Gavau nuo SpartakGirl, rašo, kad jau antrąkart siunčia.. Atvirukai gražūs labai visi.
ilgai ir nuobodziai laukiu tagu...maniskiai i kinija ir rusija jau nukeliavo, o as is baltarausijos negaliu gauti niekaip...ryskiai kantrybes nebeturiu
aikit sau nu tie baisiukai tikrai dar grazesni nei priestai buvusieji
nors kiek pastebejau kartais ir tikra siuksle nuotraukoj atrodo ispudingai
QUOTE(tvikse @ 2012 11 07, 08:35)
aikit sau nu tie baisiukai tikrai dar grazesni nei priestai buvusieji
Aš imdama žiūrėjau iš praktinės pusės, kad tirai visus rasiu kur panaudoti. Turistinių dažnai PC nori, dėl visokių egzotinių gyvūnų aš pati pamišus, kuo man jų daugiau tuo geriau, nors tokį atviruką jau turiu (gal reikėjo palikt kitom? ), gimtadieninį tikrai rasiu kam nusiųsti. O 2 ir 4 man apskritai fainuoliški aš tai pririnkau baisybių man jie tokie nei į tvorą nei į mėtą.
Norėčiau gražuoliškų swapo, ale neturiu tiek daug gražių. Gal kas turit 15 gražuoliškų kuriuos norėtų paleisti?
3,4 mano. Kažkaip nusibodo man jie, mėtosi mėtosi, niekaip nepritaikau.
O dėl gražiukų swapo gera mintis, galėčiau ir aš paleisti, bet ar kompanija pritaria, ar dėmesys dabar į Kalėdas sutelktas?
O žalčiuką tą dvejojau ar neimti, labai kokybiška nuotrauka, bet man jo paties poza nepatiko, kaip žarna kokia..
O dėl gražiukų swapo gera mintis, galėčiau ir aš paleisti, bet ar kompanija pritaria, ar dėmesys dabar į Kalėdas sutelktas?
O žalčiuką tą dvejojau ar neimti, labai kokybiška nuotrauka, bet man jo paties poza nepatiko, kaip žarna kokia..
Merginos, o gal rimtai pradedam nauja GRAZUOLIU (tiesiogine prasme) lenciuga? Galiu ir as pradeti.
ei mergaitės, supainiojot temas, SM visi lenciūgai, tagai ir pan. http://www.supermama...;#entry59053953 šitoj temoj.
o čia PC forume kas vyksta reiktų pavadinimus pakoreguoti
o čia PC forume kas vyksta reiktų pavadinimus pakoreguoti
mergos ar kas nors gavot taga is LASKINOS...ilgokai iki manes neateina
Gavau tag'ą iš Elenani-g. Išsiųstas po gero mėnesio po taginimo. Atvirukai pagal norus, gražūs.
Aš ją po poros dienų irgi buvau užtaginus ir iškart išsiunčiau. Dabar kai gavau iš jos paklausiau ar gavo mano tag'ą parašė, kad ne Teks kartot
O iš "nusipelniusios"Opitz97 vis dar laukiu
Aš ją po poros dienų irgi buvau užtaginus ir iškart išsiunčiau. Dabar kai gavau iš jos paklausiau ar gavo mano tag'ą parašė, kad ne Teks kartot
O iš "nusipelniusios"Opitz97 vis dar laukiu
Opitz siūlau priminti. Jos prasta atmintis
QUOTE(Kisute @ 2012 11 07, 15:03)
Opitz siūlau priminti. Jos prasta atmintis
Dar gal palauksiu kokią savaitėlę kitą Mažu įvyks stebuklas kalėdinis