Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Prasklaidysiu ta tylos ruka sioje temoje ir pagirsiu/pasigirsiu gautais tagais. Uzkabino jie mane kaip reikalas (net smagiau juos "zaist" nei dalyvauti oficialiame PC doh.gif )
Noredama isvengti nemaloniu staigmenu stengiuosi dalyvauti tik wishlist'u ir favoritu taguose.
Kadangi favoritu tagai labai jau subjektuvus reiklas, tai netersiu eterio gautais atvirukais, o tiesiog pagirsiu kaip patikimus tuos zmogeliukus, nuo kuriu esu gavusi atvirukus. Taigi pagiriamasis zodis Tinny, stess29, Salt, TessaD., Coffeedoff, flora1
Atsakyti
"2 different wishes in an envelope" tag nuo ossuusso pagal norus Royality ir BW
user posted image

NOT viewcards - 3 Unwritten Cards In An Envelope tag nuo featherkyo
user posted image

another "wishlist" tag nuo Agapka
user posted image

5 different wishes in envelope tag nuo opitz_97 (5-asis atvirukas jau rado savo namus 4u.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tai man keista, opitz_97 man jau siuntė du angelus, vienodus, nušiurusius, baisius, ir 5mix tage atsiuntė krūvą kažkokių pageltusių nuo laiko namų... g.gif Galvočiau, kad nepatikau jai kuo tai, bet laišką kelių lapų parašė, visos giminės ligas išpasakojo... Raštas labai sunkus ir žmogus man pasirodė labai savotiškas, ir jei jau ko daugiau taguose nenorėčiau, tai jos... schmoll.gif Bet čia gal kaip kam...
Atsakyti
kaip tik užtaginau Opitz97, reikės gal pakeisti siunčiamus atvirukus.

Šiandien dar gavau iš Steppingoutofthepage. Penkių atvirukų swapas. Tikėjausi kitokių atvirukų, šiaip nusivyliau. Ją užtaginau atgal ir tikrai gražius sudėjau.
O gavom eifelio bokštą, turistinį. Nepanaudosiu. Vieną atviruką savo gamybos tikriausiai su jos blogo pavadinimu, vienas kažkokios knygos viršelis, bet labai nutriušęs pats atvirukas aplamdytais kampais, tokio irgi niekam nebesiųsiu, kitas toks joks, na ir paskutinis, vieninteis kuris patiko. Žodžiu, nebenorėčiau, kad ji mane tagintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 09, 22:58)
kaip tik užtaginau Opitz97, reikės gal pakeisti siunčiamus atvirukus.

Šiandien dar gavau iš Steppingoutofthepage. Penkių atvirukų swapas. Tikėjausi kitokių atvirukų, šiaip nusivyliau. Ją užtaginau atgal ir tikrai gražius sudėjau.
O gavom eifelio bokštą, turistinį. Nepanaudosiu. Vieną atviruką savo gamybos tikriausiai su jos blogo pavadinimu, vienas kažkokios knygos viršelis, bet labai nutriušęs pats atvirukas aplamdytais kampais, tokio irgi niekam nebesiųsiu, kitas toks joks, na ir paskutinis, vieninteis kuris patiko. Žodžiu, nebenorėčiau, kad ji mane tagintu  smile.gif

Gavau ir aš iš jos šiandien. Pagrinde reklaminiai buvo.
Atsakyti
patys fainiausi swapai taip pat su saviškėm. Ačiū 4u.gif Loreta ir Salomeja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 rugpjūčio 2012 - 19:44
O jūs kur nors vedatės apskaitą ką siunčiat? Nes aš nors ir visai neseniai siunčiau, bet atsimenu tik vieną atviruką kokį įdėjau. Reik atmintį gal patreniruot g.gif
Atsakyti
Pas mane griežta apskaita. Sistemos biškį nėra, bet flešas (ar kaip jis ten lietuviškai) visad kišenėj, fiksuoju ką siunčiu, ką gaunu, ką nusiperku. Miegot negaliu, jei ką praleidžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 10 rugpjūčio 2012 - 20:27
QUOTE(Kisute @ 2012 08 10, 21:27)
Pas mane griežta apskaita. Sistemos biškį nėra, bet flešas (ar kaip jis ten lietuviškai) visad kišenėj, fiksuoju ką siunčiu, ką gaunu, ką nusiperku. Miegot negaliu, jei ką praleidžiu  biggrin.gif

Matai kaip smile.gif Pas mane tai apskaita tik oficialiam pc. Daugiau nėra. Aš net swapais nebesidomiu nuo to momento kai išmetu atviruką. Net nežinau gavau ką ar ne atgal smile.gif Reikia gal susiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 08 10, 21:21)
O jūs kur nors vedatės apskaitą ką siunčiat? Nes aš nors ir visai neseniai siunčiau, bet atsimenu tik vieną atviruką kokį įdėjau. Reik atmintį gal patreniruot  g.gif

man tai laiko gaila tokiem dalykam. Be to, pc truputį pykstasi su kortelėm, negaliu jokių foto persikelti. Ne kortelėje prob nes vyro pc viskas ok.
Tad pasirodyti ir priminti kokius siuntei galėsiu kai išsispręs prob.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 rugpjūčio 2012 - 20:59
kuku, o yra taguose tema, Lithuania vs world?
jei ne, gal darom? nerandu ko nusitverti, mano mėgstami tagai užstrigę doh.gif
oi taigi radau http://forum.postcro...d.php?tid=36591
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 14 rugpjūčio 2012 - 20:03
Įkišau nosį į 5mix tagą... biggrin.gif Ką gi... gausiu bendrauti su savo nuolatinėmis "draugėmis" - užtaginau garsiąją nediam_nori, dar kartą perskaičiau jos norų jaučio skūrą prirašytą ir išrinkau 5 neįmanomiausius atvirukus. Dar ir moralą sukūriau, sūnus išvertė... doh.gif Įtariu, parašys, kad negavo.... lotuliukas.gif
O mane užtagino opitz_97, bene trečią kartą šventus angelus atsiųs.... biggrin.gif
Atsakyti