Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Mergaites,gal tageriu adresus kaupiat?Bandau issiaiskint kas per persona is Voronezo atsiunte man baisuokliska taga doh.gif ale ir niko nepasirase.Gal kuri turi Djuliett adresa pagal siuntimo data arciausiai tiesos butu sita g.gif
Atsakyti
*Alyvuoge*, gal mano spalvotas vokas su atvirukais atkeliavo?

Djuliett adreso dabar nerandu, bet man ji labai gražius atvirukus atsiuntė.
Atsakyti
hmm,tai gal kuri atkastu koki nika kas is tageriu Voroneze gyvena g.gif pasirase Irina.
Atsakyti
Djuliett ir yra Djuliett rolleyes.gif mes su ja privačiai bandom swapintis dabar
Atsakyti
Užtagino mane vokietė, paklausė adreso. Aš jau apsidžiaugiau, parašiau, o po poros valandų gaunų Tatjanos_Cyryl žinutę, ta adreso klausia.. blink.gif blink.gif O vokietės nei kvapo... Išsitrynė persigalvojus? g.gif
Atsakyti
Gal,bet i prasyma sureagavo,esu gavus tik nepamenu kuri rase is tu geruju,kurios tagus amziais stabdo doh.gif Kad buk maloni istrink savo zinute,nes as noriu ta,ar ana uztagint,mintis tokia,tik viskas subtiliau isdestyta. biggrin.gif
Atsakyti
na, šiuo atveju tajana_cyril abejoju ar manęs norėtų, juk ir taip jinai ištisai taguose sėdi... o turkės pasiteiravau, ar dar nesiuntė man, nes jau daugiau mėnuo laukiu, tai atsakymas: I know dear, i sent written and stamped cards for tags, offical cards, private swaps first and now i am preparing cards in envelopes as i need more time for them.. sorry for making you wait.. i finished 2 envelopes now and i will continue for a few more..."
Žodžiu, dirba darbą kaip prie konvejerio, neprisėda... biggrin.gif
Atsakyti
as is LASKART menesi jau laukiu...
Atsakyti
su ta Laskart kazkokie keisti dalykai... ji pries n laiko turejo gauti mano 10 noru taga. Negavo ir dar parase, jog siuo metu laukia 16 tagu (!?), kurie nezinia kodel neateina. Na sakyciau kad mazu bloga savo adresa duoda, bet ir is jos niekas negauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 11 15, 21:15)
su ta Laskart kazkokie keisti dalykai... ji pries n laiko turejo gauti mano 10 noru taga. Negavo ir dar parase, jog siuo metu laukia 16 tagu (!?), kurie nezinia kodel neateina. Na sakyciau kad mazu bloga savo adresa duoda, bet ir is jos niekas negauna  g.gif

aš iš jos gavau. užtagino 10.05, gavau 10.16
tik neatsimenu ką, tai turbūt nei labai gero, nei labai blogo smile.gif
Atsakyti
Gavau iš vidiya CN. Gana gražūs atvirukai.
Atsakyti
Nuėjau tagintis vėlų vakarą - maniau, kas nors iš vakarų pasitaikys... ax.gif Ale kur tau - gal apie antrą nakties baltarusė užtagino... doh.gif
Atsakyti