QUOTE(Ba_Bochka @ 2004 07 13, 13:48)
Apie tai net kalbos negali būti, įkalbėti neįmanoma. Be to jis neturi jokių soc. garantijų, kaip ir rašiau jis bomžas gyvenantis gatvėje, neturintis darbo ir dar be to kažkokiu būdu, mums nežinant ir neaišku kam (čia viena iš jo kaip ligonio išdaigu) sugebėjo tapti kitos šalies piliečiu. Lietuvoje jis neturi jokių garantijų. O man turint jauną šeimą bandyti gidyti žmogų (kurį neaišku kaip priversti gidytis), kuris neturi jokių soc garantijų labai problematiška, tai didžiuliai pinigai.
Man atrodo, kad ši situacija neturi jokios išeities...
Nenoriu, kad mano šeima ir busimi vaikai kentėtų, nenoriu pergyventi dėl artimų žmonių ar niekas jiems neatsitiko. Bet tuo pačiu metu taip skauda širdį dėl tėvo, jaučiuosi kalta... turbūt tai mane persekios visą gyvenimą
Man atrodo, kad ši situacija neturi jokios išeities...

Nenoriu, kad mano šeima ir busimi vaikai kentėtų, nenoriu pergyventi dėl artimų žmonių ar niekas jiems neatsitiko. Bet tuo pačiu metu taip skauda širdį dėl tėvo, jaučiuosi kalta... turbūt tai mane persekios visą gyvenimą
man tai pasidare ziauru, kad tavo mama ji paliko del sios ligos noredama apsaugoti save ir tave. sakes. juk jei jis tavo tevas, tu irgi galejai paveldeti si gena, ir kaip butu jei neduok dieve tau si liga islystu ir tave artimieji paliktu visiskam zlugimui nepasirupne gydymu? as tai sau ramybes nerasciau zinodama, kad palikau tokioje bedoje artima zmogu...
juk sia liga galima pristabdyti, ir apgydyti ir zmogus gali gyventi pilnaverti gyvenima tik aisku su medikamentais...