Salomėja, o laišką parašė? Ar anksčiau viską apie save supasakojo? Aš tai viską dabar žinau - ir kad Amerikoj gyvatė vaikiną įgėlė ir kad kažkokia moteris iš placentos kapsules daro...
Laiškas ant popieriaus su širdelėm ir ružavom raidėm. Pats vokas ištisai lipdukais su mikimauzais užklijuotas.
Žodžiu, kaip geriausia draugė parašė. Tik atvirukus iš kažkokio blonknotėlio išplėšė, vos storesnius už lapą. Ką man jai dabar siųst? Ketvirtą kartą aš iš jos gaunu visišką š.
QUOTE(Kisute @ 2012 10 19, 12:18)
Salomėja, o laišką parašė? Ar anksčiau viską apie save supasakojo? Aš tai viską dabar žinau - ir kad Amerikoj gyvatė vaikiną įgėlė ir kad kažkokia moteris iš placentos kapsules daro...
Laiškas ant popieriaus su širdelėm ir ružavom raidėm. Pats vokas ištisai lipdukais su mikimauzais užklijuotas.
Žodžiu, kaip geriausia draugė parašė. Tik atvirukus iš kažkokio blonknotėlio išplėšė, vos storesnius už lapą. Ką man jai dabar siųst? Ketvirtą kartą aš iš jos gaunu visišką š.
sudėkite tuos pačius, ir pasakykit, kad siųstų tiems, kas mėgsta spalvotus popieriukus, o ne atvirukus. ir kad nebetagintų
QUOTE(Kisute @ 2012 10 19, 13:18)
Man tai ji beje tuos pačius įdėjo, zombius iš zombių knygelės (bet aš tokius švelnius jai parinkau mix tage
O laiškų nėra Aš gi su ja tipo susirašinėju, tai viską ir taip žinau. Bet šiaip jau mėnesį neberašau, tai spėju ir neberašysiu, nes labai jau nuobodi. Ji gi dar ir visokiais horoskopais domisi, studijuoja ten magijas visokias ir pasakoja pasakoja...
Manieji atvirukai irgi kai kurie gan ploni. Bet kažkaip normaliai, kaip tie Dover iš bookdepository, kur blogai išsiplešia.
Gavau 5mix iš Laskart (BY). Kaip iš Baltarusijos visai nieko. Du su paukščiais iš gyvūnų serijos, du su amatais, ir stumbras, fe, šitų nemėgstu. Markutės neblogos.
Gavau is jeff132j(Taiwan) 5mix taga,nieko blatno,penkios mazesnes,nei standartines atvirutes,panasu,kad tos pacios serijos,su kazkokiais kinietiskais ornamentais ir jeroglifais.
Ir dar su keista persona susiduriau jasme(Poland) uztaginau pries kelias dienas,paklausiau adreso,bet taip ir neatrase,po dienos ar dvieju ana mane uztagino,paklause adreso,atrasiau,bet taip ir kabo neperskaitytos abu kartus siustos mano zinutes.Tai taip ir likau nesupratus
Ir dar su keista persona susiduriau jasme(Poland) uztaginau pries kelias dienas,paklausiau adreso,bet taip ir neatrase,po dienos ar dvieju ana mane uztagino,paklause adreso,atrasiau,bet taip ir kabo neperskaitytos abu kartus siustos mano zinutes.Tai taip ir likau nesupratus
Tarp mano išsiųstų žinučių viena kabo neskaityta, nors tas žmogus tikrai skaitė ir man atsakė.
Ten lyg tai yra funkcija pakeisti statusą į "neskaitytą" ar aš čia jau kažką painioju...
Ten lyg tai yra funkcija pakeisti statusą į "neskaitytą" ar aš čia jau kažką painioju...
