Mergaites,gal tageriu adresus kaupiat?Bandau issiaiskint kas per persona is Voronezo atsiunte man baisuokliska taga ale ir niko nepasirase.Gal kuri turi Djuliett adresa pagal siuntimo data arciausiai tiesos butu sita
*Alyvuoge*, gal mano spalvotas vokas su atvirukais atkeliavo?
Djuliett adreso dabar nerandu, bet man ji labai gražius atvirukus atsiuntė.
Djuliett adreso dabar nerandu, bet man ji labai gražius atvirukus atsiuntė.
hmm,tai gal kuri atkastu koki nika kas is tageriu Voroneze gyvena pasirase Irina.
Djuliett ir yra Djuliett mes su ja privačiai bandom swapintis dabar
Užtagino mane vokietė, paklausė adreso. Aš jau apsidžiaugiau, parašiau, o po poros valandų gaunų Tatjanos_Cyryl žinutę, ta adreso klausia.. O vokietės nei kvapo... Išsitrynė persigalvojus?
Gal,bet i prasyma sureagavo,esu gavus tik nepamenu kuri rase is tu geruju,kurios tagus amziais stabdo Kad buk maloni istrink savo zinute,nes as noriu ta,ar ana uztagint,mintis tokia,tik viskas subtiliau isdestyta.
na, šiuo atveju tajana_cyril abejoju ar manęs norėtų, juk ir taip jinai ištisai taguose sėdi... o turkės pasiteiravau, ar dar nesiuntė man, nes jau daugiau mėnuo laukiu, tai atsakymas: I know dear, i sent written and stamped cards for tags, offical cards, private swaps first and now i am preparing cards in envelopes as i need more time for them.. sorry for making you wait.. i finished 2 envelopes now and i will continue for a few more..."
Žodžiu, dirba darbą kaip prie konvejerio, neprisėda...
Žodžiu, dirba darbą kaip prie konvejerio, neprisėda...
as is LASKART menesi jau laukiu...
su ta Laskart kazkokie keisti dalykai... ji pries n laiko turejo gauti mano 10 noru taga. Negavo ir dar parase, jog siuo metu laukia 16 tagu (!?), kurie nezinia kodel neateina. Na sakyciau kad mazu bloga savo adresa duoda, bet ir is jos niekas negauna
QUOTE(Tiupis @ 2012 11 15, 21:15)
su ta Laskart kazkokie keisti dalykai... ji pries n laiko turejo gauti mano 10 noru taga. Negavo ir dar parase, jog siuo metu laukia 16 tagu (!?), kurie nezinia kodel neateina. Na sakyciau kad mazu bloga savo adresa duoda, bet ir is jos niekas negauna
aš iš jos gavau. užtagino 10.05, gavau 10.16
tik neatsimenu ką, tai turbūt nei labai gero, nei labai blogo
Gavau iš vidiya CN. Gana gražūs atvirukai.
Nuėjau tagintis vėlų vakarą - maniau, kas nors iš vakarų pasitaikys... Ale kur tau - gal apie antrą nakties baltarusė užtagino...