Kažkur benaršydama buvau užkliuvus ant to paklijavimo lygintuvu. Tai ten, kiek pamenu, atsikirpo gabalėlį flizelino, užlygino ir išsikirpo detalę Su tuo visu užmetimu, nes, kaip suprantu, jei siūti nepaklijavus toje vietoje, tai ir siūlė bus skystoka, tempsis nuo jos medžiaga, ar ne teisingai galvoju?
Dėl klijų tai taip, reik patepti, kad siūlai neirtų, taip kaip ir tą laisvą kraštą, kur lieka nesusiūta, kad būtų pro kur kimšti ir tvirtinimus dėti.
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 09 18, 11:58)
tikrai nuostabios pamokeles, dekui dar karteli!
man tik va liko neaisku del tu paklijavimu, jei siuciau is trikotazo, kada klijuot flizelina - pries iskerpant ar jau iskirpus detales? ar krasteliai, palikti siulems, irgi turi but paklijuoti kaip ir visa detale, ar ne?
ir nelabai supratau skaitydama toje vietoje, kur raso, kad reik su skaidriais momento klijais patepti tas vietas kur pradurti reikes sujungimams? ar teisingai supratau?
Перенося эту точку на мех, место предстоящего прокола надо проклеить прозрачным (!) «Моментом», чтоб потом нитки не разошлись. Так же проклеиваем и тот участок на деталях лапы, который потом оставим открытым для вставки дисков
man tik va liko neaisku del tu paklijavimu, jei siuciau is trikotazo, kada klijuot flizelina - pries iskerpant ar jau iskirpus detales? ar krasteliai, palikti siulems, irgi turi but paklijuoti kaip ir visa detale, ar ne?
ir nelabai supratau skaitydama toje vietoje, kur raso, kad reik su skaidriais momento klijais patepti tas vietas kur pradurti reikes sujungimams? ar teisingai supratau?
Перенося эту точку на мех, место предстоящего прокола надо проклеить прозрачным (!) «Моментом», чтоб потом нитки не разошлись. Так же проклеиваем и тот участок на деталях лапы, который потом оставим открытым для вставки дисков
Nesniai siuvau is plonycio viskozinio kailiuko, tai ji irgi klijavau flizelinu... tai dariau pries kerpannt.... pasiklijuoji visa gabaliuka kailiuko ir tada jau apsibraizai ir issikerpi.... taip ir kerpasi parasciau nepasitempia niekur....
o del skyluciu paklijavimo, esu skaiciusi, kad patepa arba tuo kad nerykstu arba tiesiog lipalu, tada tvirtesne ta skylute gaunasi, mazesne tikimybe suplysta ir t.t.
O as uzsirasiau i meskiu akademija, del sportinio intereso, sakau, gal vis gi ko naujo ismoksiu tik labai jau letai ten man viskas vyksta ))) As gi per savaite meski padarydavau, o cia per menesi tik gausis...
Bet visai taip smagu, man labai patiko...
Visu ikelti pukuotukai fainuciai.... kazkaip vis nebeturiu laiko uzsukti, visus pagirti...
Ai pasirodysiu dar savo drambione Turejo but dukrytei, bet nusprendziau, kad dar nelaikas jai, lauksiu 5 gimtadienio ir ta proga kazka padarysiu
Oi koks fainas dramblys pūkas Geras personažas.
P.S. ten greičiausiai švirkštu granuliatą supila ir kailiukas panašus į sassy kailiukus.
P.S. ten greičiausiai švirkštu granuliatą supila ir kailiukas panašus į sassy kailiukus.
Drambliukas , gal galima patraukti tą pūką - norisi pamatyti veiduką
drambliukas nuostabus, man ir norisi patraukti pukeli
Chi chi chi.... juokiames su drambliu... ot slepyniu pazaidem...
Pasirodom ir veiduka
Pasirodom ir veiduka
Oi koks Savaitgalį multiką tokį rodė Tame pūkelyje kasiukai (atrodo taip jie vadinosi) gyvena?
vajej koks liūdnas ar užsisvajojęs
Vovere kas tie kasiukai
Vovere kas tie kasiukai
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 19, 13:42)
Va čia: http://www.youtube.c...feature=related
Filmukas pagal knygutę Hortonas ir kasiukai
mielybe neitiketina, S.B.M.
mergaites, kur geriausia pirkt akytes ir sanariukus? kol ks radau tik ornamentuose ir senasnaujas.. kainos skiriasi gerokai, bet blogiausia, kad nei ten, nei ten nera visko to, ko man reikia..o siustis is skirtingu parduotuviu tai vienas vargas paziurejau ir ebay, bet turbut as nemoku ieskoti ten tarp tokios daugybes. ka dar parekomenduotumet?
mergaites, kur geriausia pirkt akytes ir sanariukus? kol ks radau tik ornamentuose ir senasnaujas.. kainos skiriasi gerokai, bet blogiausia, kad nei ten, nei ten nera visko to, ko man reikia..o siustis is skirtingu parduotuviu tai vienas vargas paziurejau ir ebay, bet turbut as nemoku ieskoti ten tarp tokios daugybes. ka dar parekomenduotumet?
Girdėjau pletkus, kad Ornamentuose sekančią savaitę bus gerų kailiukų iš Probear.
QUOTE(vovere74 @ 2012 09 13, 19:51)
Žiūrėjau, žiūrėjau vis ateidama į tą jo nosį - vis stengiaus nutylėt, bet kad niekas taip nepasisakė, tai neiškentėsiu ir pasakysiu... Tik neįsižeiskit, gal čia foto padarė pokštą (kartais būna), bet man ta jo nosis panaši į neminėtiną vyrišką organą, nors tu ką
Gal realiai taip neatrodo?