Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 26, 10:22)
o kokios dienos stampas? aš jai mielą padėką rašiau rugsėjo 8
va tokį...

štampai rugsėjo 9 dieno rolleyes.gif reiškia jums turiu būti dėkinga, kad negavau šlamšto krūvelės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
vargšė cremona, kaži kiek ji čia paauklėjimų sulaukė iš lietuvaičių biggrin.gif
Atsakyti
gavau iš godlfish. Ką žinau. Skurdūs tokie. Bet ir pati rašo, kad neturi pinigų geresniems. Šita vieta įdomi. Gali ateit į balių su kerzo batais, nes neturi pinigų bateliams, o dalyvauti būtina. O čia gi dalyvauti nebūtina smile.gif
Sueis, nes nereklaminiai.
Atsakyti
kokios šalies?
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 28, 15:09)
kokios šalies?

Rusija
Atsakyti
Čia tai iš vis įdomiai skamba. Mes dairomės į Rusiją, kad nusipirkt gražių ir pigių atvirukų.. biggrin.gif
Atsakyti
gavau is baltaurses...Tatiana_Cyril...5 visiskai nepanaudijami atvirukai...turesiu ka atsiminti apie baltarusija doh.gif
Atsakyti
Šit kaip... o man jinai atsiuntė visai gražius, pieštus.. unsure.gif
Atsakyti
as gavau sv. SOfijos katedra Polacke, naktinio Minkso vaizda, su kazkokiu musiu, antra puse visa prirasyta, piestine su avelemis, butu nieko, bet iskart atspausdinta vieta BY kodui, na reiketu uzklijuoti ir ir dviguba su kaciukais ir rusiskais uzrasais doh.gif zodz...as jai nepatikau verysad.gif
Atsakyti
man tatjanka va ką parašė:
Hey. Today I received your postcard. Thanks a lot, they are very very very much I liked them. I'm sorry you did not like my card. (Please send me your address again, I'll send you some postcards. Hopefully you'll like them. Tatiana

hm, kaži ar čia man reik iš jos konors g.gif
Atsakyti
Tai va, kad toj Baltarusijoj ne kaži kas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 30, 22:38)
man tatjanka va ką parašė:
Hey. Today I received your postcard. Thanks a lot, they are very very very much I liked them. I'm sorry you did not like my card. (Please send me your address again, I'll send you some postcards. Hopefully you'll like them. Tatiana

hm, kaži ar čia man reik iš jos konors  g.gif

as nez...asmeniskai tai labai nusivyliau, nes uztaginau ukrainiete, kuriai issiunciau tris is jos favoritu..ir kai tu gauni atsiprasant meslo kruva, taip ir norisi uzsirasyti, kad as ne siuksliadeze, nesiuskit man savo sudo...juolab, kad ten ne turistiniu atviruku tagas buvo...padekojau sausai ir tiek, nebenoriu su ja prasideti
Atsakyti