Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Salomėja, o laišką parašė? Ar anksčiau viską apie save supasakojo? Aš tai viską dabar žinau - ir kad Amerikoj gyvatė vaikiną įgėlė ir kad kažkokia moteris iš placentos kapsules daro...
Laiškas ant popieriaus su širdelėm ir ružavom raidėm. Pats vokas ištisai lipdukais su mikimauzais užklijuotas.
Žodžiu, kaip geriausia draugė parašė. Tik atvirukus iš kažkokio blonknotėlio išplėšė, vos storesnius už lapą. Ką man jai dabar siųst? Ketvirtą kartą aš iš jos gaunu visišką š. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 10 19, 12:18)
Salomėja, o laišką parašė? Ar anksčiau viską apie save supasakojo? Aš tai viską dabar žinau - ir kad Amerikoj gyvatė vaikiną įgėlė ir kad kažkokia moteris iš placentos kapsules daro...
Laiškas ant popieriaus su širdelėm ir ružavom raidėm. Pats vokas ištisai lipdukais su mikimauzais užklijuotas.
Žodžiu, kaip geriausia draugė parašė. Tik atvirukus iš kažkokio blonknotėlio išplėšė, vos storesnius už lapą. Ką man jai dabar siųst? Ketvirtą kartą aš iš jos gaunu visišką š. ohmy.gif

sudėkite tuos pačius, ir pasakykit, kad siųstų tiems, kas mėgsta spalvotus popieriukus, o ne atvirukus. ir kad nebetagintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 10 19, 13:18)

Man tai ji beje tuos pačius įdėjo, zombius iš zombių knygelės (bet aš tokius švelnius jai parinkau mix tage smile.gif
O laiškų nėra smile.gif Aš gi su ja tipo susirašinėju, tai viską ir taip žinau. Bet šiaip jau mėnesį neberašau, tai spėju ir neberašysiu, nes labai jau nuobodi. Ji gi dar ir visokiais horoskopais domisi, studijuoja ten magijas visokias ir pasakoja pasakoja... smile.gif
Manieji atvirukai irgi kai kurie gan ploni. Bet kažkaip normaliai, kaip tie Dover iš bookdepository, kur blogai išsiplešia.
Atsakyti
gavau šiandien tagą iš Morning2, iš Kinijos. Iš penkių - keturi labai labai gražūs, vienas gražus. Taigi, taginkit ir nebijokit, kai jūs užtagins smile.gif
Atsakyti
Gavau 5mix iš Laskart (BY). Kaip iš Baltarusijos visai nieko. Du su paukščiais iš gyvūnų serijos, du su amatais, ir stumbras, fe, šitų nemėgstu. Markutės neblogos.
Atsakyti
Gavau is jeff132j(Taiwan) 5mix taga,nieko blatno,penkios mazesnes,nei standartines atvirutes,panasu,kad tos pacios serijos,su kazkokiais kinietiskais ornamentais ir jeroglifais.
Ir dar su keista persona susiduriau jasme(Poland) uztaginau pries kelias dienas,paklausiau adreso,bet taip ir neatrase,po dienos ar dvieju ana mane uztagino,paklause adreso,atrasiau,bet taip ir kabo neperskaitytos abu kartus siustos mano zinutes.Tai taip ir likau nesupratus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alyvuoge*: 22 spalio 2012 - 19:38
Tarp mano išsiųstų žinučių viena kabo neskaityta, nors tas žmogus tikrai skaitė ir man atsakė.
Ten lyg tai yra funkcija pakeisti statusą į "neskaitytą" ar aš čia jau kažką painioju... g.gif
Atsakyti
Mano ataskaita: visi 5 mix surprise cards

Wishnya is Rusijos - baisūs doh.gif du dovietiniai Tulos vaizdai, nors paraše aiškiai parašyta, kad jokių sovietinių, vienas reklaminias Katalonijos baseinio, nors kokybė ir gera, Smolenkso gynybinė siena - gal koks muziejus nemokamai dalino ir paskutinis - Rytietiški motyvai, bet irgi rusiškas - vienintelis normalus.

Tai didelis minusas jai. Pparašiau nebetagint, jei tokius siųs, nes atgal išsiųsiu biggrin.gif adresą turiu lotuliukas.gif

YanaSha iš Rusijos - trys atvirukai labai mieli - rusiško stiliaus, bet wub.gif o likę du Krasnojarsko vaizdai ir dar multiview. Kitoj pusėj žemėlapis doh.gif

Bet dedu pliusą, ale faini trys wub.gif

Ashleyp87 iš JAV doh.gif sudėjo nepatikiusisu tagų atvirukus. Vienas kiniškas, rusiškas, baltarusišos gervės wub.gif ir du vietinės gamybos.

Sakyčiau labai vidutiniški ax.gif du ok, o kiti tokie doh.gif panaudosiu kerštui lotuliukas.gif

Ir dar 3 neužrašyti atvirukai voke:

Djuliett - trys nuostabūs atvirukai. Vienas B/W prancūziškas ir du rusiški. Turi jie gražių wub.gif wub.gif wub.gif

Taginkit drąsiai thumbup.gif
Atsakyti
nepamirškite čia https://docs.google....ZASI/edit?pli=1 surašyti tikrai blogus ir tikrai gerus tagintojus ax.gif
Atsakyti
Wishnya

user posted image
Vakar savo nepasitenkinimą pareiškiau ir jai lotuliukas.gif

Ir gavau štai:
You know tastes differ. Surprise is what you don`t know what cards are in envelope. Unfortunatly, you behaved arrogantly.
If you dont like cards, you shouldnt deny that sender liked it.
However, I have no wish to tag you again. Postcrossing should enjoy, but not upset.
Atsakyti
As to surprise tago vengiu, nes isties dauguma ji naudoja neprilimpnciu atviruku "iskisimui". mirksiukas.gif Ir vienaip ar kitaip jie teisus, nes surprise yra surprise. Yra gi 2/5/10 noru tagai ir ten jau konkreciai surasai ko nori.
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 10 26, 12:56)
Yra gi 2/5/10 noru tagai ir ten jau konkreciai surasai ko nori.

O yra dar vienas 5 tagas? nepastebėjau kažkaip... ax.gif

Na, bet kai Opitz 10 siurprizų atsiunčia, tai jau šiaipsau pasijust belieka...
Atsakyti