Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(jugeta @ 2012 09 20, 16:50)
Gavau iš cremonos...
iš aštuonių atsiųstų- tik vienas vertas dėmesio, dar vienas- pusę velnio... vienas nepanaudojamas visai, nes antra pusė prirašyta. O kiti- ne mano skonio, ir nelabai tikiu, kad atrasiu dalyvių su tokiu skoniu biggrin.gif

Parodyk ir mums tuos neskoninguosius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 20, 16:51)
Parodyk ir mums tuos neskoninguosius smile.gif

Šitie du man tinka:

user posted image

Na, lėktuvą panaudosiu, erzina tik tas japoniškas užrašas... Viršutinio antra pusė visa prirašyta
user posted image

user posted image

Na ir likę...

user posted image

Ta su mikimauzu- antroj pusej štampuotas su kažkokiu štampu- paveiksleliu ir už karto užrašyta Postcard ID- BY_______
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 20 rugsėjo 2012 - 16:13
QUOTE(jugeta @ 2012 09 20, 17:13)
Šitie du man tinka:

user posted image
Na, lėktuvą  panaudosiu, erzina tik tas japoniškas užrašas... Viršutinio antra pusė visa prirašyta
user posted image

user posted image

Na ir likę...

user posted image

Ta su mikimauzu- antroj pusej štampuotas su kažkokiu štampu- paveiksleliu ir už karto užrašyta Postcard ID- BY_______

Man tas su mikimauzu patinka smile.gif Nekreipčiau dėmesio į štampą smile.gifO žuvis su juostomis nors ir labai ne mano skonio, bet eiliniai atvirukai, kurie dar kartais ir nemažai likes sulaukia, kaip ir tas su aguonomis. Dėl tokio tago nekrykštaučiau, bet rašyčiau tarp to juodo ir to balto sąrašo smile.gif
Atsakyti
Jugeta, galim mainyti ornamentus į ką nors. Kartais aš juos mėgstu.. ax.gif
Atsakyti
eee nu! man cremona ir tatjana atsiuntė baisybes visiškai visiškas, o jūs dar tokius padorius visai gaunat unsure.gif

surankiojau tatjanai visokias meres popins iš mūsų ir iš postcardstore užsigulėjusius saldėsius, nors ne mano skonio, betgi padorūs atvirukai cool.gif prie jos favoritų neišsiskirtų. sudėsiu dar jos šiukšlytes atgal ir labai mandagiai parašysiu, kad aš neturiu kur jų dėt, ir gal ji panaudos juos naudingiau kažkur unsure.gif tik nedėsiu jos handmaidinio pabaisos (paskaičiau, kad su dukra čia toks hobis, tai jau nemandagu būtų).

kokia aš gera, gal dabar mane irgi mylėt pradės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 20, 18:17)
Jugeta, galim mainyti ornamentus į ką nors. Kartais aš juos mėgstu..  ax.gif

Aš galiu ir padovanot juos lotuliukas.gif
Atsakyti
gavau taigi 10wish tagą nuo cremonos biggrin.gif
keli atvirukai neįsivaizduoju į kokius norus, bet bendrai tai visai faini atvirukai
Atsakyti
Sibiro vaizdų neatsiuntė? biggrin.gif
Aš jai siunčiau, bet tylu, gavo negavo?
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 21, 09:18)
Sibiro vaizdų neatsiuntė?  biggrin.gif

du barselonos biggrin.gif bet ten pagal PC norus - miestas naktį, nu negaliu pykti gi, nors ką man su jais veikti tai nežinau
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 21, 10:21)
du barselonos  biggrin.gif  bet ten pagal PC norus - miestas naktį, nu negaliu pykti gi, nors ką man su jais veikti tai nežinau

Dėti į kitus tagus, siųsti tiems kas nori miestų naktį smile.gif
Atsakyti
Gavau nuostabų iš Feuer-Frei 10 wishes tagą. Turbūt geriausias mano gautas lyg šiol. Vien ko toks atvirukas vertas:
user posted image
Atsakyti
koks gražutis!
Atsakyti