Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(pašnekutė @ 2012 09 19, 18:34)
Žiūrėjau, žiūrėjau vis ateidama į tą jo nosį - vis stengiaus nutylėt, bet kad niekas taip nepasisakė, tai neiškentėsiu ir pasakysiu... Tik neįsižeiskit, gal čia foto padarė pokštą (kartais būna), bet man ta jo nosis panaši į neminėtiną vyrišką organą, nors tu ką  blush2.gif
Gal realiai taip neatrodo?

lotuliukas.gif Tamsus ant tamsaus, nesimato normaliai duobučių ir šypsenėlės, realiai ji kitaip atrodo. Vis dėl to tikrai reikia perdarinėti, jei jau tokios asociacijos kyla biggrin.gif Ačiū už pastabą 4u.gif
Atsakyti
Čia jua nuo vaizduotės priklauso kas ką mato hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 09 19, 18:56)
Čia jua nuo vaizduotės priklauso kas ką mato hihihi.gif

Nu taip, nuo ištvirkimo lygio blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
S.B.M. - papasakpok ka po akademijos ismoksi naujo, nes man tavo meskuciai tokie tobuli,atrodo kad tau ten nera ka mokytis ir ner ka veikti biggrin.gif

o pamokeles Vilniuje bigsmile.gif
Atsakyti
Meškis Morkius Morkūnas (gal reikėjo zuikį daryt g.gif bet yra kaip yra rolleyes.gif ) Susiruošęs į pasimatymą. Šiek tiek sutrikęs, bet labai laimingas wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Pasiūtas iš kažkokios paletinės medžiagos atraižos. Įkvėptas ... kažkurios iš jūsų pavasarinių "saulės zuikučių" - lyg zuikiai ar meškiai ten buvo... Jau nepamenu (ir neturiu kada ieškot tiksliai kad pasakyt blush2.gif ), bet tokie saulėti. Na, ir man prireikė geltono... O radau tik oranžinį audinį - nieko, tiks ir toks man biggrin.gif
Atsakyti
pasnekute, idomi labai israiska tavojo Morkuno! lupytes aukstai, atrodo, dantis sukandes is nekantrumo ir itampos pries ta pasimatyma smile.gif kokio jis dydzio? visas vyras atrodo nuotraukoj.
labai smalsu, kaip vokus padarei, is medziageles? paciam virsuj ju kaip ir nematyt, tik apacioj, ar nematyt virsuj per blakstienas? man idomu, kaip i medziaga (ne kailiuka) kita medziaga iklijuojat aplink akytes? zvligsnis toks tiesus.
liemene ir peteliske labai lux, idomu, kokia panele i pasimatyma ateis smile.gif

o as pradejau miniuka siuti pagal ta rusiska pamokele. net paciai idomu, kas ten man gausis. kol atvaziuos man i tolybes siuntinukas is senasnaujas su visom akim ir sanariais...teks paluketi.

kad niekas nepasisiule man drogo blakstienu atsiust, tai paprasiau mamos biggrin.gif tiesiog bet kuriam droge reik klaust priklijuojamu blakstienu, arne? ar ne visur ju buna? vilniuj man reiktu.
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 09 22, 11:21)
kad niekas nepasisiule man drogo blakstienu atsiust, tai paprasiau mamos biggrin.gif tiesiog bet kuriam droge reik klaust priklijuojamu blakstienu, arne? ar ne visur ju buna? vilniuj man reiktu.

O kodėl būtent iš Drogo? Tau reikia pigiau ir kietesnių? Aš turiu blakstienų žmonėms, tokios kur mažais kuokšteliais klijuojamos, turiu ir lėlėms skirtų minkštučių. Tai tokios netinka meškiams? Pas jus norgėj nėra jų pirkti? Galėčiau pažiūrėt ką turiu, jei tinka meškiams įmesčiau į voką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 22 rugsėjo 2012 - 11:27
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 09 22, 11:21)
pasnekute, idomi labai israiska tavojo Morkuno! lupytes aukstai, atrodo, dantis sukandes is nekantrumo ir itampos pries ta pasimatyma smile.gif kokio jis dydzio? visas vyras atrodo nuotraukoj.
labai smalsu, kaip vokus padarei, is medziageles? paciam virsuj ju kaip ir nematyt, tik apacioj, ar nematyt virsuj per blakstienas? man idomu, kaip i medziaga (ne kailiuka) kita medziaga iklijuojat aplink akytes? zvligsnis toks tiesus.
liemene ir peteliske labai lux, idomu, kokia panele i pasimatyma ateis smile.gif

