Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Gavau nuo SpartakGirl, rašo, kad jau antrąkart siunčia.. unsure.gif Atvirukai gražūs labai visi.
Atsakyti
ilgai ir nuobodziai laukiu tagu...maniskiai i kinija ir rusija jau nukeliavo, o as is baltarausijos negaliu gauti niekaip...ryskiai kantrybes nebeturiu biggrin.gif
Atsakyti
Mano išsirinkti baisuokliai smile.gif

Prisipažinkit kuris kurios smile.gif

1
user posted image

2
user posted image

3
user posted image

4
user posted image

5
user posted image

Nusishypsom, reik man tavo adreso! ax.gif
Atsakyti
aikit sau nu tie baisiukai tikrai dar grazesni nei priestai buvusieji lotuliukas.gif

nors kiek pastebejau kartais ir tikra siuksle nuotraukoj atrodo ispudingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2012 11 07, 08:35)
aikit sau nu tie baisiukai tikrai dar grazesni nei priestai buvusieji  lotuliukas.gif

nors kiek pastebejau kartais ir tikra siuksle nuotraukoj atrodo ispudingai biggrin.gif

Aš imdama žiūrėjau iš praktinės pusės, kad tirai visus rasiu kur panaudoti. Turistinių dažnai PC nori, dėl visokių egzotinių gyvūnų aš pati pamišus, kuo man jų daugiau tuo geriau, nors tokį atviruką jau turiu (gal reikėjo palikt kitom? g.gif ), gimtadieninį tikrai rasiu kam nusiųsti. O 2 ir 4 man apskritai fainuoliški cool.gif aš tai pririnkau baisybių biggrin.gif man jie tokie nei į tvorą nei į mėtą.

Norėčiau gražuoliškų swapo, ale neturiu tiek daug gražių. Gal kas turit 15 gražuoliškų kuriuos norėtų paleisti?
Atsakyti
3,4 mano. Kažkaip nusibodo man jie, mėtosi mėtosi, niekaip nepritaikau. smile.gif

O dėl gražiukų swapo gera mintis, galėčiau ir aš paleisti, bet ar kompanija pritaria, ar dėmesys dabar į Kalėdas sutelktas?

O žalčiuką tą dvejojau ar neimti, labai kokybiška nuotrauka, bet man jo paties poza nepatiko, kaip žarna kokia.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 07 lapkričio 2012 - 08:53
Merginos, o gal rimtai pradedam nauja GRAZUOLIU (tiesiogine prasme) lenciuga? bigsmile.gif Galiu ir as pradeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 07 lapkričio 2012 - 09:15
ei mergaitės, supainiojot temas, SM visi lenciūgai, tagai ir pan. http://www.supermama...;#entry59053953 šitoj temoj.

o čia PC forume kas vyksta ax.gif reiktų pavadinimus pakoreguoti
Atsakyti
mergos ar kas nors gavot taga is LASKINOS...ilgokai iki manes neateina g.gif
Atsakyti
Gavau tag'ą iš Elenani-g. Išsiųstas po gero mėnesio po taginimo. Atvirukai pagal norus, gražūs.
Aš ją po poros dienų irgi buvau užtaginus ir iškart išsiunčiau. Dabar kai gavau iš jos paklausiau ar gavo mano tag'ą parašė, kad ne g.gif Teks kartot smile.gif
O iš "nusipelniusios"Opitz97 vis dar laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Opitz siūlau priminti. Jos prasta atmintis
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 11 07, 15:03)
Opitz siūlau priminti. Jos prasta atmintis

Dar gal palauksiu kokią savaitėlę kitą biggrin.gif Mažu įvyks stebuklas kalėdinis biggrin.gif
Atsakyti