Mano ataskaita: visi 5 mix surprise cards
Wishnya is Rusijos - baisūs du dovietiniai Tulos vaizdai, nors paraše aiškiai parašyta, kad jokių sovietinių, vienas reklaminias Katalonijos baseinio, nors kokybė ir gera, Smolenkso gynybinė siena - gal koks muziejus nemokamai dalino ir paskutinis - Rytietiški motyvai, bet irgi rusiškas - vienintelis normalus.
Tai didelis minusas jai. Pparašiau nebetagint, jei tokius siųs, nes atgal išsiųsiu adresą turiu
YanaSha iš Rusijos - trys atvirukai labai mieli - rusiško stiliaus, bet o likę du Krasnojarsko vaizdai ir dar multiview. Kitoj pusėj žemėlapis
Bet dedu pliusą, ale faini trys
Ashleyp87 iš JAV sudėjo nepatikiusisu tagų atvirukus. Vienas kiniškas, rusiškas, baltarusišos gervės ir du vietinės gamybos.
Sakyčiau labai vidutiniški du ok, o kiti tokie panaudosiu kerštui
Ir dar 3 neužrašyti atvirukai voke:
Djuliett - trys nuostabūs atvirukai. Vienas B/W prancūziškas ir du rusiški. Turi jie gražių
Taginkit drąsiai
Wishnya is Rusijos - baisūs du dovietiniai Tulos vaizdai, nors paraše aiškiai parašyta, kad jokių sovietinių, vienas reklaminias Katalonijos baseinio, nors kokybė ir gera, Smolenkso gynybinė siena - gal koks muziejus nemokamai dalino ir paskutinis - Rytietiški motyvai, bet irgi rusiškas - vienintelis normalus.
Tai didelis minusas jai. Pparašiau nebetagint, jei tokius siųs, nes atgal išsiųsiu adresą turiu
YanaSha iš Rusijos - trys atvirukai labai mieli - rusiško stiliaus, bet o likę du Krasnojarsko vaizdai ir dar multiview. Kitoj pusėj žemėlapis
Bet dedu pliusą, ale faini trys
Ashleyp87 iš JAV sudėjo nepatikiusisu tagų atvirukus. Vienas kiniškas, rusiškas, baltarusišos gervės ir du vietinės gamybos.
Sakyčiau labai vidutiniški du ok, o kiti tokie panaudosiu kerštui
Ir dar 3 neužrašyti atvirukai voke:
Djuliett - trys nuostabūs atvirukai. Vienas B/W prancūziškas ir du rusiški. Turi jie gražių
Taginkit drąsiai
nepamirškite čia https://docs.google....ZASI/edit?pli=1 surašyti tikrai blogus ir tikrai gerus tagintojus
Wishnya
Vakar savo nepasitenkinimą pareiškiau ir jai
Ir gavau štai:
You know tastes differ. Surprise is what you don`t know what cards are in envelope. Unfortunatly, you behaved arrogantly.
If you dont like cards, you shouldnt deny that sender liked it.
However, I have no wish to tag you again. Postcrossing should enjoy, but not upset.
Vakar savo nepasitenkinimą pareiškiau ir jai
Ir gavau štai:
You know tastes differ. Surprise is what you don`t know what cards are in envelope. Unfortunatly, you behaved arrogantly.
If you dont like cards, you shouldnt deny that sender liked it.
However, I have no wish to tag you again. Postcrossing should enjoy, but not upset.
As to surprise tago vengiu, nes isties dauguma ji naudoja neprilimpnciu atviruku "iskisimui". Ir vienaip ar kitaip jie teisus, nes surprise yra surprise. Yra gi 2/5/10 noru tagai ir ten jau konkreciai surasai ko nori.
QUOTE(Tiupis @ 2012 10 26, 12:56)
Yra gi 2/5/10 noru tagai ir ten jau konkreciai surasai ko nori.
O yra dar vienas 5 tagas? nepastebėjau kažkaip...
Na, bet kai Opitz 10 siurprizų atsiunčia, tai jau šiaipsau pasijust belieka...