gavau savo pirmą 5mix tagą, ne stebuklai, bet nenuvylė.
dabar tykau 10 tagą, bet ten ta cremona su savo neįmanomais norais tupi jau trys dienos praėjo, tai parašyt rei, kad ji papildytų norus?
http://forum.postcro...p...015&page=21 Čia galima nediam_nori taginti...
QUOTE(Kisute @ 2012 08 31, 09:01)
jei ne viena piktadarė, tai kita
Cha, užtaginau Sleepy Sutaupysiu
Kipšiukas liepė man tagint Salomėją, ale pažiūrėjau į favoritus ir susilaikiau...
QUOTE(Salomeja @ 2012 08 31, 10:03)
Cha, užtaginau Sleepy Sutaupysiu
džiaugiuosi
o jūs esat kąnors gavusios iš tos cremona? jei jos norai tokie mandri, tai gal bent siunčia irgi gražius?
QUOTE(Kisute @ 2012 08 31, 11:16)
Kipšiukas liepė man tagint Salomėją, ale pažiūrėjau į favoritus ir susilaikiau...
Bjaurūs favoritai? Dar nė vieno atviruko neatsiuntėt, kuris man nepatiktų, nors favorituose jų ir nebuvo
QUOTE(Salomeja @ 2012 08 31, 10:18)
Bjaurūs favoritai? Dar nė vieno atviruko neatsiuntėt, kuris man nepatiktų, nors favorituose jų ir nebuvo
aš tai taginsiu tave kai gausiu daugiau tagų neturiu nieko gudraus, ko tu neturėtum
Jaučiuos dabar kaip kokia cremona
QUOTE(Salomeja @ 2012 08 31, 10:20)
Jaučiuos dabar kaip kokia cremona
ji išranki, o mano bėda, kad viską ten pat perkam ir tiek
QUOTE(sleepy hat @ 2012 08 31, 11:24)
Bet ne tą patį, dabar mielai turėčiau tų rusiškų iš smulkių daiktų Kur Valdas, neturiu, o vieną per swapus gautą jau išleidau Iš listonošos nieko neturiu jau Ai, bet aš neįkalbinėju, ne ne ne. Tik kad kokia cremona irgi geriausiu atveju postal shopus atsiųs, o saviškės tai nors parenka gražius
Aš tau jau pridėjau Nenustebinsiu, bet tikiuosi ir nenuvilsiu
Hmmm, jau beveik taginau tą cremoną, bet susilaikiau kotais
Man geriausi favoritų tagai, ir gauni ką nori ir ką siųsti galvos sukti nereikia Galėtumėt ir jūs daugiau ten pasirodyti, SH mane išdavė ir paliko
Man geriausi favoritų tagai, ir gauni ką nori ir ką siųsti galvos sukti nereikia Galėtumėt ir jūs daugiau ten pasirodyti, SH mane išdavė ir paliko