Tvikse, ačiūūūū. Šiandien atkeliavo vokas
Su tuo katinu tai jėgiškai pataikei, labai norėjau tokį turėti
valioo :0
hm... ale smagu kad patiko...bet ka ten dejau ir ipac kas per katinas nebezinau
susimaiso kazkaip kam ka dedi...
gal rimtai reiktu pradet kazkaip fotografuoti kam ka siunciu ar dar kazka sumastyt
hm... ale smagu kad patiko...bet ka ten dejau ir ipac kas per katinas nebezinau
susimaiso kazkaip kam ka dedi...
gal rimtai reiktu pradet kazkaip fotografuoti kam ka siunciu ar dar kazka sumastyt
Gavau siandien tik as taga,geras galvosukis buvo,pirmiausia akys issprogo grazius atvirukus pamacius,uzsieninis adresas suklaidino,tai visa voka isnarsiau id beieskodama tik veliau dasiprotejau patikrint gimtadienininkiu sarasa ir radau siunteja Aciu prilabiausiai uz balanduka ir kitas grozybes.
Į geriečių sąrašą turėtų patekti mjavushka. Man mix surprise tage atsiuntė gerai pagal norus parinktus atvirukus. Katovazikus, Totoro, juodai baltą ir du tuos kinietiškus (turbūt visos jau esat gavę su tokia rusva antra puse) amerikietiškų reklamų reprintus, prieš kuriuos nieko neturiu blogo pasakyti . Vienas geresnių tagų ir vėl iš Rusijos.
mjavushka man seniai patinka, nes matau ją rusų forume rašant kartais, tačiau neramu, kad maniškiai atvirukai jai nenueina... Ir iš vis, vakar pažiūrėjau, kad į Kiniją gal nei vienas nenuėjo... arba jie ten nesivargina padėkot. Opitz man nieko nesiunčia... Kažkoks balaganas tie tagai, kaip kokia loterija. O 10mix matėte? Ukrainos banginis atsisėdo, Nr.1
Na merginos, išteisinu Cremona Visus atvirukus iš 5 mix tago atsiuntė atsižvelgdama į mano norus vienu daugiau įdėjo net, bet tas tai pobaisis, o vii kiti matyt tądien tinkama koja iš lovos išlipo
QUOTE(Tiupis @ 2012 09 26, 09:56)
Na merginos, išteisinu Cremona Visus atvirukus iš 5 mix tago atsiuntė atsižvelgdama į mano norus vienu daugiau įdėjo net, bet tas tai pobaisis, o vii kiti matyt tądien tinkama koja iš lovos išlipo
Arba sureagavo į visų pastabas
QUOTE(Kisute @ 2012 09 26, 09:49)
O 10mix matėte? Ukrainos banginis atsisėdo, Nr.1
ooo net nepastebėjau tai man kokia garbė pasirodo būti jos užtagintai na laukiu laukiu su nekantrumu voko
Papildyta:
QUOTE(jugeta @ 2012 09 26, 09:58)
Arba sureagavo į visų pastabas
na matyt kažkas paveikė, nors pagal antspaudus ant voko matau, kad laiškas išsiųstas anksčiau nei mes čia ją į šuns dienas dėjome
Ojė, užtagino mane Opitz. Jau vieno tago negavau tokio iš jos .
O tas Ukraina tai man patinka. Bent jau norai žmoniški
O tas Ukraina tai man patinka. Bent jau norai žmoniški
o kokios dienos stampas? aš jai mielą padėką rašiau rugsėjo 8
va tokį... Hi, i received your 5mix tag today... did you really think I would be happy about that awful postcards??? or you just send your trash to others? it is not nice i could say.... I think tags are nice and honest game, so i am really dissapointed.
please do not tag me anymore because i will tag you and send your trash to you back so please save your money.
good luck..
kitos irgi, regis, pasistengė, na, svarbiausia, kad nebesiuntinėja šlamšto
va tokį... Hi, i received your 5mix tag today... did you really think I would be happy about that awful postcards??? or you just send your trash to others? it is not nice i could say.... I think tags are nice and honest game, so i am really dissapointed.
please do not tag me anymore because i will tag you and send your trash to you back so please save your money.
good luck..
kitos irgi, regis, pasistengė, na, svarbiausia, kad nebesiuntinėja šlamšto
Baisiai niežti nagus užtagint Opitz ir priminti tuo pačiu, kad mane užtagino prieš mėnesį. O jei jinai ta proga užtagins mane?