Užtat tagina, kad visi labai bijo kinų ir taivaniečių
Na ir atsiųs kokių baisuoklių
Aš tik favoritų tagus mėgstu, bent jau žinai, ką gausi - visad gražius
Net pagarsėjusi nediam nori atsiuntė ilgai mano norėtą Helene Schjerfbeck
Aš tik favoritų tagus mėgstu, bent jau žinai, ką gausi - visad gražius
Net pagarsėjusi nediam nori atsiuntė ilgai mano norėtą Helene Schjerfbeck
QUOTE(Kisute @ 2013 01 21, 22:24)
Užtat tagina, kad visi labai bijo kinų ir taivaniečių
pas tuos aš savu noru į tagus lendu
matau penkių mix tage opitz paskutinė. Toks noras užtaginti ir nesiųsti, o tik parašyti žinutę, padėkoti už negautus tagus...
O man Kinai su Taivaniečiais visai patinka. Tie kurie bent kiek į norus žvilgteli tai atsiunčia gražuoliukų. Per tagus iš TW esu tokių gavus:
Taip pat ir Jetoy iš jų esu pasipildžiusi, turėsiu ką gerbėjoms siųst.
Taip pat ir Jetoy iš jų esu pasipildžiusi, turėsiu ką gerbėjoms siųst.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 21, 22:28)
pas tuos aš savu noru į tagus lendu
matau penkių mix tage opitz paskutinė. Toks noras užtaginti ir nesiųsti, o tik parašyti žinutę, padėkoti už negautus tagus...
tai štai kodėl jos niekas netagina ji vis užkemša ir mano mėgiamus tagus
aš galvojau kad jos nieks netagina kad pas ją atvirukai pobaisiai, o čia kita priešastis
QUOTE(kaunietė @ 2013 01 21, 21:33)
tai štai kodėl jos niekas netagina ji vis užkemša ir mano mėgiamus tagus
aš galvojau kad jos nieks netagina kad pas ją atvirukai pobaisiai, o čia kita priešastis
na aš kartą ją užtaginau 10 wishes tage ir nesiunčiau. Jau minėjau. Nes pati iš jos negavus krūvos.
Salomėja, juk šitie visi mažesnio formato? maži, matiniai ir nelabai ryškūs... nekoks derinys
Opitz, kur Opitz? Reikia eit taginti...
QUOTE(Kisute @ 2013 01 21, 22:35)
Salomėja, juk šitie visi mažesnio formato? maži, matiniai ir nelabai ryškūs... nekoks derinys
tage You CHOOSE 5 cards sent in an envelope
tik ten nereikia eiti jos tagint
QUOTE(Kisute @ 2013 01 21, 21:35)
Vos vos mažesni, bet ne mažiukai. Gražučiai, fainučiai, nenublukę, spalvų tokių kokios čia matosi, aš juos visus taupau prie gerųjų atvirukų, taip kad man net ir labai koks. Pati iš Loretoido kadaise gavau kažką tokio, tai labai patenkinta buvau
va opitz_97 užkimšo dar vieną mano mėgiamą tagą
Papildyta:
o kaip šitas tagas - 5 mix cards in a letter - suprise, suprise !! ?
Papildyta:
o kaip šitas tagas - 5 mix cards in a letter - suprise, suprise !! ?
Amen, dabar jei neatsiras kokių kinų savanorių, sustos tagai kelioms dienoms...
O klausykit... Matau yra Germany-Finland tagas. O jei sugalvojus kokį Lithuania-Germany arba Lithuania-Finland-Germany? gal būtų įmanoma?
O klausykit... Matau yra Germany-Finland tagas. O jei sugalvojus kokį Lithuania-Germany arba Lithuania-Finland-Germany? gal būtų įmanoma?