Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Telopea is Australijos tikrai baisius siuncia ir dar kazkokiu keistai ir man bjauriu kvapu persmelkti doh.gif
Tatjana_Cyril 3 pagal norus idejus,1 baisia turistine ir 1 baisia handmade "Snovym Godom" biggrin.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau, 10Wishes tage tebekabo Cremona kaip visada... unsure.gif Salomėja kartais ją "pramuša", tada plūsteli naujų vardų srovė ir vėl atsiranda Cremona...
Baisus žmogus cool.gif

O ar gaunat nuo jos ką nors?
Atsakyti
cremonka bent jau bendriniais norais pasipildo (pvz., maistas). O nediam_nori tai paprašyta papildyt norus dar kokią nors pavardę įkala.
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 11 09, 09:35)
O ar gaunat nuo jos ką nors?

Jau ne karta minejau, kad viskas su ja gerai bigsmile.gif daznai ji mane uztagina ir gaunu grazius pagal norus atvirukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 09 lapkričio 2012 - 09:47
QUOTE(Tiupis @ 2012 11 09, 09:46)
Jau ne karta minejau, kad viskas su ja gerai  bigsmile.gif daznai ji mane uztagina ir gaunu grazius pagal norus atvirukus.

tiksliau būtų jau gerai
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 11 09, 09:47)
tiksliau būtų jau gerai

hihihi.gif buvau ta JAU parasius, bet istryniau biggrin.gif

Atsakyti
Pagaliau sulaukiau ilgai lauktų tagų.
-Iš Morning2-gražūs kokybiški atvirukai.(5 mix tag)

-Iš Shayubaobei(wendys)-5mix tagas,irgi pagal norus parinkta.

Ir negali gi būti visi nuostabūs.Iš summeiseki-šiukšlės, o iš lionheatr(Čekija)-Turistiniai,nors būtū be užrašų,tai dar kur panaudoti būtų galima.Ir vietoj 5,tik 4 idėjo.

Atsakyti
Aš sau darbelio pasidariau doh.gif lotuliukas.gif nzn, kas užplaukė, kad nediam_nori užtaginau 10 tag'e biggrin.gif

- Rolf Lidberg, Misstigri*, Nicoletta Ceccoli*, Gorjuss*, Nouvelles Images, Inkognito*, Rumyantsev“s cats, Jean Baptiste Monge*, Viktoria Kirdiy*, Anna Hollerer*, Renate Koblinger*, Die Duckomenta*
- Amy Brown, Nene Thomas, Jessica Galbreth, Linda Ravenscroft, Molly Harrison, L. Peltola, C. Nielsen*
- Erle Ferronniere, Nikolaz Le Corre, Pascal Moguerou, Jean-Baptiste Monge*
-Lennart Helje*
-Rumyantsev cats*
-Iron Maiden*
-Moomin*
-Krtek*
-Ilustris*
-Audrey Hepburn*
-Johnny Depp*
-The Simpsons*
-Aurora Borealis*
-pianos*
-Studio Ghibli*
-Little Prince*
-Finland map*
-Wendelin*, Mauri Kunnas*, Virpi Pekkala*, Rudolf Koivu*, Elsa Beskow*, Viivi and Wagner*, Inge Löök*
-Garfield*
-modified Mona Lisa*
-lynx*, raccoon*, owl*, shetland sheepdog*, tarsier*
-BEAUTIFUL, square shaped cards*
-Inkognito*
-black and white photos with a coloured spot*

Keturis turiu lotuliukas.gif dar kelis įsivaizduoju, kur rast. Gal kur Vilniuje matėt atvirukų su pianinais, meškėnais, lūšimis, pelėdomis, kvadratinių...?

Ballerina gražius atvirukus atsiuntė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 09 lapkričio 2012 - 18:49
Manyčiau, kad jai retai kas įtinka - juk bereikia tik pažiūrėti į tas jos kolekcijas... ir dar manyčiau, kad tie, kurie daug turi, vargu ar su ja prasideda.. biggrin.gif o iš vargšų lietuvių tegu džiaugias ką gavus, jei ne šiukšlės, galės panaudoti kam nors vėliau
Atsakyti
gavau iš dolphinjj, beveik pusantro mėnesio ir keliavo ppagal štampus, tai su kinais nieko anksčiau ir nereik tikėtis. įdėjo visai simpatiškų atvirukų, vieną jetoy, kiti šiaip kiniški visokie, bet man patiko.
ir gavau iš aqua_cri. neįdomūs kiniški atvirukai ax.gif bet įdėjo du karpiius. gal kas norit?
Atsakyti
Aš iš Kinijos per savaitę gavau ax.gif matyt pasisekė man lotuliukas.gif
Atsakyti
pagaliau atkeliavo pas mane tagas is Kinijos Jetoy atvirukai, nuo CARMENCHEN, dalyvavau triju pasirinkta tema atviruku tage, dabar turesiu, ka ju megejams siusti biggrin.gif

O LASHKINA ar kaip ji ten is Baltarusijos, tyli, tuo pat metu uztaginta...nervina
Atsakyti