Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

per dvi dienas atkeliavo 2 favourites in an envelope tag smile.gif nuo Kaaka
user posted image
user posted image
Atsakyti
o man su tagais vis dar sekasi bigsmile.gif
gavau 3 jetoy atvirukus is to jau mineto carmenchen.. smile.gif smagumelis..kiekvienas ipakuotas dar smile.gif nepadielkos zodziu lotuliukas.gif bigsmile.gif

na dar gavau pora tagu kur buvo du atvirukai is noru saraso smile.gif

tai irgi jegele smile.gif

taipkad kolkas net ir russai nesusimauna biggrin.gif
Atsakyti
Na man irgi kol kas su tagais visai gerai sekasi.
Dalyvavau favoritų taguose.
Tai ir gavau favoritus smile.gif
Nuo Startinka
user posted image

Nuo Agapka
user posted image

Ir dar dalyvavau
10 Wishes in an envelope tag
tai nuo parel gavau vokutį su visai gerais dalykais. Ten buvo trys vampyrai iš vampyrų knygelės, kuri bookdepository temoje aprašyta, trys atvirukai- troliai, gnomai iš tokios pat knygelės "fantasy art: 30 postcards" ir trys atvirukai su mažytėmis seksu užsiiminėjančiomis lėlytėmis lotuliukas.gif thumbup.gif Maždaug tokie (mano kitokie, bet tingiu skenuot):
user posted image
Na ir dešimtasis, kaip tarėmės užrašytas vyrutis su skėčiu.

Tai visai patenkinta esu tagais.
Atsakyti
o aš nusivylusi tagais. Siunčiau seniausiai, nukeliavo maniškiai. Bet nei vieno iš tagų negavom. Ir pavieniui taginau ir penkis atvirukus siunčiau. Nieko nieko negavom verysad.gif
noras praėjo tagintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 liepos 2012 - 11:21
QUOTE(Yvette @ 2012 07 16, 12:20)
o aš nusivylusi tagais. Siunčiau seniausiai, nukeliavo maniškiai. Bet nei vieno iš tagų negavom. Ir pavieniui taginau ir penkis atvirukus siunčiau. Nieko nieko negavom  verysad.gif
noras praėjo tagintis

Gal sugrius dar. Man šiandien vienu ypu beveik visi tagai ir atėjo. Tik 5mix tebelaukiu, bet tas iš Kinijos, tai tolimas kelias.
Atsakyti
as kol kas ypatingu dziaugsmu netrykstu...isbandziau ir bus aisku, man ne taip pasiseke, kaip kitoms ax.gif
Atsakyti
Iš Rusijos tagas, nuo dalyvės Gelena. Atvirukas spalviškai skiriasi nuo to, kas parduotuvės int. psl.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 liepos 2012 - 17:41
Žiūrėkit, jei užtagina "Send me a card from my album of favourites" kažkurį atviruką, tai reik greit jį išimti iš favoritų, ane? ax.gif Nes aš jau dvi pašto dėžes gausiu (tikiuosi bigsmile.gif ) iš Rusijos g.gif
Šiaip kol kas smagu: gavau du : Mirko (Vokietija) - dvi dienos:

user posted image

ir Annabel Lee (Ukraina) - keturios dienos (Kad taip oficialūs greit eitų biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2012 07 17, 20:18)
Žiūrėkit,  jei užtagina "Send me a card from my album of favourites" kažkurį atviruką, tai reik greit jį išimti iš favoritų, ane?

Tai čia tik jei nenorit vėl tokio pat gauti. Kai kuriuos aš išimu vos užtagina. Kitus, kurie labai labai man išimu tik kai gaunu, nes nu gal dar neateis ar ką smile.gif, o jei ir kelis gausiu - ne prieš.
Atsakyti
Joooooo, kai kurių gal ir 10 visai gerai būtų gauti wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Gavau šiandien tagą iš favoritų tago:)
user posted image
Atsakyti
favoritų tagas nuo atlantidocha
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadinka: 20 liepos 2012 - 13:50