Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Man kol kas neaktualu, bet galit į sąrašą ir mane dėt, kada nors prisijungsiu pasitagint.
Atsakyti
aš tiek forume tiek PC RutaF. Neseniai raidelę pasikeičiau
Atsakyti
o mane visuose taguose uztagino kinieciai, tai lauksiu ilgai ir nuobodziai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 01 22, 17:24)
o mane visuose taguose uztagino kinieciai, tai lauksiu ilgai ir nuobodziai  doh.gif  biggrin.gif

Man labiau pasisekė, Vokietija ir Ukraina smile.gif
Atsakyti
mane irgi be ryšio kažkokie, naujokai, nu lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
o man ir vel pasitvrtino keliama hipoteze kad tuose ofer taguose is keliu temu dazniausiai renkasi Lietuvos vaizdus biggrin.gif

ech yra tu turistiniu gerbeju daugiau nei galima isivaizduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 01 09, 18:51)
O esat susidūrusios su kittyshelter? Pasiūlė swapintis, nusiunčiau atvirukų nuorodą, išsirinko. Bet išsirinko tokius, kuriuos aš labai myliu biggrin.gif Jei patikimas žmogus būtų, tad nebūtų gaila siųst. Tai ir klausiu - gal teko susidurt? Ką ji siunčia?

Dabar jau galiu pasakyti, gera tagintoja - man atsiunte piku ir bugnu karalienes wub.gif thumbup.gif Ir greit atejo, per 10 dienu.

Su viena ji mane uztagino, tai as jos paklausiau, gal dar turi, tai turejo dar viena ir i Lali issikeiciau. Abu atvirukus vienam voke atsiunte.

Turiu dar dvi gaut.

Ar yra daugiau Frolovo meno gerbeju? Nes progu daug, gal pravers rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2013 01 22, 19:07)
o man ir vel pasitvrtino keliama hipoteze kad tuose ofer taguose is keliu temu dazniausiai renkasi Lietuvos vaizdus biggrin.gif

ech yra tu turistiniu gerbeju daugiau nei galima isivaizduot biggrin.gif

Eisiu as taves tagint, nes atviruku su pelem prisikaupe, o vien turistiniu vaizdu gerbeju adresus istraukiu ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2013 01 22, 21:09)
Su viena ji mane uztagino, tai as jos paklausiau, gal dar turi, tai turejo dar viena ir i Lali issikeiciau. Abu atvirukus vienam voke atsiunte.

Čia Lali Riddle? blush2.gif Va su šitais mane nupirkt galima... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 22, 20:16)
Čia Lali Riddle?  blush2.gif  Va su šitais mane nupirkt galima... ax.gif

Tie patys. Aš kaip prie naujesnių, vis zymiuosi, kas kam patinka, tik neatrenku, kas ką turi ir jau yra gavę... smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif vis noriu su Lt pasitaginti bet tylu ramu taguose

užlindo be eilės verysad.gif
Tikrai Lt populiari. Norinčių nemažai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 20:07
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 19:55)
bigsmile.gif  vis noriu su Lt pasitaginti bet tylu ramu taguose

užlindo be eilės  verysad.gif
Tikrai Lt populiari. Norinčių nemažai

Ir vien kinai arba taivanieciai doh.gif todel mirk gyvenk reik to kito tago bigsmile.gif
Atsakyti