o aš va ką gavau!
http://www.postcross...ards/FI-1184353
kaip man gražu
ir
http://www.postcross...cards/RU-909326
Ir aš ir aš šitą Karlsoną per favoritų tagą gavau
sugalvojau ir aš 5mix dalyvauti, o jūs ten dedat tik 5 atvirukus ir ką dar? aš ant popieriuko parašiau nuo ko ir pan. o poto pagalvojau kad gal kokį rimtesnį laiškiuką reik parašyt?
o į tą pigųjį svorį telpa tik 5 atvirukai turbūt ir šešto dėl svorio negaliu dėt?
o į tą pigųjį svorį telpa tik 5 atvirukai turbūt ir šešto dėl svorio negaliu dėt?
Aš bijau dėti 5 atvirukus į pigųjį svorį. Atsimenu, kaip pašte kartą pasvėrė 4 atvirukus ir sako, dar reikia primokėti... Nuo tada nerizikuoju. Maža ką, gal svarstyklės jų genda
5mix lyg tai priklauso 5, bet ką tas siurprizas reiškia? Man yra atsiuntę kažkas 5 plius vieną, su užrašu, kad tai siurprizas...
5mix lyg tai priklauso 5, bet ką tas siurprizas reiškia? Man yra atsiuntę kažkas 5 plius vieną, su užrašu, kad tai siurprizas...
QUOTE(sleepy hat @ 2012 08 24, 14:33)
sugalvojau ir aš 5mix dalyvauti, o jūs ten dedat tik 5 atvirukus ir ką dar? aš ant popieriuko parašiau nuo ko ir pan. o poto pagalvojau kad gal kokį rimtesnį laiškiuką reik parašyt?
man tai netelpa 5 į pigesnį svorį Aš tai dedu atvirukus ir ant lapuko kartais parašau kas per tagas ir nuo ko. Kartais lapuko nededu, tai ant voko kitoje pusėje parašau.
Vėnias mėgiamiausių mano tagų Nežinau tik kodėl. Kadangi labai neseku, tai man atrodo kad gavusi aš esu gerokai mažiau nei siuntusi.
Ir kažkada lietuvaitę taginau, tai visai šauniai buvo,.
Papildyta:
QUOTE(Kisute @ 2012 08 24, 14:40)
aš tai manau, kad surprise yra tai kokie tie penki atvirukai. Kitur gi labiau apibrėžta - tai wish list, tai not view ir t.t.
o gerai, kad užklausiau. man kažkaip susišvietė, kad 5 tai tiek, kiek telpa į 20 g
tris užsitaginau 5mix, žiūrėsim kas čia gausis
užsirašiau visą buhalteriją tagų, šiaip gavau daugiau, nei man kad parašė iš manęs gavę gal pamiršo
kažkaip tie tagai ir svapai man linksmiau nei PC pasidarė išsikvėpiau gal
užsirašiau visą buhalteriją tagų, šiaip gavau daugiau, nei man kad parašė iš manęs gavę gal pamiršo
QUOTE(sleepy hat @ 2012 08 24, 14:46)
o gerai, kad užklausiau. man kažkaip susišvietė, kad 5 tai tiek, kiek telpa į 20 g
Aš buvau į favoritų tagus įlindus tai fainai kai gauni iš wishlisto, bet neįdomu nes neoficialu. Tai tuos mečiau ir dabar dalyvauju 3, 5mix ir 10 wishlist taguose, nes taip pasikeičiu atvirukus į įdomesnius. Tiems patiems gimtadieniams ir šiaip
QUOTE(Salomeja @ 2012 08 24, 13:48)
Tai tuos mečiau ir dabar dalyvauju 3, 5mix ir 10 wishlist taguose,
o kokie įspūdžiai apie gautuosius?
QUOTE(sleepy hat @ 2012 08 24, 14:52)
o kokie įspūdžiai apie gautuosius?
Būna visko, gaunu visko. Beveik kai tas mūsų garžiukų swap. Kažkas vien reklaminių atsiuntė, kažkas 10 puikių, kur visi iš bookdepositorinių knygelių.
Neseniai iš rusės gavau listonošinių ir postalšopinių. Žodžiu taip 50x50, bet vis pamaina
Papildyta:
Beje, man 5 atvirukai su voku visada sveria apie 22-28 gramus. Va dabar vieną supakavau - 26g
as irgi 5 jau siunciu brangiau, nes kiek sveriau i 20gramu tikrai nebetelpa...
man irgi patinka tokie kur po kelis siuunti ir gauni kelis iskarto.. nebeidomu po viena, nes vistik tagais tikiuosi gauti kazka idomesnio, kazka kuom butu galima nustebint forumiskes
tai esu gavus visko...ir tikrai graziu ir kazkokiu reklaminiu... dazniausiai tai buna puse jegiskiausiu o like du ar trys tokie siaipsau...
bet vistiek smagu tikras siurprizas buna...
man tai labiauusiai patinka tag'as kur gali pasirinkti is siulomo sarasiuko kokios temos 3 atviruku nori... va cia tai tikrai sekmingas reikalas...
man irgi patinka tokie kur po kelis siuunti ir gauni kelis iskarto.. nebeidomu po viena, nes vistik tagais tikiuosi gauti kazka idomesnio, kazka kuom butu galima nustebint forumiskes
tai esu gavus visko...ir tikrai graziu ir kazkokiu reklaminiu... dazniausiai tai buna puse jegiskiausiu o like du ar trys tokie siaipsau...
bet vistiek smagu tikras siurprizas buna...
man tai labiauusiai patinka tag'as kur gali pasirinkti is siulomo sarasiuko kokios temos 3 atviruku nori... va cia tai tikrai sekmingas reikalas...
O ką dabar užtagino opitz_97, ar aš kažko nesuprantu? http://forum.postcro...p...230&page=46
QUOTE(Kisute @ 2012 08 24, 16:55)
O ką dabar užtagino opitz_97, ar aš kažko nesuprantu? http://forum.postcro...p...230&page=46
jojo prieštai parašė, kad ji kažką užtagino, o jos nieks. tai tada užtagino ją. bet matyt jojo išsitrynė