Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(Kisute @ 2013 01 21, 22:53)
Amen, dabar jei neatsiras kokių kinų savanorių, sustos tagai kelioms dienoms...  doh.gif  biggrin.gif

O klausykit... Matau yra Germany-Finland tagas. O jei sugalvojus kokį Lithuania-Germany  arba Lithuania-Finland-Germany? gal būtų įmanoma?  g.gif

jei su Vokietija norit daryti pradėkit, aš bandysiu pradžioje padėti smile.gif
Atsakyti
einu pataginsiu aš tą vėplytę bigsmile.gif

e kur jūs čia ją radot? surprise tage nėr jos seniai, ar čia koks naujas atrsirado?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 21 sausio 2013 - 22:13
QUOTE(Kisute @ 2013 01 21, 22:53)
Amen, dabar jei neatsiras kokių kinų savanorių, sustos tagai kelioms dienoms...  doh.gif  biggrin.gif

O klausykit... Matau yra Germany-Finland tagas. O jei sugalvojus kokį Lithuania-Germany  arba Lithuania-Finland-Germany? gal būtų įmanoma?  g.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 21, 23:04)
jei su Vokietija norit daryti pradėkit, aš bandysiu pradžioje padėti  smile.gif

oi aš norėčiau tokių, iš Vokietijos ir Suomijos gražiausius gaunu bigsmile.gif
tik pradėti tagus kažkaip sudėtinga atrodo g.gif
apklausas kažkokias rengia, nes prieš atidarant lietuvišką reikėjo kažkur pasisakyt kad dalyvausiu g.gif
Atsakyti
Bet reikia, kad kažkas gražią įžangą parašytų, man atrodo, kad visai būtų populiaru smile.gif
Tik va su atidarymu..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 21 sausio 2013 - 22:13
as kinu irgi nebijau, vienintelis minusas, kad i ten ilgai eina, o ir is ten taip pat biggrin.gif
Atsakyti
aš peržiūrėjau savo buhalteriją, tai iš viso ilgiausio sąrašo nesu gavusi tik iš trijų žmonių. gerai visai manau smile.gif
iš opitz gavau, bet geriau būčiau negavusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2013 01 21, 19:50)
Ačiū už nuorodą, super, reik judint mirksiukas.gif
Papildyta:
Tagina mūsų temą kaip reikalas, eikit tagint! bigsmile.gif tik pataginau ir po minutės jau mane užtagino mirksiukas.gif

Suintrigavot, einu ir as ten patagint smile.gif Kazkaip ta tema gal newjudejo, nes as niekad jos pirmam puslapy nematydavau... g.gif

as 10 noru tage dalyvavau tik du kartus, abu kart man siunte ruses, tai gavau grazius, kruva Kirdyj, net pora Gorjuss ir mazojo princo.
Atsakyti
Pas mane niekas nieko neregistruoja ir siųst nesiunčiu. Tai vakar į tag'us lindau smile.gif Bet va, kai pamačiau, kad keliuose nihan yra tai nė nesinorėjo lįsti. laugh.gif
Šiaip, esu gavus visus tag'us iš visų, skųstis negaliu smile.gif Ir visai simpatiški atvirukai smile.gif
Einu dar pasidairysiu po juos, nėr veiklos, o po piet į paštą vis tiek keliausiu biggrin.gif
Ir pradeda patikti tokie kur šalis-meets the world smile.gif
O si favoritais tai pati turiu bėdą, kiek pasižiūrėjau, tai nė vieno žmogaus nieko neturėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 22 sausio 2013 - 08:57
QUOTE(Dieter @ 2013 01 22, 08:55)
Pas mane niekas nieko neregistruoja ir siųst nesiunčiu. Tai vakar į tag'us lindau smile.gif Bet va, kai pamačiau, kad keliuose nihan yra tai nė nesinorėjo lįsti. laugh.gif
Šiaip, esu gavus visus tag'us iš visų, skųstis negaliu smile.gif Ir visai simpatiški atvirukai smile.gif
Einu dar pasidairysiu po juos, nėr veiklos, o po piet į paštą vis tiek keliausiu biggrin.gif
Ir pradeda patikti tokie kur šalis-meets the world smile.gif
O si favoritais tai pati turiu bėdą, kiek pasižiūrėjau, tai nė vieno žmogaus nieko neturėjau doh.gif

Eik į 5 mix cards in a letter, ten jos kol kas nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2013 01 22, 10:22)
Eik į 5 mix cards in a letter, ten jos kol kas nėra smile.gif

biggrin.gif pabandžiau ir aš šį tagą , labai smalsu ką gausiu
nes šeip einu tik į tokius kur pati išsirenku ką gaut
Atsakyti
QUOTE(kaunietė @ 2013 01 22, 09:39)
biggrin.gif  pabandžiau ir aš šį tagą , labai smalsu ką gausiu
nes šeip einu tik į tokius kur pati išsirenku ką gaut

jeigu užtagina geras žmogus, tai valio, o jei kokia kiaulė doh.gif
pasiskaitykit sąrašiuką mūsų prieš tagindamos. kiaulėms ir siųskite atitinkamus, o geriems tagintojams pasistenkite, kad neužpyktų ant lietuvių rolleyes.gif
Atsakyti
Smagus tas 5mix smile.gif Nors... galima sulaukti tokių multi view kad doh.gif
Aš vis pasižiūriu kas paskutinis, tai Kinijos, Taivano, Rusijos nenoriu tag'inti lotuliukas.gif Ilgai keliauja ir tai nežinia ar nueina lotuliukas.gif
Atsakyti