Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Nu va,mano tagai pajudejo bigsmile.gif Siandien gavau zinute,kad pasieke tiksla mano siustieji atvirukai.Po dvieju minuciu gaunu antra zinute pilna dziaugsmo sukiu biggrin.gif These cards where these famous lithuanian postcrossers together cards!!!!! I will send you something nice for this super nice suprise smile.gif Siunciau is pacio paskutinio rinkinio,6vnt idejau.Nugis smagu bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2013 01 21, 17:29)
Lyg Kisutei patiko ta kompanija.

Aga, man šita kompanija, ir spalvos toookios... rolleyes.gif na, tikros Kalėdos, ar ir šiaip, žieminė arbatėlė..
user posted image
Atsakyti
Man įdomu kodėl taguose LT vėliava yra DE vėliava g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 21, 17:30)
Aga, man šita kompanija, ir spalvos toookios...  rolleyes.gif  na, tikros Kalėdos, ar ir šiaip, žieminė arbatėlė..
user posted image

Aha, tas irgi grazus, bet ne ta turejau galvoj, ten vieni eziukai:

https://lh6.googleus...-1053-large.jpg
Atsakyti
ale rimtai kaip greit viskas ivyko, tikrai pasaulis nori musu atviruku biggrin.gif
Atsakyti
Ir kas žinojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2013 01 21, 20:46)
Ir kas žinojo smile.gif

blush2.gif gėda man kad niekam nesakiau ir 3 mėn viena taginausi
Atsakyti
nu tu duodi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunietė @ 2013 01 21, 20:09)
aš  blush2.gif  gėda man kad niekam nesakiau ir 3 mėn viena taginausi

čia lt temoj?
aš kai vasarą įlindus buvau, irgi pastebėjau, kad ten pora min ir užtagina kasnors.
bet aš kai turėjau tikslą kokios egzotikos prisirinkti neužrašytos per tagus (kad būtų ką gimtadieniams siųsti), tai man nelabai aktualu čia buvo.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 21, 21:12)
čia lt temoj?
aš kai vasarą įlindus buvau, irgi pastebėjau, kad ten pora min ir užtagina kasnors.
bet aš kai turėjau tikslą kokios egzotikos prisirinkti neužrašytos per tagus (kad būtų ką gimtadieniams siųsti), tai man nelabai aktualu čia buvo.

taip
man rusės tokių grožių prisiuntė bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaunietė @ 2013 01 21, 19:56)
biggrin.gif pasaulis išalkęs lietuviškų atvirukų, net trys arbatėlę užtagino
http://forum.postcro...d.php?tid=36591

Ačiū už nuorodą, super, reik judint mirksiukas.gif
Papildyta:
Tagina mūsų temą kaip reikalas, eikit tagint! bigsmile.gif tik pataginau ir po minutės jau mane užtagino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 21 sausio 2013 - 20:50