Kisute, o ar sulaukėt iš Opitz?
Na ne. Aš ją užtaginau 10mix tage, paklausiau adreso (nors ir taip žinau ) ir priminiau, kad taipogi maloniai laukiu nuo jos atvirukų.
Kol kas tyli.
Kol kas tyli.
QUOTE(Kisute @ 2012 10 10, 22:07)
Na ne. Aš ją užtaginau 10mix tage, paklausiau adreso (nors ir taip žinau ) ir priminiau, kad taipogi maloniai laukiu nuo jos atvirukų.
Kol kas tyli.
Kol kas tyli.
Aš šiandien užklausiau kaip čia yra, kad jau du tagai neateina, nors jos laiškai gana greitai ateina. Paminėjau, kad sklando gandai kad ir daugiau lietuvių negavo tagų. Paklausiau gal įtaria kaip čia yra. Tylu.
Išsigando lietuvių aršumo...
Tagai pakibę mažai kas nori Kiniją ar Rusiją taggint
Opitz parašė, kad išsiųs vėl. Kas iš to rašymo jei nesiunčia ji tų atvirukų. Pikta. Išsiunti 10, o atgal nieko negauni. Ir taip kelis kartus. Bet ai nu, nors dėžėj atvirukų mažėja
Man tai tik adresą šiandien parašė, be jokių pažadų. O aš jos atvirukų palauksiu. Jei atsiųs baisius, sukrausiu atgal ir dar pridėsiu praeito tago likučius. Ir paaiškinsiu priežastį, kodėl taip darau.
Pikta aš ant tokių.
Pikta aš ant tokių.
Gavau šiandien nuo AriannosValori, kantrybė neneša, eisiu su dukra kurti atsakymo. Kiniški, rusiški, pageltę nuo senumo. Šiaip tai tas pats stiliukas kaip Opitz - ko man nereikia, išsiųsiu jums. Ir kruopščiai surašyta, kad va tie atvirukai piešiniai, tie etniniai ir t.t. Tvarkingai viskas, kultūringai ir kartu kiauliškai atrodo...
Nuo MinaM gavau tagą 3 animal cards. Tikrai gražūs, nauji atvirukai tik dydis nestandartinis. Iš voko padarė meno kūrinį su super daug lipnios juostos (ne juostelės ) tai pradžioje buvo baisu atplėšt, kad ir ten handmeidas nebūtų.
Nuo Bloem82 5 mix surprise tagas atėjo. Atvirukai tvarkingi, bet nieko blatno. Toks jausmas, kad sukrovė užsilikusius taginius atvirukus ir tiek. Bet pašto ženklai gražūs ty. nematyti
Sunst/sunrise tag'as nuo Jolly iš Hong Kongo pašto ženklai su pelėdom
Cat-Dog tag'as nuo ooBieneoo iš Vokietijos irgi ir dar Brėmeno pašto antspaudas su gyvuliukais atvirukas irgi mielas
Nuo Bloem82 5 mix surprise tagas atėjo. Atvirukai tvarkingi, bet nieko blatno. Toks jausmas, kad sukrovė užsilikusius taginius atvirukus ir tiek. Bet pašto ženklai gražūs ty. nematyti
Sunst/sunrise tag'as nuo Jolly iš Hong Kongo pašto ženklai su pelėdom
Cat-Dog tag'as nuo ooBieneoo iš Vokietijos irgi ir dar Brėmeno pašto antspaudas su gyvuliukais atvirukas irgi mielas
vel uztagino baltaruse jau bijau...bet gal ta normali, einu paziuresiu ar kas nors apie ja ka parases
Mane užtagino Laskart, jau kartą siuntė, nieko tokius, etnografinius. Bet peržiūrėjau pas ją Pikasoj ką ji turi, varge, tokia nuobodybė, daug visko, bet arba turiu jau seniai arba nei matyt nenoriu...
QUOTE(Kisute @ 2012 10 15, 15:31)
Mane užtagino Laskart, jau kartą siuntė, nieko tokius, etnografinius. Bet peržiūrėjau pas ją Pikasoj ką ji turi, varge, tokia nuobodybė, daug visko, bet arba turiu jau seniai arba nei matyt nenoriu...
mane irgi ta pati zodziu...bet rimtai reiketu kokiems adimanms rasyti, kad tam tikri zmones elgiasi sitaip...kaip is praeitos kai gavau visis turistiniai beveik, o ten net neturistiniu tagas buvo...nezinau...