Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

o as kokii taga gavau is KaT-85
visa menesi is rusijos keliavo bet kai atkeliavo buvo labai smagu smile.gif

nors jauciu man daug nereikia kad likciau apsalus is laimes lotuliukas.gif

o va paziurejau i lentele ir suseliau, kad jau kone du menesius nesulaukiu tago desimties aviruku is Startinka doh.gif doh.gif
nu ruupus miltai... doh.gif
reik parasyt gal jai kame reikalas...

ir imu manyt kad vistik rizikuoti desimcia atviruku ira kiek daugoka..

esu tam cremora siuntus..tai taip ir neparase gavo ar negavo, patiko ar nepatiko..

bet kiek pastebejau dazniausiai tuose offer taguose kai pasiulai lietuvos vaizdu, tai juos ir issirneka lotuliukas.gif ot gerai man smile.gif nors as tu turistisku reikalu tikrai nesirinkciau.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 31 rugpjūčio 2012 - 10:48
QUOTE(Loretoidas @ 2012 08 31, 10:39)
Hmmm, jau beveik taginau tą cremoną, bet susilaikiau kotais bigsmile.gif
Man geriausi favoritų tagai, ir gauni ką nori ir ką siųsti galvos sukti nereikia biggrin.gif Galėtumėt ir jūs daugiau ten pasirodyti, SH mane išdavė ir paliko verysad.gif

biggrin.gif aš noriu sulaukti dabar visų, kurie man turi atsiųsti. dar pusės negavau, kai kas jau beveik mėnuo...

Salomėja, tada tykosiu dabar aš tavęs bigsmile.gif
Papildyta:
cremona papildė savo wishlistą, kad lengviau būtų lotuliukas.gif

Thomas Kinkade
Lali Riddle
Maxicard
Moomins
Virpi Pekkala
Pokumaa
Pippi Longstocking
Kaj Stenvall
Ice-cream, sweets, drinks
Nouvelles Images multiples
Krtek
Diddl
Maya the Bee
Dinosaurs
3D cards
Sarah Kay
Lizards, sharks
Disney Cars
Any multiples (not multiview and not from Russia)
Hello Kitty
Lisi Martin
Aquarupella
Country map
Inge Look
Fantasy
Gotochi

Atsakyti
Bet vis tiek nieko gero ax.gif

Gavau šiandien nuo suomės. Ech... kol ji man atvirukus siunčia, gyvenimas kur kas gražesnis... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 08 31, 14:27)

Gavau šiandien nuo suomės. Ech... kol ji man atvirukus siunčia, gyvenimas kur kas gražesnis...  biggrin.gif

koooooks mielas wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tag'inau "Lietuva - pasaulis". Va iš rusės atkeliavo muziejus iš Sankt Peterburgo, o į Ukrainą maniškis tikėkimės sėkmingai nuėjo unsure.gif
Atsakyti
Salomėja, jau gavau blink.gif kokie fainučiai! ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū
Atsakyti
Loretoidai,
ačiū ačiū, grįžau į Vilnių, o tas nuostabuolis laukia! Pasirodau kitoms:
user posted image
Atsakyti
Aha, fainas labai rolleyes.gif
Atsakyti
5 mix tagas iš braziles Gi_Poletto atnešė man negražių ir vien tik reklaminių atvirukų iš kurių vienas net nepanaudojamas net blogiukams (nes kitoj pusėj pilnai prirašytas, nėra net vietos adresui). Taip jai ir padėkojau. Ačiū, gavau, buvo tikras siurprizas gauti vien reklaminius atvirukus sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 03, 10:25)
5 mix tagas iš braziles Gi_Poletto atnešė man negražių ir vien tik reklaminių atvirukų iš kurių vienas net nepanaudojamas net blogiukams (nes kitoj pusėj pilnai prirašytas, nėra net vietos adresui). Taip jai ir padėkojau. Ačiū, gavau, buvo tikras siurprizas gauti vien reklaminius atvirukus sad.gif.

reik gal kokių blogiukų sąrašą daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 03, 11:26)
reik gal kokių blogiukų sąrašą daryt  g.gif

lotuliukas.gif
Nematyta tokia mano mėgiamuose taguose, bet jei pričiupsiu tai atgal viską sudėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 03, 11:41)
lotuliukas.gif
Nematyta tokia mano mėgiamuose taguose, bet jei pričiupsiu tai atgal viską sudėsiu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti