Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

gavau savo pirmą 5mix tagą, ne stebuklai, bet nenuvylė.

dabar tykau 10 tagą, bet ten ta cremona su savo neįmanomais norais tupi doh.gif jau trys dienos praėjo, tai parašyt rei, kad ji papildytų norus?
Atsakyti
http://forum.postcro...p...015&page=21 Čia galima nediam_nori taginti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 08 31, 09:01)
http://forum.postcro...p...015&page=21  Čia galima nediam_nori taginti... lotuliukas.gif

biggrin.gif jei ne viena piktadarė, tai kita doh.gif
Atsakyti
Cha, užtaginau Sleepy smile.gif Sutaupysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kipšiukas liepė man tagint Salomėją, ale pažiūrėjau į favoritus ir susilaikiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 08 31, 10:03)
Cha, užtaginau Sleepy smile.gif Sutaupysiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

džiaugiuosi bigsmile.gif
o jūs esat kąnors gavusios iš tos cremona? jei jos norai tokie mandri, tai gal bent siunčia irgi gražius?
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 08 31, 11:16)
Kipšiukas liepė man tagint Salomėją, ale pažiūrėjau į favoritus ir susilaikiau...  biggrin.gif

Bjaurūs favoritai? Dar nė vieno atviruko neatsiuntėt, kuris man nepatiktų, nors favorituose jų ir nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 08 31, 10:18)
Bjaurūs favoritai? Dar nė vieno atviruko neatsiuntėt, kuris man nepatiktų, nors favorituose jų ir nebuvo smile.gif

aš tai taginsiu tave kai gausiu daugiau tagų bigsmile.gif neturiu nieko gudraus, ko tu neturėtum unsure.gif
Atsakyti
Jaučiuos dabar kaip kokia cremona
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 08 31, 10:20)
Jaučiuos dabar kaip kokia cremona

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ji išranki, o mano bėda, kad viską ten pat perkam ir tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 31 rugpjūčio 2012 - 10:24
QUOTE(sleepy hat @ 2012 08 31, 11:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ji išranki, o mūsų bėda, kad viską ten pat perkam ir tiek  ax.gif

smile.gif Bet ne tą patį, dabar mielai turėčiau tų rusiškų iš smulkių daiktų smile.gif Kur Valdas, neturiu, o vieną per swapus gautą jau išleidau smile.gif Iš listonošos nieko neturiu jau smile.gif Ai, bet aš neįkalbinėju, ne ne ne. Tik kad kokia cremona irgi geriausiu atveju postal shopus atsiųs, o saviškės tai nors parenka gražius smile.gif smile.gif
Aš tau jau pridėjau smile.gif Nenustebinsiu, bet tikiuosi ir nenuvilsiu smile.gif
Atsakyti
Hmmm, jau beveik taginau tą cremoną, bet susilaikiau kotais bigsmile.gif
Man geriausi favoritų tagai, ir gauni ką nori ir ką siųsti galvos sukti nereikia biggrin.gif Galėtumėt ir jūs daugiau ten pasirodyti, SH mane išdavė ir paliko verysad.gif
Atsakyti