Išties noriu pagirti ukrainietę mindanao. Su ja vis tenka 10 norų tage susidurti. Ir visada atsiunčia pasakiškus atvirukus
jau aš prisitaginau šiandien už visą mėnesį
o as trydla...pamenat neseniai apskaojau kaip mane isdure Laskart...na kai buvo kakzokia sistemos kalida ir dingo poros saviciu postai, tarp kuriu ir mano...kaip ir butu zmogus ir nekaltas, bet jei butu issiuntusi bent per dvi diebnas po uztaginimo, kaip kad as padariau savo uztagintai merginai, tai viskas butu buve gerai, bet ji del neaiskiu priezasciu nesiunte...uztaginau ja dabar ir nekeitnu siusti, bet kaip sirdi grauzia, gal nereikejo tagint, jei man truksta drasos taip
bet is kitos puses, as kai uztaginu zmogu turiu jo adresa ir nebelendu i tema ziuret ar yra tie postai ar ne, jei ir suveluoju, bet vistiek issiunciu, o cia...zodziu taip ir reikia jai
bet is kitos puses, as kai uztaginu zmogu turiu jo adresa ir nebelendu i tema ziuret ar yra tie postai ar ne, jei ir suveluoju, bet vistiek issiunciu, o cia...zodziu taip ir reikia jai
QUOTE(kaunietė @ 2013 01 20, 18:21)
jau aš prisitaginau šiandien už visą mėnesį
aš irgi smagiausia, kad pirmą kartą dvi "savas" pagavau
pinciau, bjaurus reikalas ta Laskart iš jos 3 tagų nesulaukiu.. ir ji ale mano vieno didelio negavusi. Bet netikiu ja
Pabandziau ir as su tagais,pirmakart Pamaniau,pradesiu nuo lengviausiai man suprantancio-5mix.Bet ziuriu jus jau turit tokias,kaip a la neigiamas/nepageidaujamas personas.Kazin,ar i naujai prisiregistravusius ten irgi panasiai ziurima?
QUOTE(*finy* @ 2013 01 20, 19:01)
Pabandziau ir as su tagais,pirmakart Pamaniau,pradesiu nuo lengviausiai man suprantancio-5mix.Bet ziuriu jus jau turit tokias,kaip a la neigiamas/nepageidaujamas personas.Kazin,ar i naujai prisiregistravusius ten irgi panasiai ziurima?
čia ne nauja/sena klausimas. yra kiaulių tenais ir tiek., bet yra ir labai gerų žmonių, kurie parenka tikrai gražius atvirukus. tai čia kaip pasiseks.
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 20, 18:43)
pinciau, bjaurus reikalas ta Laskart iš jos 3 tagų nesulaukiu.. ir ji ale mano vieno didelio negavusi. Bet netikiu ja
nu tada gerai kiaule vienzo jinai
QUOTE(*finy* @ 2013 01 20, 19:01)
nemanau...ten daug nauju dalyvauja, jei taip galima issireiksti...tiesiog yra kelios kurios kemsa visus tagus, tai su jom pavojinga, o siaip nepabandes nesuzinosi
as dar sudalyvauju kartais visokiu sudniekiuku taguose, man patinka
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 20, 19:43)
aga mane
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 20, 19:06)
čia ne nauja/sena klausimas. yra kiaulių tenais ir tiek., bet yra ir labai gerų žmonių, kurie parenka tikrai gražius atvirukus. tai čia kaip pasiseks.
QUOTE(pincius @ 2013 01 20, 19:08)
nu tada gerai kiaule vienzo jinai
nemanau...ten daug nauju dalyvauja, jei taip galima issireiksti...tiesiog yra kelios kurios kemsa visus tagus, tai su jom pavojinga, o siaip nepabandes nesuzinosi
Na,bus matyt.As savajai uztagintai kita diena issiunciau,pati kol kas nieko negavau.Jei nenutiks kokia netycine kiaulyste,bandysiu raustis gilyn
Aš visai norėčiau sudalyvaut kojinių taguose
Nuo Laskart vieno ir aš negavau. Netgi abejoju ar tyčia, man jinai tokia maniakė kaip ir kitos, kur nežinia kiek prisitagina, o paskui matyt pameta skaičių...
Nihan kai užtagino mane, tai visą dieną mane kankino - ko aš norėčiau? Sakau, jokių nuotraukų, pieštus mėgstu. Na, tai vieną multiview nuorodą atsiuntė - na, gal tokio nori, gražus gi? gerai, sakau, noriu noriu, bet tik vieno. O atsiuntė keturis tautos tėvus ir šiaip nieko džiuginančio, bet nei vieno multiview(būčiau net apsidžiaugus ) ir nei vieno piešto. Bet jei neapsimeta, pirmas siuntimas dingo, nors niekuo aš jau nebetikiu...
Nihan kai užtagino mane, tai visą dieną mane kankino - ko aš norėčiau? Sakau, jokių nuotraukų, pieštus mėgstu. Na, tai vieną multiview nuorodą atsiuntė - na, gal tokio nori, gražus gi? gerai, sakau, noriu noriu, bet tik vieno. O atsiuntė keturis tautos tėvus ir šiaip nieko džiuginančio, bet nei vieno multiview(būčiau net apsidžiaugus ) ir nei vieno piešto. Bet jei neapsimeta, pirmas siuntimas dingo, nors niekuo aš jau nebetikiu...