Maniškis "vyras" 26 cm ūgio stovintis biggrin.gif
O su ta veido išraiška... Niekad nežinau, kas gausis. Kai padarau veidą, tada jau tik sprendžiu, kas jis bus galutinai. Pvz, praeitos žiemos mano žaislai savo veido išraiška tiesiog atitinka mano savijautą. Net nušiurpau, kai atsidariau dėžę ir pamačiau į mane žvelgiančias tokias liūdnas akis (ir tikrai praėjęs pusmetis nebuvo man pats lengviausias). O kai padariau šį veidą, pagalvojau, kad su tokia - tik į pirmą pasimatymą biggrin.gif O kadangi panelės dar nėra, tai jis dar tik ruošiasi į aklą pasimatymą. biggrin.gif
Vokus dariau iš tos pačios medžegėlės, kaip ir padukai/delniukai, aplink akį uždėta. Ir nesimato ne tik todėl, kad blakstienos užstoja. Šiaip nufotografavau, atrodo, kažkiek iš apačios.
O medžiaga aplink pačias akis klijuota, tada akys įtvirtintos į savo vietas ir tada, sutvarkius galvą, tvirtu siūlu įtempta, kad atsirastų įdubos.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 09 22, 12:25)
O kodėl būtent iš Drogo? Tau reikia pigiau ir kietesnių? Aš turiu blakstienų žmonėms, tokios kur mažais kuokšteliais klijuojamos, turiu ir lėlėms skirtų minkštučių. Tai tokios netinka meškiams? Pas jus norgėj nėra jų pirkti? Galėčiau pažiūrėt ką turiu, jei tinka meškiams įmesčiau į voką.

niekad nesu klijavus blakstienu, tai geru nesinoretu gadinti, todel ir norejau pigesniu. o visu tu plonybiu dar ne neisaiskinau (svelnumo, keitumo ir t.t.) doh.gif kazkuri cia rase, kad drogo blakstienos ir neblogai klijuojas, ir pigios, todel ir as uzsimaniau biggrin.gif o cia, Norgej, tikrai zymiai maziau visko rankdarbiams. net panduro hobby, tokia, atrodo, didele parduotuve, neturi nei isiuvamu akyciu (tik tokias plastmasines, kur vartosi vyzdziai), nei blakstienu, anei sanariuku. po visa miesta lakstyti labai neapsimoka man, per sudetinga. nes viena parde yra centre, bet ji mazyte, tad dideles vilties ten rasti visko neturiu. kita parde labai toli vaziuot unsure.gif o ir kainos cia hobby dalykiuku kone 3-5 kart didesnes. pigiau siustis viska is LT, as ir vilnas, ir viska viska tik siunciuosi... cool.gif
Atsakyti
Morkavas vyras labai fainas thumbup.gif (man tik norėtųsi, kad rankos būtų žemiau įstatytos, bet gali būti, kad čia tik nuotraukoje taip atrodo). Man patinka apsirengę meškinai (man neišeina ax.gif )
Atsakyti
ziogelis2 - parašiau až 4u.gif

Ta meškomanija tai liga kažkokia doh.gif Šiandien vaikštom po parduotuves, vyras mane tempia, sako - einam parodysiu tau tooooookią mešką. Ateinu, o ten tokios didelės didelės meškos sukrautos. Aš jas glostau, čiupinėju ir sakau - įsivaizduoji kiek iš vienos tokios meškiukų išeitų? doh.gif Nu šakės, kažkoks iškrypimas jau gaunasi doh.gif lotuliukas.gif

Toks klausimas iškilo. Žinau, kad iš uv gelio padarytos akytės su laiku apsiblausia, nes pagelsta. O jeigu į tą laką pvz. žydros spalvos truputį dėti? Ne grynai skaidrų, permatomą daryti, o šiek tiek su spalva? Vis tiek pagels? Niekas nebandėt? Iš dvikomponenčių klijų formuojant jie nepagelsta? Lėlėms tai tik kartą esu pirkusi akytes, man gražiau kai pati jas išpiešiu, bet ten pakanka blizgiu laku užtept, o meškai taip nepadarysi. Susinervinau - nusipirkau akytes naujam žvėriukui, o tik susiruošusi jas įsiūti pastebėjau, kad jų vyzdžiai skirtingo dydžio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 09 23, 17:46)
Morkavas vyras labai fainas  thumbup.gif  (man tik norėtųsi, kad rankos būtų žemiau įstatytos, bet gali būti, kad čia tik nuotraukoje taip atrodo). Man patinka apsirengę meškinai (man neišeina  ax.gif )

Ačiū.
Rankos tai tikrai aukštokai atrodo ax.gif
Kol dėliojaus, atrodė normaliai, o kai susirinko visas...
O dėl aprangos, tai kol tą liemenę sunarpliojau, pasijutau, lyg dar vieną mešką pasiuvus doh.gif - kuo smulkesnis daiktelis, tuo sudėtingiau jį pagamint. Beje, ta liemenė - kaip ir tikra, su tikru pamušaliuku rolleyes.gif Nors ir nenusivelka, nes rankas kiaurai per ją įtvirtinau. Norėjau dryt nuvelkamą, bet kai pamačiau, kokio dydžio rankovių iškirpimus teks daryt, man pasirodė negražu. Tai toks ir bus dabar - visalaik pasipuošęs rolleyes.gif
Atsakyti