Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(Kisute @ 2013 01 07, 18:55)
Aš taip esu ne kartą padarius su truputį piktybinėmis mergaitėmis. Tik su Opitz šis triukas nepraeina  biggrin.gif

Aš kartą užtaginau Opitz ir net nesiruošiau siųst. 3 tagų iš jos nesu gavusi. Didelių, tų kur 10, tai tik pamačiusi, kad ji paskutinė, pasinaudojau proga sutaupyti atvirukų. Gal ir bjauru, bet skolos viena kitai dar nesulyginom smile.gif
Atsakyti
Kisute, as noreciau uzrasyto 4u.gif
Atsakyti
O esat susidūrusios su kittyshelter? Pasiūlė swapintis, nusiunčiau atvirukų nuorodą, išsirinko. Bet išsirinko tokius, kuriuos aš labai myliu biggrin.gif Jei patikimas žmogus būtų, tad nebūtų gaila siųst. Tai ir klausiu - gal teko susidurt? Ką ji siunčia?
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 01 09, 18:50)
O esat susidūrusios su kittyshelter? Pasiūlė swapintis, nusiunčiau atvirukų nuorodą, išsirinko. Bet išsirinko tokius, kuriuos aš labai myliu biggrin.gif Jei patikimas žmogus būtų, tad nebūtų gaila siųst. Tai ir klausiu - gal teko susidurt? Ką ji siunčia?

Ji mane siandien uztagino ir prizadejo ta piku dama, kur bendram forume rasiau. Taip pat keistis pasiule, bet kadangi tik siandien veiksmas ivyko, tai net nezinau, ar gausiu, ar ne...

As dabar nauja taktika ivaldziau smile.gif - po kurio laiko (poros savaiciu ar menesio, jei negaunu) uztaginu atgal ir nieko nesiunciu...
Atsakyti
Hm... Mylimus mylimus jai drįsti siųsti? biggrin.gif
Na, pažiūrėsim, kaip čia mums su ja gausis... smile.gif
Atsakyti
per dvi dienas gavau du tagus

mindanao is ukrainos, man grazius idejo thumbup.gif
colettetaylor is amerikes tokius puse bieso 4u.gif
Atsakyti
aš irgi susigalvojau nueiti pasitaginti. visgi tarp daug sh esu gavusi ir labai gražių dalykų. o nueinu ir žiūriu, kad mano mėgstamuose tupi etatinės pindos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 20, 13:20)
aš irgi susigalvojau nueiti pasitaginti. visgi tarp daug sh esu gavusi ir labai gražių dalykų. o nueinu ir žiūriu, kad mano mėgstamuose tupi etatinės pindos   doh.gif

Itariu, tos pacios, kur ir mane nervina... rolleyes.gif As vis neprarandu vilties gaut per tagus Frolovo piku ir kitas damas, tai butent wishtaguose ir favorituose jos sedi ir stabdo. O ju as is principo netaginu, nors ir turiu atviruku.

Ir dar prie manes nediam nori priskreto swapintis, praso Gaelles atviruku, o pati savo siulomu sarasa kai atsiunte, tai ka as zinau... Tai dabar galvoju, taip cia diplomatiskai-pamokoma atsakyma surasyt... g.gif
Atsakyti
mane lygiai taip pat visi keiktų, jei nueičiau į favoritų tagą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2013 01 20, 14:37)
Itariu, tos pacios, kur ir mane nervina...  rolleyes.gif  As vis neprarandu vilties gaut per tagus Frolovo piku ir kitas damas, tai butent wishtaguose ir favorituose jos sedi ir stabdo. O ju as is principo netaginu, nors ir turiu atviruku.

Ir dar prie manes nediam nori priskreto swapintis, praso Gaelles atviruku, o pati savo siulomu sarasa kai atsiunte, tai ka as zinau... Tai dabar galvoju, taip cia diplomatiskai-pamokoma atsakyma surasyt...  g.gif

https://docs.google...._yXCikZASI/edit čia mes buvom sąrašą pradėjusios.

o nediam nori ir kitos jos draugės, norus nerealius užsiudėjusios. aš net turėdama tokių joms nesiųsčiau. amžinai užstabdo tagus visus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2013 01 20, 14:37)
Itariu, tos pacios, kur ir mane nervina...  rolleyes.gif  As vis neprarandu vilties gaut per tagus Frolovo piku ir kitas damas, tai butent wishtaguose ir favorituose jos sedi ir stabdo. O ju as is principo netaginu, nors ir turiu atviruku.

Ir dar prie manes nediam nori priskreto swapintis, praso Gaelles atviruku, o pati savo siulomu sarasa kai atsiunte, tai ka as zinau... Tai dabar galvoju, taip cia diplomatiskai-pamokoma atsakyma surasyt...  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik dabar pažiūrėjau tavo adresą gimtadienių sąraše bigsmile.gif nu kaip faina thumbup.gif ačiū už Pizos bokštą 4u.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 20, 13:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik dabar pažiūrėjau tavo adresą gimtadienių sąraše  bigsmile.gif nu kaip faina  thumbup.gif ačiū už Pizos bokštą  4u.gif  wub.gif  blush2.gif

Ner uz ka drinks_cheers.gif As is ju vis zadu a la triptika pasidaryt, bet nerandu reikiamo remelio ar kokio vertikalaus laikiklio, kad ant sienos b ut galima kabint...
Pataginsiu dar kada, bet vis saraso "drauges" uzlenda tongue.gif
Atsakyti