Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(Jurblond @ 2012 09 14, 07:46)
Oi kokie meškinai  biggrin.gif , žiogeli - aš statyčiau mažesnes akytes.

Parodysiu ir aš meškiuką - miegaliuką smile.gif

visai tau pritariu, ir as statyciau mazesnes akis, tik kad kur tokiu gauti doh.gif bandysiu siustis is LT...

meskutis labai mielas, kailiukas fainas, plaukuotas toks thumbup.gif

o pelyciu as is esmes nemyliu, tai man sunku vertint lotuliukas.gif pasiuta tai graziai, nu ir miela atrodo, bet man kazkokia alergija pelem, niekad su pele nezaisciau doh.gif vaikai zyzia ziurkena laikyt ar kokia smiltpele, negaliu per save perlipt schmoll.gif
o kailiuka ta pati naudojai? man graziai ziurisi pele su odinem letenelem thumbup.gif ir nosys abieju graziai blizga, kaip cia padarei? unsure.gif
Atsakyti
Taip abu pasiūti iš mocherinio kailiuko, nosys siuvinėtos ir vaškuotos, poliruotos, akytės stiklinės blizgios. Letenėlės abiejų su natūralia plona oda, ir rankinukas iš odos pasiūtas, ir į jį galima susidėti šiek tiek smulkmenų biggrin.gif
Akis pirkau rankdarbių parduotuvėlėj, bet kaip supratau jūs ne LT.
O jūsų meškučiui akytes mažesnes įstatyti ir arčiau nosies - pasikeistų visas meškutis. Bet kai pirmieji meškiai, tai normalu, kad ieškai geriausio, mano pirmasis buvo didelis, bet su per mažom akim doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 14, 14:16)
Taip abu pasiūti iš mocherinio kailiuko, nosys siuvinėtos ir vaškuotos, poliruotos, akytės stiklinės blizgios. Letenėlės abiejų su natūralia plona oda, ir rankinukas iš  odos pasiūtas, ir į jį galima susidėti šiek tiek smulkmenų  biggrin.gif
Akis pirkau rankdarbių parduotuvėlėj, bet kaip supratau jūs ne LT.
O jūsų meškučiui akytes mažesnes įstatyti ir arčiau nosies - pasikeistų visas meškutis. Bet kai pirmieji meškiai, tai normalu, kad ieškai geriausio, mano pirmasis buvo didelis, bet su per mažom akim  doh.gif  biggrin.gif

ka reiskia POLIRUOTOS?? as irgi vaskuoju, bet jos tik nuo to kietos pasidaro, o blizget neblizga..patrynus vilna tik dar labiau apsivelia.. gal as jas per mazai suveliu*? ar cia tik siuvinetos nosytes taip gali blizget, nuo siulu priklauso? unsure.gif nes jei dar velciau, tai forma man nebetiktu g.gif vistik blizganti nosyte labai zaviai atrodo rolleyes.gif
o miegaliukas turi ten pagalvele? ax.gif fainuoliai abu padarai 4u.gif
Atsakyti
Poliruoju t.y. blizginu nosytes po paskutinio vaško susigėrimo - su medžiagos skiautele ir su tokiu rudu popieriumi, kažkur skaičiau, kad galima su švitriniu pačiu švelniausiu, nebandžiau, nežinau ar nusiblizgina biggrin.gif Su kiekvienu meškučiu bus tik gražiau, bandyk, daryk - ir viskas tik gražės biggrin.gif
Atsakyti
Jurblond - pelytes nosyte man kastona kazkodel primine hihihi.gif

vovere74 - kaip pirmasis tikrai labai gerai pavykes juodukas, tik man as meniskai akyciu spalva nepatinka (bet ant juodo kailiuko kita spalvyte ko gero ir nesimatytu gerai), ir laaabai ispusta nosis

ziogelis2
- pritarsiu kad akytes didokos ir nosiuka mazesni galima daryti, tiksliau burnytes linijas gal plonesnes , pabandyk padaryt su veltu snukuciu , man tuomet kazkaip nosyte lengviau veliasi bigsmile.gif

kokio jis dydzio?
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 14, 07:46)

Bei pelytę Stasę, pasiruošusią krimsti mokslus kartu su savo mažąja šeimininke, turi odinę kuprinytę. 

