Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

ai..sedi ji tagina pastoviaia, as cia apie Laskart...tai zinai nieko keisto, kad ir neatsimena visko...bet uzknisa
Atsakyti
user posted image

Štai tokį iš Rusijos per tagus gavau smile.gif
Atsakyti
Reikia temą pajudinti. smile.gif Gražu, kai favorituose visos temos išsirikiuoja, pagalvoju, o! bus ką skaityti... biggrin.gif
Atsakyti
po kurio laiko ir aš padalyvavau keliuose taguose smile.giflcrlcy ir J_Liu gavau kelis tokius nepanaudojamus, bet ir tikrai gražių smile.gif iš abiejų gauti atvirukai susimaišė, tai dabar nepasakysiu su kuria labiau pasisekė pasitagint smile.gif bet labiau teigiamai vertinu gautus, nei neigiamai ax.gif
Elenani-g gauti nenuvylė, tikrai rinko pagal norus smile.gif
Atsakyti
Man kartais norisi užrašyti: brangūs draugai iš Kinijos, prašau manęs netaginti... kaži, nenuskalpuotų manęs?
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 11 27, 19:40)
Man kartais norisi užrašyti: brangūs draugai iš Kinijos, prašau manęs netaginti... kaži, nenuskalpuotų manęs?

gal neturėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 11 27, 19:40)

Suveiktų ta atvirkštinė reakcija, kaip kad nesiųskit man gėlių, tai būtinai tada ima ir susiunčia kokias tk randa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2012 11 27, 21:29)
Suveiktų ta atvirkštinė reakcija, kaip kad nesiųskit man gėlių, tai būtinai tada ima ir susiunčia kokias tk randa biggrin.gif

jo... aš pasirašius jokių handmeidų ir kad nesiųstų iliustracijų, o tik atvirukus, kuriuose pavaizduotos knygos. Ir ką gaunu
http://www.postcross...cards/BY-636211
kitoj pusėj ID ir užrašas "čia iliustracija" g.gif
Nepadėkojau ir po to graužiausi, visgi piešė, stengėsi iš vienos pusės, o iš kitos - tfu į tavo norus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2012 11 20, 08:24)
ai..sedi ji tagina pastoviaia, as cia apie Laskart...tai zinai nieko keisto, kad ir neatsimena visko...bet uzknisa

Vakar iš jos gavau. Keturi iš penkių wub.gif
Atsakyti
Gavau nuo suomiukės:

user posted image

O šita iš Rusijos. Blizga tviska, net įžiūrėt negalima biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
KAip nemalonu.. blink.gif Gavau is vienos rusaites zinute sad.gif
"There is just one unpleasant thing: somebody was steam-removing stamps from the envelope (there is one with a small church left), so the cards are all in buckles and the back side of one of them is soiled with the stamp paint."
Nagucius kazkam patrumpint reiketu..
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 12 08, 20:50)
KAip nemalonu..  blink.gif Gavau is vienos rusaites zinute sad.gif
"There is just one unpleasant thing: somebody was steam-removing stamps from the envelope (there is one with a small church left), so the cards are all in buckles and the back side of one of them is soiled with the stamp paint."
Nagucius kazkam patrumpint reiketu..

Va kaip jie atrodo sad.gif
https://plus.google....=CNmR7vLrlYD5Ug
Nu bliaaamba.. tai dabar baisu grazius pasto zenklus deti.. sad.gif
Atsakyti