Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

gavau iš laskart: vienas turistinis, du kažkokios reprodukcijos neįdomios, du normalūs iš postalshop. hm nieko gero, bet palyginti su jos kolege tatjanacyril tai visai gerai smile.gif

o karas gavo mano atvirukus, labai patiko, prašo adreso, nori atsiųsti kažką padėkai biggrin.gif
Atsakyti
As siandien taip pat is Laskart gavau,man vadinas pasiseke,nes visi atvirukai patiko wub.gif 2 maxicard'ai,3 posthalshopiniai,1 fotofabrique,2 su disnejum oficialus,1 is serijos fauna of Belarus ir Melynosios paukstes pasakos iliustracija.
Atsakyti
Šiandien didi diena, gavau nuo Opitz_97. cool.gif
Ir vėl dviejų lapų laiškas, šįsyk spausdintas, tai skaitau. Smulkiai visokios šeimynos naujienos, kokia jinai mylinti motina, smulkiai - ką veikia, kokie rankdarbiai, ką renka visa didžiulė pastraipa (renka viską!), kaip nagus lakuoja, kaip Smurfus mėgsta biggrin.gif kokios mokyklos negeros pilnos mažų nusikaltėlių... ir dar daug daug visko... Jei kuri gavot nuo jos, garantuoju, parašė tą patį... irnesakyk.gif

Na, jei kuri iš jūsų parašytų tokį laišką, būtų labai įdomu skaityti, tačiau dabar aš nesuprantu kodėl, kaip ir už ką.
Atvirukus nufotografavau, rodausi. Nei vienam negaliu parašyti net patenkinamai. Vienas yra normalaus storio, kiti tokie 12x18 lapeliukai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 18 spalio 2012 - 19:30
QUOTE(Kisute @ 2012 10 18, 20:28)
Šiandien didi diena, gavau nuo Opitz_97.  cool.gif
Ir vėl dviejų lapų laiškas, šįsyk spausdintas, tai skaitau. Smulkiai visokios šeimynos naujienos, kokia jinai mylinti motina, smulkiai - ką veikia, kokie rankdarbiai, ką renka visa didžiulė pastraipa (renka viską!), kaip nagus lakuoja, kaip Smurfus mėgsta  biggrin.gif kokios mokyklos negeros pilnos mažų nusikaltėlių... ir dar daug daug visko... Jei kuri gavot nuo jos, garantuoju, parašė tą patį... irnesakyk.gif

Na, jei kuri iš jūsų parašytų tokį laišką, būtų labai įdomu skaityti, tačiau dabar aš nesuprantu kodėl, kaip ir už ką.
Atvirukus nufotografavau, rodausi. Nei vienam negaliu parašyti net patenkinamai. Vienas yra normalaus storio, kiti tokie 12x18 lapeliukai

o kada užtagino? Nes man nieko nesiunčia. Gal reiktų truputėlį pasipyktinti per až.
Bet jei siunčia net nepatenkinamus tai gal net neverta vargti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 spalio 2012 - 19:46
Užtagino 08.18.
Kadangi jinai be perstojo sėdi taguose ir kaskart rašo tokio ilgumo laiškus, teks dar palaukti... biggrin.gif
Atsakyti
Aš vis dar nieko negavau. O laukiu tai dviejų 10 wishlistų, tai nu kaip ir turėtų parinkti pagal sąrašą, bet jau nesitikiu iš jos nieko, tik kad nebetagintų daugiau.
Atsakyti
Kisute, o kada laiskas issiustas is USA? Na man ji visai nieko atvirukus sudejo blush2.gif
Papildyta:
Nu ziuriu tikrai man gerus atvirukus sudejusi lyginant su Kisutes ax.gif
QUOTE(Tiupis @ 2012 07 28, 18:12)
5 different wishes in envelope tag nuo opitz_97 (5-asis atvirukas jau rado savo namus  4u.gif )
user posted image
user posted image

Atsakyti
O laišką parašė? bigsmile.gif matyt, kaip jai kada užplaukia
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 10 18, 22:10)
O laišką parašė? bigsmile.gif  matyt, kaip jai kada užplaukia

Deja... sito matyt nenusipelniau. Bet ir aciu D.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 10 18, 22:45)
Deja... sito matyt nenusipelniau.

biggrin.gif aš nei laiško nei atvirukų nenusipelniau. Šiaip jai siunčiau tagą, tikrai gražius sudėjau. Tai lig ir nėra už ką manęs bausti g.gif
Atsakyti
Užtaginau SpartakGirl. smile.gif Parašiau: laukiu adreso, o taip pat jau du mėnesius laukiu atvirukų. Atsakė, oi, būna, galiu išsiųsti antrą.
? blink.gif
Atsakyti
Gavau iš Opitz abu. Išsiųsti 10 11 g.gif Atvirukai kaip ir nieko. Nors pagal 10 wishes taisykles lyg ir 5 turi būti skirtingi norai, bet vienam tage ji man sudėjus beveik visus optines iliuzijas, na kur žiūrėt ir pamatyt ką nors reikia smile.gif Patinka man tokie visai. Kitas vokas irgi neblizga, bet atvirukai tikrai panaudotini. Nu tik diedas nuogais kiaušiais yra labai negražus. Ir kiaušai tie jo ir taip ne pats gražiausias daiktas, tai dar iš bendram kontekste strošni lotuliukas.gif
Atsakyti