o as kokii taga gavau is KaT-85
visa menesi is rusijos keliavo bet kai atkeliavo buvo labai smagu
nors jauciu man daug nereikia kad likciau apsalus is laimes
o va paziurejau i lentele ir suseliau, kad jau kone du menesius nesulaukiu tago desimties aviruku is Startinka
nu ruupus miltai...
reik parasyt gal jai kame reikalas...
ir imu manyt kad vistik rizikuoti desimcia atviruku ira kiek daugoka..
esu tam cremora siuntus..tai taip ir neparase gavo ar negavo, patiko ar nepatiko..
bet kiek pastebejau dazniausiai tuose offer taguose kai pasiulai lietuvos vaizdu, tai juos ir issirneka ot gerai man nors as tu turistisku reikalu tikrai nesirinkciau..
QUOTE(Loretoidas @ 2012 08 31, 10:39)
Hmmm, jau beveik taginau tą cremoną, bet susilaikiau kotais
Man geriausi favoritų tagai, ir gauni ką nori ir ką siųsti galvos sukti nereikia Galėtumėt ir jūs daugiau ten pasirodyti, SH mane išdavė ir paliko
Man geriausi favoritų tagai, ir gauni ką nori ir ką siųsti galvos sukti nereikia Galėtumėt ir jūs daugiau ten pasirodyti, SH mane išdavė ir paliko
aš noriu sulaukti dabar visų, kurie man turi atsiųsti. dar pusės negavau, kai kas jau beveik mėnuo...
Salomėja, tada tykosiu dabar aš tavęs
Papildyta:
cremona papildė savo wishlistą, kad lengviau būtų
Thomas Kinkade
Lali Riddle
Maxicard
Moomins
Virpi Pekkala
Pokumaa
Pippi Longstocking
Kaj Stenvall
Ice-cream, sweets, drinks
Nouvelles Images multiples
Krtek
Diddl
Maya the Bee
Dinosaurs
3D cards
Sarah Kay
Lizards, sharks
Disney Cars
Any multiples (not multiview and not from Russia)
Hello Kitty
Lisi Martin
Aquarupella
Country map
Inge Look
Fantasy
Gotochi
Bet vis tiek nieko gero
Gavau šiandien nuo suomės. Ech... kol ji man atvirukus siunčia, gyvenimas kur kas gražesnis...
Gavau šiandien nuo suomės. Ech... kol ji man atvirukus siunčia, gyvenimas kur kas gražesnis...
QUOTE(Kisute @ 2012 08 31, 14:27)
koooooks mielas
Tag'inau "Lietuva - pasaulis". Va iš rusės atkeliavo muziejus iš Sankt Peterburgo, o į Ukrainą maniškis tikėkimės sėkmingai nuėjo
Salomėja, jau gavau kokie fainučiai! ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū
Loretoidai,
ačiū ačiū, grįžau į Vilnių, o tas nuostabuolis laukia! Pasirodau kitoms:
ačiū ačiū, grįžau į Vilnių, o tas nuostabuolis laukia! Pasirodau kitoms:
Aha, fainas labai
5 mix tagas iš braziles Gi_Poletto atnešė man negražių ir vien tik reklaminių atvirukų iš kurių vienas net nepanaudojamas net blogiukams (nes kitoj pusėj pilnai prirašytas, nėra net vietos adresui). Taip jai ir padėkojau. Ačiū, gavau, buvo tikras siurprizas gauti vien reklaminius atvirukus .
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 03, 10:25)
5 mix tagas iš braziles Gi_Poletto atnešė man negražių ir vien tik reklaminių atvirukų iš kurių vienas net nepanaudojamas net blogiukams (nes kitoj pusėj pilnai prirašytas, nėra net vietos adresui). Taip jai ir padėkojau. Ačiū, gavau, buvo tikras siurprizas gauti vien reklaminius atvirukus .
reik gal kokių blogiukų sąrašą daryt
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 03, 11:26)
reik gal kokių blogiukų sąrašą daryt
Nematyta tokia mano mėgiamuose taguose, bet jei pričiupsiu tai atgal viską sudėsiu
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 03, 11:41)
Nematyta tokia mano mėgiamuose taguose, bet jei pričiupsiu tai atgal viską sudėsiu