bigsmile.gif Tiesiog filmuko personažas - tokia gyva, man ji labai labai wub.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2012 09 17, 08:38)

vovere74 - kaip pirmasis tikrai labai gerai pavykes  juodukas, tik man as meniskai akyciu spalva nepatinka (bet ant juodo kailiuko kita spalvyte ko gero ir nesimatytu gerai), ir laaabai ispusta nosis

Ačiū 4u.gif
Man ne tik spalva, bet ir pačios akys nepatinka. Neturėjau jokių akių, viską naudojau kas buvo po ranka - dariau jas iš sagų su perliukais, dažiau, formą bandžiau išgauti gelio pagalba. Bet jis su laiku lyg ir pagelsta, tai teks akytes vis tiek keisti. Bet tos kurias gavau tai irgi kažkaip nežinau g.gif Jos su tokiais spaustukais, ne kilputėmis. Tai jau jam nebe įdėsiu juk tokių doh.gif
Nosis išpūsta, tikrai. Norėjau didelės didelės, bet tikriausiai reikėjo dydį išgauti į plotį didinant, o ne išpučiant? Tikriausiai reik ir nosį ardyt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 09 17, 08:38)

kokio jis dydzio?

28 cm
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 09 13, 11:52)
noreciau patarimu, kas turite laiko ir ziniu 
1.jei siuti is trikotazo, kaip ta paklijavima daryti: ar pries iskerpant paklijuot, ar jau iskirpus. ar reik paklijuot visa plota, su uzlaidomis siulems, ar siuliu krastelius palikt nepaklijuotus?

2. gal pamenat mazdaug kur rast pamokele apie sanariuku dejima? noriu pabandyt, tik reik nusipirkt tuos sanarius unsure.gif pradejau galvot, tai kiek gi reikia tu diskeliu ir tu sujungimu vienam meskiui, nesusiskaiciuoju cool.gif ir del dydzio pasimeciau. tokiam didesniam meskiui, kaip kad sitas, 26cm ugio? diskeliai 25mm mazdaug? ar kojom ir rankom imat skirtingo dydzio diskelius? unsure.gif  va kiek klausimu

3. buciau dekinga, jei kuri nors galetumet nupirkt ir atsiust is drogo tu pigiu zmogisku blakstienu rolleyes.gif  rasykit i az, kuri galite pagelbet

unsure.gif kas galetu pagelbet? jauciu, posta per ilga parasiau doh.gif liko neperskaitytas
mano meskis per dvi paras uzaugo 2 cm lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbut gerai palaistytas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 09 17, 23:18)
2. gal pamenat mazdaug kur rast pamokele apie sanariuku dejima?

Ar rusiškai suprantat? Čia labai aiškiai apie tai kaip su varžtais tvirtinamos letenėlės:
http://ru-teddy.live....com/54599.html

O čia labai išsami pamokėlė kaip visai mažiuką meškutį pasiūti ir viskas labai gerai parodyta nuo - iki:
http://irina.tomar.s...s/mk-bear-minik

Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 09 17, 23:50)
Ar rusiškai suprantat?

aciu labai, rusiskai tikrai suprantu 4u.gif einu studijuot
Atsakyti
o kazi kam ten toks kaip "svirkstas" kazkas panasaus

labai grazutis mini meskutis, nes pasiuti uzsimaniau, tik cia jau tokio kailiuko reiktu kaip ten panasaus, plonucio smulkucio wub.gif
Atsakyti
tikrai nuostabios pamokeles, dekui dar karteli!

man tik va liko neaisku del tu paklijavimu, jei siuciau is trikotazo, kada klijuot flizelina - pries iskerpant ar jau iskirpus detales? ar krasteliai, palikti siulems, irgi turi but paklijuoti kaip ir visa detale, ar ne?

ir nelabai supratau skaitydama toje vietoje, kur raso, kad reik su skaidriais momento klijais patepti tas vietas kur pradurti reikes sujungimams? ar teisingai supratau?

Перенося эту точку на мех, место предстоящего прокола надо проклеить прозрачным (!) «Моментом», чтоб потом нитки не разошлись. Так же проклеиваем и тот участок на деталях лапы, который потом оставим открытым – для вставки дисков
Atsakyti