Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(Tiupis @ 2012 12 08, 21:24)
Va kaip jie atrodo sad.gif
https://plus.google....=CNmR7vLrlYD5Ug
Nu bliaaamba.. tai dabar baisu grazius pasto zenklus deti.. sad.gif

gal ten šiaip netyčia kažkas nutiko g.gif kaimynas filatelistas biggrin.gif
Atsakyti
Niekas mano atviruku neregistruoja, o siusti norisi... Tai nusprendziau PC tagus pabandyti - perskaiciau jusu diskusijas apie gerus ir blogus tagintojus tongue.gif

Turiu klausima - ar gavus taga reikia parasyt zinute? Nes as issiunciau jau kelis vokus ir tyluma... Tai dabar ir nezinau, ar gavo, ar pastas kur nudaigojo... g.gif

As tai gavau pora (viena is zymiosios Ispanijos Nr. 1 biggrin.gif ), tai parasiau, kad aciu, jau gavau. Su oficialiu PC viskas aisku - jei uzregistravo, reiskia gavo. O cia ir nezinau dabar, ar atvirukai nepatiko, ar siaip tyli, ar negavo...
Atsakyti
Aš tai visada padėkoju, kai gaunu ir pasiteirauju, jei man nieko ilgai nerašo
Atsakyti
Gavau tagą nuo Nihan iš TR, ir manau, jei ji buvo įrašiusi Lietuvą į blogo pašto sąrašą, tai iš dalies ir dėl manęs, nes vokas ėjo beveik mėnesį. Aišku, prieš tai aš gal 1,5 mėn. turėjau jos prašinėti, kad ji man išsiųstų. Na, su tais, kurie gyvena ir nakvoja taguose, taip būna... irnesakyk.gif
Jūs kuri žinote šitą merginą? Suprantu, Turkija, atvirukų stygius, ir gal tai, ką gavau, yra ten jų šedevrai... g.gif Kokybė gera, bet pasiliksiu tik du apatinius, vis šioks toks menas...
Ir Mustafos Kemalio Atatiurko, tautos tėvo portretais, gerai apsirūpinau... hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 07, 18:09)
Gavau tagą nuo Nihan iš TR, ir manau, jei ji buvo įrašiusi Lietuvą į blogo pašto sąrašą, tai iš dalies ir dėl manęs, nes vokas ėjo beveik mėnesį. Aišku, prieš tai aš gal 1,5 mėn. turėjau jos prašinėti, kad ji man išsiųstų. Na, su tais, kurie gyvena ir nakvoja taguose, taip būna... irnesakyk.gif
Jūs kuri žinote šitą merginą?  Suprantu, Turkija, atvirukų stygius, ir gal tai, ką gavau, yra ten jų šedevrai... g.gif  Kokybė gera, bet pasiliksiu tik du apatinius, vis šioks toks menas...
Ir Mustafos Kemalio Atatiurko, tautos tėvo portretais, gerai apsirūpinau... hihihi.gif

Man tai ta vaiko ranka ant senuko rankos wub.gif
Atsakyti
O gal kuri turejote "reikalu" su naturegirl? Na, ji irgi pastoviai taguose sedi, su didziausiais noru sarasais, man jau antras menuo uztaginusi nieko nesiuncia.

Atsakyti
aš mielai priglausčiau dėdės Kemalio atvaizdus.. galiu net keist į ką nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2013 01 07, 19:20)
O gal kuri turejote "reikalu" su naturegirl? Na, ji irgi pastoviai taguose sedi, su didziausiais noru sarasais, man jau antras menuo uztaginusi nieko nesiuncia.

Aš iš jos taip ir negavau doh.gif
Atsakyti
Jurslan, Liniote, mielai atsiųsiu po atviruką, dar prisiminiau vieną žmogų, kuris tokius dalykus mėgsta... smile.gif Jums geriau užrašytus ar voke?
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2013 01 07, 17:25)
Aš iš jos taip ir negavau doh.gif

Na, gal ir negrazu taip daryti, bet as ja taip pat uztaginau ir nieko nesiusiu, kol is jos negausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 07, 18:37)
Jurslan, Liniote, mielai atsiųsiu po atviruką, dar prisiminiau vieną žmogų, kuris tokius dalykus mėgsta...  smile.gif  Jums geriau užrašytus ar voke?

man visaip gali būti, ačiū labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2013 01 07, 18:42)
Na, gal ir negrazu taip daryti, bet as ja taip pat uztaginau ir nieko nesiusiu, kol is jos negausiu  g.gif

Aš taip esu ne kartą padarius su truputį piktybinėmis mergaitėmis. Tik su Opitz šis triukas nepraeina biggrin.gif
Atsakyti