Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

4u.gif Tvikse, ačiūūūū. Šiandien atkeliavo vokas 4u.gif
Su tuo katinu tai jėgiškai pataikei, labai norėjau tokį turėti bigsmile.gif
Atsakyti
valioo :0
hm... ale smagu kad patiko...bet ka ten dejau ir ipac kas per katinas nebezinau doh.gif
susimaiso kazkaip kam ka dedi...
gal rimtai reiktu pradet kazkaip fotografuoti kam ka siunciu ar dar kazka sumastyt g.gif
Atsakyti
Gavau siandien tik as taga,geras galvosukis buvo,pirmiausia akys issprogo grazius atvirukus pamacius,uzsieninis adresas suklaidino,tai visa voka isnarsiau id beieskodama tongue.gif tik veliau dasiprotejau patikrint gimtadienininkiu sarasa ir radau siunteja 4u.gif Aciu prilabiausiai uz balanduka wub.gif ir kitas grozybes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alyvuoge*: 24 rugsėjo 2012 - 12:12
Gavau 3 mix not view card tag is Monsterezz(Kinija):
user posted image

Japoniski tai tokie ploni,bet su katinu tai mielas,greit namus ras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siga05: 25 rugsėjo 2012 - 20:38
Į geriečių sąrašą turėtų patekti mjavushka. Man mix surprise tage atsiuntė gerai pagal norus parinktus atvirukus. Katovazikus, Totoro, juodai baltą ir du tuos kinietiškus (turbūt visos jau esat gavę su tokia rusva antra puse) amerikietiškų reklamų reprintus, prieš kuriuos nieko neturiu blogo pasakyti smile.gif. Vienas geresnių tagų ir vėl iš Rusijos.
Atsakyti
mjavushka man seniai patinka, nes matau ją rusų forume rašant kartais, tačiau neramu, kad maniškiai atvirukai jai nenueina... g.gif Ir iš vis, vakar pažiūrėjau, kad į Kiniją gal nei vienas nenuėjo... arba jie ten nesivargina padėkot. Opitz man nieko nesiunčia... Kažkoks balaganas tie tagai, kaip kokia loterija. O 10mix matėte? Ukrainos banginis atsisėdo, Nr.1
Atsakyti
Na merginos, išteisinu Cremona bigsmile.gif Visus atvirukus iš 5 mix tago atsiuntė atsižvelgdama į mano norus thumbup.gif vienu daugiau įdėjo net, bet tas tai pobaisis, o vii kiti thumbup.gif matyt tądien tinkama koja iš lovos išlipo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 09 26, 09:56)
Na merginos, išteisinu Cremona  bigsmile.gif Visus atvirukus iš 5 mix tago atsiuntė atsižvelgdama į mano norus  thumbup.gif vienu daugiau įdėjo net, bet tas tai pobaisis, o vii kiti  thumbup.gif matyt tądien tinkama koja iš lovos išlipo  lotuliukas.gif

Arba sureagavo į visų pastabas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 26, 09:49)
O 10mix matėte? Ukrainos banginis atsisėdo, Nr.1

ooo net nepastebėjau bigsmile.gif tai man kokia garbė pasirodo būti jos užtagintai cool.gif na laukiu laukiu su nekantrumu voko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jugeta @ 2012 09 26, 09:58)
Arba sureagavo į visų pastabas  lotuliukas.gif

na matyt kažkas paveikė, nors pagal antspaudus ant voko matau, kad laiškas išsiųstas anksčiau nei mes čia ją į šuns dienas dėjome lotuliukas.gif
Atsakyti
Ojė, užtagino mane Opitz. Jau vieno tago negavau tokio iš jos sad.gif.
O tas Ukraina tai man patinka. Bent jau norai žmoniški smile.gif
Atsakyti
o kokios dienos stampas? aš jai mielą padėką rašiau rugsėjo 8
va tokį... Hi, i received your 5mix tag today... did you really think I would be happy about that awful postcards??? or you just send your trash to others? it is not nice i could say.... I think tags are nice and honest game, so i am really dissapointed.

please do not tag me anymore because i will tag you and send your trash to you back so please save your money.

good luck..

kitos irgi, regis, pasistengė, na, svarbiausia, kad nebesiuntinėja šlamšto thumbup.gif
Atsakyti
Baisiai niežti nagus užtagint Opitz ir priminti tuo pačiu, kad mane užtagino prieš mėnesį. O jei jinai ta proga užtagins mane? biggrin.gif
Atsakyti