Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Lithuanian members
sleepy_hat
wwaidutukas
arbatele
sorsua

Jeigu neklystu Yvette minėjo, kad jungtųsi (?) bigsmile.gif
Germany members
RutaL

QUOTE(liniote @ 2013 01 22, 13:14)
Aš irgi galiu būti už ax.gif

tavo nikas ten toks pat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 22 sausio 2013 - 13:24
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 22, 13:23)
tavo nikas ten toks pat?

Aha, tas pats
Atsakyti
ithuanian members
re-think
wwaidutukas
arbatele
sorsua

Jeigu neklystu Yvette minėjo, kad jungtųsi (?)
Germany members
RutaL
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 22, 13:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha iš pradžių ir aš Tiupį buvau įpiešusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 22 sausio 2013 - 13:33
mane irgi galima rasyti as ir ten pincius 4u.gif
Atsakyti
parašiau porai suomių, su kuriom daugiau susirašinėju, po laiškelį apie tagą
gal atsilieps g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunietė: 22 sausio 2013 - 13:39
Jei butumet deje Vokietija+vokiskai kalbancios salys, buciau galejus ir as palaikyti...
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2013 01 22, 13:57)
Jei butumet deje Vokietija+vokiskai kalbancios salys, buciau galejus ir as palaikyti...

Tai mąsčiau kaip čia užrašyti, kad ir tave įtrauktume. Tačiau dėl tų vokiškai kalbančių šalių gali prasidėti įvairios interpretacijos doh.gif ir prikibs kokia nihan..
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 22, 13:05)
Tai mąsčiau kaip čia užrašyti, kad ir tave įtrauktume. Tačiau dėl tų vokiškai kalbančių šalių gali prasidėti įvairios interpretacijos  doh.gif ir prikibs kokia nihan..

Cia nebent pritruktu vieno balso smile.gif
Bet prisikabinti nera ko, jei butu irasyta "Countries with German as an official language". Sarasa Wikipedija aisku duoda (Turkijos niekaip neipaisys, neziurint visu migrantu Vokietijoje) - Germany, Austria, Switzerland, Belgium, Lichtenstein, Luxembourg. Lichtensteinas gera egzotika butu biggrin.gif Belgai turi graziu atviruku, as Briusely negaliu ramiai praeiti...
Siap tik pasiulymas, gal butu idomiau ir daugiau tagintoju.
Atsakyti
O aš kokia kiaulė.... blush2.gif pasirodo kažkada kažkur buvau užtaginusi Nihan, o šiandien besitvarkydama radau užkritusį jai skirtą voką.... Pati nieko neparašė, nepaklausė, tai gal ir nebesiųst, nes net nežinau kada čia aš ją taginau unsure.gif O kai ir ji pati tokia pareiginga....
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 22, 13:28)
Jeigu neklystu Yvette minėjo, kad jungtųsi (?) 
Germany members
RutaL

Gal RutaF? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(gile363 @ 2013 01 22, 14:12)
Belgai turi graziu atviruku, as Briusely negaliu ramiai praeiti...
Siap tik pasiulymas, gal butu idomiau ir daugiau tagintoju.

O postkrosinge nei tų belgų, nei jų atvirukų nesimato. Net neprisimenu, gavau kokį ar ne.. blush2.gif O jei gavau, tai ne kažką

O dėl tago pavadinimo tai gali dabar likti ir toks, o paskui dar kokį nors sugalvoti. Pav. ES šalys?
Nes dar likęs nebaigtas anas, senasis, manau labai geras yra. O kada jie baigiasi? Ar yra kokia tai riba?
Atsakyti
Ir aš pasisakau už tą tagą tarp šalių smile.gif Esu ir ten Jugeta smile.gif

Nelabai turiu laiko susekt Jūsų žinutes, papildykit sąrašą su mano nick'u 4u.gif 4u.gif
Atsakyti