QUOTE(ziogelis2 @ 2012 09 22, 11:21)
pasnekute, idomi labai israiska tavojo Morkuno! lupytes aukstai, atrodo, dantis sukandes is nekantrumo ir itampos pries ta pasimatyma
kokio jis dydzio? visas vyras atrodo nuotraukoj.
labai smalsu, kaip vokus padarei, is medziageles? paciam virsuj ju kaip ir nematyt, tik apacioj, ar nematyt virsuj per blakstienas? man idomu, kaip i medziaga (ne kailiuka) kita medziaga iklijuojat aplink akytes? zvligsnis toks tiesus.
liemene ir peteliske labai lux, idomu, kokia panele i pasimatyma ateis
Maniškis "vyras" 26 cm ūgio stovintis
O su ta veido išraiška... Niekad nežinau, kas gausis. Kai padarau veidą, tada jau tik sprendžiu, kas jis bus galutinai. Pvz, praeitos žiemos mano žaislai savo veido išraiška tiesiog atitinka mano savijautą. Net nušiurpau, kai atsidariau dėžę ir pamačiau į mane žvelgiančias tokias liūdnas akis (ir tikrai praėjęs pusmetis nebuvo man pats lengviausias). O kai padariau šį veidą, pagalvojau, kad su tokia - tik į pirmą pasimatymą
O kadangi panelės dar nėra, tai jis dar tik ruošiasi į aklą pasimatymą.
Vokus dariau iš tos pačios medžegėlės, kaip ir padukai/delniukai, aplink akį uždėta. Ir nesimato ne tik todėl, kad blakstienos užstoja. Šiaip nufotografavau, atrodo, kažkiek iš apačios.
O medžiaga aplink pačias akis klijuota, tada akys įtvirtintos į savo vietas ir tada, sutvarkius galvą, tvirtu siūlu įtempta, kad atsirastų įdubos.