Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(Kisute @ 2012 10 28, 11:03)
O kaip Cremona ir nediam_nori? Nieko apie jas negirdėti?

Ooo su Cremona mudvi "draugės" hihihi.gif ji man labai gražius pagal norus siunčia, tai ir aš jau nekiaulinu rolleyes.gif
Atsakyti
https://picasaweb.go...CLW_7cCCvYPifQ# čia viena sąžininga tagintoja, na, sau tokį pasidaryt gal ir nieko, bet save čia matyt kažko visai nenorėčiau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 10 28, 12:59)
https://picasaweb.go...CLW_7cCCvYPifQ#  čia viena sąžininga tagintoja, na, sau tokį pasidaryt gal ir nieko, bet save čia matyt kažko visai nenorėčiau..  unsure.gif

aš iškart puoliau žiūrėti ar manęs nėr biggrin.gif
nenorėčiau irgi ten patekti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 10 28, 13:59)
čia viena sąžininga tagintoja, na, sau tokį pasidaryt gal ir nieko, bet save čia matyt kažko visai nenorėčiau..  unsure.gif
nelabai gerai daro. Pačioje pirmoje foto, visas Baltarusijos adresas matosi. Savo tai užtušuoja, kitų ne schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras, ieškojau vienam žmogučiui atviruko Helovyno tematika, bet nelabai radau verysad.gif Gal žinot kur yra pirkti tokių Lietuvoje? smile.gif
Atsakyti
Nebent koks sulenkiamas maximose atsirastų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 10 29, 18:10)
Nebent koks sulenkiamas maximose atsirastų...  g.gif

Ačiū gera idėja maximoje paieškoti biggrin.gif
Dar norėjau pasiteirauti apie pirmenybinį siuntimą. Kokia kaina to lipduko "pirmenybinė"? Ir jei siunti pirmenybiniu tai pasto zenklo kaina ta pati pvz.: į Europą 2.15? As tam post.lt nelabai susigaudau..
Atsakyti
QUOTE(Magic.Medicine @ 2012 10 29, 18:25)
Ačiū gera idėja maximoje paieškoti biggrin.gif
Dar norėjau pasiteirauti apie pirmenybinį siuntimą. Kokia kaina to lipduko "pirmenybinė"? Ir jei siunti pirmenybiniu tai pasto zenklo kaina ta pati pvz.: į Europą 2.15? As tam post.lt nelabai susigaudau..

Pirmenybinis į ES yra 2.45, ne į ES 2.90. Pirmenybinis lipdukas nėra būtinas ir jo šiaip nepardavinėja. Užklijuoja pašte jei įduodi atvirukus, kartais duoda perkant ženkliukus.
Atsakyti
Šiandien pajutau, kaip ant miesto nusėda sezoninė neganda, kurios metu yra trys nemalonūs dalykai: tamsa, šaltis ir sniegas (ne, ne tie balti pūkeliai, bet ledas ir šlapdribos visokios). Norisi skalauti skaudančią gerklę aviečių arbata ar dar kai kuo biggrin.gif, sėdėti prie pečiaus ir vartyti gražius atvirukus.
Gavau baisiukų voką, neišsigandau, beje, tongue.gif paskui parodysiu, gavau tagą, kurią atsiuntė Telopea iš Australijos. Biškį turėjau vilčių, visgi Australija, norisi kažko egzotiško. Na, pasirodo, tai dar vienas atmestinių taginimų variantas, 2 nelabai kokios šveicariškos, viena reklaminė, kažkokia nyki reprodukcija... Nepavadinsi to viso šiukšlėmis, tačiau baisiukai man patiko labiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 10 29, 19:38)

Gavau baisiukų voką, neišsigandau, beje,  tongue.gif paskui parodysiu, gavau tagą, kurią atsiuntė Telopea iš Australijos.

as is jos gavau visai nieko toki, tik as dalyvavau trys ir daugiau pasto zenklu tage ant vieno atviruko...
Atsakyti
Mergaitės, į docsą negaliu pažiūrėti tad noriu pas jus pasiciekavyti: kas per viena SpartakGirl? Užtaginau ją ir kartu priminiau, kad man dar neatsiuntė... rolleyes.gif Reakcija buvo tokia: tikrai? na, visko būna..galiu ir kitą voką išsiųsti.... na, jau virš 20 dienų praėjo, laukiu ir jai vis dar nesiunčiu kažkodėl. blush2.gif O šiaip jau nuo rugpjūčio laukiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 30 spalio 2012 - 11:45
QUOTE(Kisute @ 2012 10 30, 11:43)
Mergaitės, į docsą negaliu pažiūrėti tad noriu pas jus pasiciekavyti: kas per viena SpartakGirl? Užtaginau ją ir kartu priminiau, kad man dar neatsiuntė...  rolleyes.gif  Reakcija buvo tokia: tikrai? na, visko būna..galiu ir kitą voką išsiųsti....  na, jau virš 20 dienų praėjo, laukiu ir jai vis dar nesiunčiu kažkodėl.  blush2.gif

Kisute,
nėra tokios sąraše.
Atsakyti