Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(Pliukšt @ 2012 10 06, 13:13)
Anu esu užtaginus  bigsmile.gif gražių pridėjau  bigsmile.gif

o kokie mane gražuoliai iš tamstos pasiekė wub.gif ačiū ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kaip greit gavai thumbup.gif Smagu, kad patiko biggrin.gif

Dabar smaginuos PC taguose lotuliukas.gif

Pirmas tagas su baltaruse Laskart kaip ir nenuvylė. Noramlūs atvirukai biggrin.gif savam stiliuje, bet baisuoklių nebuvo biggrin.gif

Dabar kažkas namie laukia bigsmile.gif ir du tagus išsiųst reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau pirma taga is AriannaValori is 5 wishes tago...2 atvirukai pagal norus 3 belekokie rusu kazkokios galerijos reprodukcija ir dar 2 ale vintaziniai su kazkokiais pastatais.O siandien ir vel is kazkur islindo ir ta pati AriannaVilori uztagino doh.gif tada ir as atgal ja,bet ne pescia liepe isvardint ka siusiu ir dar i el.pasta nuotraukas atsiust tu atviruku lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif taip ir toliau biggrin.gif

Kadangi vokų neturėjau, tai pasidariau iš kelionių žurnalo. Kaži kaip pašte sureaguos bigsmile.gif ryt reiks tagus išsiųst į Baltarusiją, Rusiją ir Lenkiją biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2012 10 07, 19:32)
Gavau pirma taga is AriannaValori is 5 wishes tago...2 atvirukai pagal norus 3 belekokie rusu kazkokios galerijos reprodukcija ir dar 2 ale vintaziniai su kazkokiais pastatais.O siandien ir vel is kazkur islindo ir ta pati AriannaVilori uztagino  doh.gif tada ir as atgal ja,bet ne pescia liepe isvardint ka siusiu ir dar i el.pasta nuotraukas atsiust tu atviruku  lotuliukas.gif

O jo, ji tokia, iš karto klausia ką siųsi. Aš jai sakiau, kad šį bei tą iš tamstos sąrašo smile.gif))

QUOTE(Pliukšt @ 2012 10 07, 19:51)
Kadangi vokų neturėjau, tai pasidariau iš kelionių žurnalo. Kaži kaip pašte sureaguos  bigsmile.gif ryt reiks tagus išsiųst į Baltarusiją, Rusiją ir Lenkiją  biggrin.gif

Tik tokius vokus ir siunčiu. Tiesa, pašto reakcijos nežinau, sumetu į dėžę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 10 07, 19:16)
Tik tokius vokus ir siunčiu. Tiesa, pašto reakcijos nežinau, sumetu į dėžę smile.gif

o mano toks LT dingo, tai nežinau ar čia voką kaltinti ar ką. iš to paties siuntimo normaliame voke nukeliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 10 07, 20:18)
o mano toks LT dingo, tai nežinau ar čia voką kaltinti ar ką. iš to paties siuntimo normaliame voke nukeliavo  doh.gif

Mano vienas irgi dingo. Bet tam pačiam žmogui vėl siunčiau taip pat - nuėjo kaip priklauso.
Atsakyti
http://forum.postcro...ber=SpartakGirl Ėmiau domėtis, kas čia per mergaitė, nuo kurios laukiu nesulaukiu... unsure.gif Bet, atrodo, jinai irgi sąrašiuką turi... smile.gif
Atsakyti
Oi ne i ta tema pataikiau tongue.gif bet per savaitgali,kai prisitaginau doh.gif 7 vokus siandien issiunciau biggrin.gif idomu dabar kokio slamstelio gausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alyvuoge*: 08 spalio 2012 - 17:03
Aš šiandien tris išsiunčiau biggrin.gif dar užtaginau, tik neparuošiau dar biggrin.gif

O pašte jokios reakcijos į mano vokus bigsmile.gif thumbup.gif pasvėrė, visi apie 24-25 g. svėrė. Tai man nuojauta tokia, kad su paprastu voku būčiau sutilpius į 20g.
Atsakyti
S.H. ačiūūūūūūūūū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif už grožius wub.gif wub.gif wub.gif
Bet niu niu niu cool.gif Kas skaičiuot nemoka? bigsmile.gif
Atsakyti
Labai teigiamai noriu pasisakyti apie RachelDing iš Taiwano. Akivaizdžiai pažiūrėjo mano favoritus. Nes trys iš jų, o du pagal PC profilio wishlistą.
Atsakyti