Opitz jau daugiau nei mėnesį nieko neatsiunčia. Parašiau šiandien, tai atsakė:
Thanks for letting me know, I will resend to you tomorrow.
QUOTE(Kisute @ 2012 10 01, 10:57)
Opitz jau daugiau nei mėnesį nieko neatsiunčia. Parašiau šiandien, tai atsakė:
Man irgi tą patį rašė. Po kiek laiko užtagino dar, tai parašiau, kad šį kartą tikiuosi, kad ateis ir vis ar laukiu.
o negalima kazkokiem moderatoriam parasyti, nu kad yra taguose tokie piktybiniai sakyciau zmones, kurie taip visus mulkna...atrodo suauge visi esam, bet tokios nesamones dedasi
QUOTE(pincius @ 2012 10 01, 14:21)
o negalima kazkokiem moderatoriam parasyti, nu kad yra taguose tokie piktybiniai sakyciau zmones, kurie taip visus mulkna...atrodo suauge visi esam, bet tokios nesamones dedasi
Nu o iš kur žinot ar tie pora tagų (na mano atveju vienas tik neatėjo, o kitas gal dar eina) pasimetė ar iš tikro nesiuntė? Nes va mano toks ir pasimetė Lietuvoje (oficialiam pc forume taginau lietuvaitę). Šiandien antrą siunčiau.
balerina gražius atsiuntė visus
QUOTE(sleepy hat @ 2012 10 02, 20:59)
balerina gražius atsiuntė visus
tai gerai, nes aš jai gražių pridėjau, tai ką tik gavo, padėkojo, kad labai patiko.
o va m.with.cat... Atsiuntė tris normalius, vieną baisų iš kremliaus vidaus (nu bet lai čia skonio reikalas, nes atvirukas kokybiškas) ir vieną netikrą atviruką - kažkokia kortelę iš abiejų pusių prirašytą.
virgik - vienareiškmiškai į juodą sąrašą. atsiuntė man lenino memorialą, dar porą šlamštų ir tik vieną normalią - Bytlus iš postal shopo.
Christyo - reklaminiai ir turistiniai.
truly_ctr - normalūs. Yra visokių.
Christyo - reklaminiai ir turistiniai.
truly_ctr - normalūs. Yra visokių.
Iš kur šios personos?
virgik iš Rusijos, kitos dvi iš Kinijos
Anu iš Suomijos man atsiuntė tikrą siurprizinį tobulą tagą. Jame radau ir Inge Look ir muminukų ir Angry birds ir dar du gražius pieštus atvirukus, kurie ūkyje pravers.
Aš irgi iš jos gavau nuostabius atvirukus
QUOTE(Salomeja @ 2012 10 04, 13:05)
Anu iš Suomijos man atsiuntė tikrą siurprizinį tobulą tagą. Jame radau ir Inge Look ir muminukų ir Angry birds ir dar du gražius pieštus atvirukus, kurie ūkyje pravers.
Anu esu užtaginus gražių pridėjau