėl to viską matyti gyvai, pačiupinėti, proceso metu klausti kas kaip. Galima rašyti komentarus, bet tai ne tas pats. Ech, noriu gyvų kursų
O aš tai likau nesupratus ką ne taip padariau Man meškiaus kojytės stovint gavosi V formos, jis stovi kaip koks balerūnas Nesuprantu kas ne taip. Kelis kartus ardžiau tuos sujungimus, maniau, kad gal per daug suveržiau, bet atleidus kojos makaluojasi, o rezultatas vis tiek toks pats - V forma Pasiuvau zuikutę, bet jos kojytėms viskas gerai, nors ir mažesnius diskelius naudojau
Pastelė - tai kreidutės? Ir... pigios blakstienytės tai kiek tas pigios? Nes aš už 19 Lt eurokose pirkau, kuokštukai atskiri. Čia pigios ar ne
Vovere - užsikabliavot ant meškučių
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 27, 14:28)
Pastelė - tai kreidutės? Ir... pigios blakstienytės tai kiek tas pigios? Nes aš už 19 Lt eurokose pirkau, kuokštukai atskiri. Čia pigios ar ne
pastelines kreideles - tai tokios tepancios pirstus, buna aliejines tai jos tokios riebios, o pastelines tokios kaip kreidutes dulkancios
19 LT gal pigios, as buvau visai paprastas nupirkus uz 10 Lt dvi bet kazkokioj mini parduotuvikej
Aš turiu už 12 Lt iš Eurokos atskirais kuokšteliais šešios eilutės skirtingo ilgio. Dar turiu po 5 Lt dvi poros ištisinių blakstienų, bet tos parduotuvės pavadinimo net nežinau
Tai jau užsikabinau Lyg neturėčiau daugiau ką veikt Čia šitos meškų temos pirmame lape reik ryškiai raudonai dideliu šriftu įspėjimą užrašyti - Atsargiai - užkrečiama!
Grįžau atgal atgal ir šiandien jau įkopiau į VIII meškų temą
QUOTE(vovere74 @ 2012 09 27, 16:13)
Aš turiu už 12 Lt iš Eurokos atskirais kuokšteliais šešios eilutės skirtingo ilgio.
Mano tokios pat - tik 19 Lt , na dar klijų pridėtas buteliukas.
Pateles, tai taip tos kreidutes... Man patinka, kazkaip, su jom neissimozoja man niekas....
O pigios blakstienos buna po 5-6lt istisines ir dar buna po 8 tai prideti klijai...
Manau naturalu uzsikabliuoti uz meskiu Jie gi nereliai fainuoliski
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 27, 15:47)
Mano tokios pat - tik 19 Lt , na dar klijų pridėtas buteliukas.
Manosios irgi su klijais, bet gal aš seniau pirkau, buvo pigiau
QUOTE(S.B.M. @ 2012 09 27, 17:25)
Pateles, tai taip tos kreidutes... Man patinka, kazkaip, su jom neissimozoja man niekas....
O jos nenubyra? Nereikia kažkaip jų užfiksuot? Lėlėms tai su purškiamu laku dažus fiksuoju, o va su meškučiais tai kažkaip man net ranka sunkiai kyla juos tonuot Su akriliniais tai labai jau ryškiai gavosi, nors ir skiedžiau kaip reikiant, be to jie taip greit džiūsta Gavau iš vienos puikios lėlininkės dovanų aliejinių dažų rinkinuką, bet vis paimu ir padedu - niekaip nesiryžtu jų išbandyt
Man pats jų kūrimo procesas patinka Mane kabina tokie kitų nelabai mėgstami etapai - lėlėse ore džiūstančio modelino švitrinimas, o meškučiuose užkabino kimšimas Toks vos ne meditacinis-monotoniškas-raminantis-hipnotizuojantis procesas Labiausiai bijau nosiukų vaškavimo Sėdi dabar chebra ir laukia kada jų nosiukų imsiuos
Dabar pribridau, beskaitydama senas temas, 2009 metų Kalėdinio meškiuko konkursą. Kiek prizų buvot prisigalvoję, koks entuziazmas, kokios teigiamos emocijos Tik žiauriai gaila, kad tų meškučių neina pasižiūrėt, tos visos senų konkursų temos uždarytos
Šiandien buvau Ornamentuose, nauji kailiukai pasakiški . Nepirkau nieko, nes neapsisprendžiau
Ryt vėl eisiu!
Ryt vėl eisiu!
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 09 27, 20:38)
Šiandien buvau Ornamentuose, nauji kailiukai pasakiški . Nepirkau nieko, nes neapsisprendžiau
Ryt vėl eisiu!
Ryt vėl eisiu!
e-shope tai nieko nesudeta naujo
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 09 27, 21:24)
e-shope tai nieko nesudeta naujo
prie naujienų pažiūrėkit ten daug daugiau kailiukų visokių ir kitokių prekių, ko nėra prie meškinų ir lėlių skyrelio.