Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

mane 5 atvirukų tage užtagino opitz, vietoje 5 atvirukų išsirinko 3
g.gif sakyt man jai ką ar ne, prisiskaičiau kokia ji bloga tagintoja blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2013 01 22, 10:58)
Smagus tas 5mix smile.gif Nors... galima sulaukti tokių multi view kad doh.gif
Aš vis pasižiūriu kas paskutinis, tai Kinijos, Taivano, Rusijos nenoriu tag'inti lotuliukas.gif Ilgai keliauja ir tai nežinia ar nueina lotuliukas.gif

rusė mane užtagino, gal grožio gausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunietė @ 2013 01 22, 10:02)
prisiskaičiau kokia ji bloga tagintoja  blink.gif

Jinai nei gera, nei bloga, man atrodo, jinai su rimtais sveikatos trūkumais. Atsiųs labai ilgą ir išsamų laišką apie save... biggrin.gif Ačiūdie, dabar jau spausdina (gal net spaustuvėj kokioj), o anksčiau rašydavo ranka, kelis lapus olandišku raštu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 22, 11:05)
Jinai nei gera, nei bloga, man atrodo, jinai su rimtais sveikatos trūkumais. Atsiųs labai ilgą ir išsamų laišką apie save...  biggrin.gif Ačiūdie, dabar jau spausdina (gal net spaustuvėj kokioj), o anksčiau rašydavo ranka, kelis lapus olandišku raštu...  lotuliukas.gif

ne neatsiųs , šitam tage aš jai siųst turiu
Atsakyti
QUOTE(kaunietė @ 2013 01 22, 10:05)
rusė mane užtagino, gal grožio gausiu  ax.gif

SpartakGirl man labai neblogus atsiuntė, 3 iškart į savo kolekciją įsidėjau
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 22, 09:22)
SpartakGirl man labai neblogus atsiuntė, 3 iškart į savo kolekciją įsidėjau

Vladisa ir Vosya geros, grazius siuncia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunietė @ 2013 01 22, 10:07)
ne neatsiųs  , šitam tage aš jai siųst turiu

Na, aš tam CHOOSE 5 nesusilaikiau, pamačius opitz... lotuliukas.gif negaliu aš jos netagint, pažiūrėjau, ką ji oficialiam postkrosinge siunčia ir įkvėpimo pasisėmiau... doh.gif
Atsakyti
Yurhenson o tokį žinote?
užtagino mane ir galvoju ko čia laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 22, 10:35)

Vienas atvirukas išsiųstas ir 2 tūkstančiai favoritų... Kažkoks tik ką atradęs postkrosingą kaip stebuklą. biggrin.gif
Sleepy, reikėjo parašyt ko norėtum.
Atsakyti
O LT tage toks veiksmas, toks populiarumas, kad net du pesasi, kad uztagint galetu lotuliukas.gif Ir dar Honkongas viska sumakalavo...
Atsakyti
reik šitą temą pribaigti ir kitą pavadinti aiškesniu pavadinimu, kad nebesimakaluotų su vietiniais svapais
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 22, 12:35)
Yurhenson o tokį žinote?
užtagino mane ir galvoju ko čia laukti  biggrin.gif

Aš ją užtaginau ir jau išsiunčiau 5 atvirukų rinkinuką, o ką gausi iš jos, žiūrėsim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gile363 @ 2013 01 22, 12:42)
O LT tage toks veiksmas, toks populiarumas, kad net du pesasi, kad uztagint galetu  lotuliukas.gif Ir dar Honkongas viska sumakalavo...

Aga, reiktų kažkaip išspręst tą makalynę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 22, 11:33)
Na, aš tam CHOOSE 5 nesusilaikiau, pamačius opitz... lotuliukas.gif  negaliu aš jos netagint, pažiūrėjau, ką ji oficialiam postkrosinge siunčia ir įkvėpimo pasisėmiau...  doh.gif

šitam tage reikia savo siūlomus atvirukus paskelbti
Atsakyti