tai gal uzklausk kame reikalas kad sitaip uzlake/ gal siunte karta ir jai atgal gryzo ir panasiu biesu buti gali...
kisute negavai dar is onneli78?
pravedinet jai auklejamaja programa ar kazka normalaus siusti nezinau jauciu pasiusiu toki standartini ir tegul dziaugias..
QUOTE(tvikse @ 2012 09 17, 17:26)
pravedinet jai auklejamaja programa ar kazka normalaus siusti nezinau jauciu pasiusiu toki standartini ir tegul dziaugias..
Aš tai visada įsivaizduoju tokį forumą kitur Kokia nors oneli užrašo tviksę į juodą sąrašą. Tada kokia nors tania perskaičiusi siunčia auklėjamą siuntą. Tviksė parašo į juodą sąrašą tą tatjaną pas mus, o mes siunčiam auklėjamuosius ir patenkam į jų juodus sąrašus
QUOTE(tvikse @ 2012 09 17, 16:26)
kisute negavai dar is onneli78?
vakar gavau iš jos ir įrašiau aš ją vis tik prie gerųjų.. Nors smarkiai dvejojau. 3 gražūs atvirukai, ir vienas toks patrintas su Volgogrado čekistų paminklu , matomai, einantis iš rankų į rankas. Ir dar vienas toks didelis kvadratinis, greičiausiai vaikų parduotuvės naujametinis priedas.. Vokas paimtas kažkieno senas net su adresu, suklijuotas keistai, nežinau ar pašte ar jos pačios.
Užtat gavau Yvettės tagą ir nei sakyt nereikia, kad ten tiktai gražūs... ačiū!
Favoritinis nuo Wizard
Jau įvairiais keliais nemažai kotovaskų prisirinkau
Jau įvairiais keliais nemažai kotovaskų prisirinkau
Tvikse, nieko nuo manęs neatėjo?
atejo siandien
kaiptk ejau padeku rasyt nes tik katik katik tepamaciau
ar ir Tupio smagumynas pasieke
labai aciu abiem uz 10 dziaugsmeliu ant mano stalo
faina kelis grazuolius dabar po du turesiu tai siusti netaip bus gaila
kaiptk ejau padeku rasyt nes tik katik katik tepamaciau
ar ir Tupio smagumynas pasieke
labai aciu abiem uz 10 dziaugsmeliu ant mano stalo
faina kelis grazuolius dabar po du turesiu tai siusti netaip bus gaila
aha, aš kai kuriuos gaunu oficialiai tokius, kur per mūsų vietinius swap'us pasiėmiau, irgi pagalvoju, kad tai ne taip gaila bus siųsti
loretoidai,
gavau nuo sukiewu šiandi, pašto spaudai kiniški rugpjūčio 17, tai kaltint reik paštą tik
gavau nuo sukiewu šiandi, pašto spaudai kiniški rugpjūčio 17, tai kaltint reik paštą tik
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 19, 10:10)
loretoidai,
Ok, tada dar laukiu Šiandien iš tagų nė vieno
Gavau 10 wishes tagą nuo nediam_nori. Esu patenkinta, einu įrašysiu ją į geriečius.
Gavau iš cremonos...
iš aštuonių atsiųstų- tik vienas vertas dėmesio, dar vienas- pusę velnio... vienas nepanaudojamas visai, nes antra pusė prirašyta. O kiti- ne mano skonio, ir nelabai tikiu, kad atrasiu dalyvių su tokiu skoniu
iš aštuonių atsiųstų- tik vienas vertas dėmesio, dar vienas- pusę velnio... vienas nepanaudojamas visai, nes antra pusė prirašyta. O kiti- ne mano skonio, ir nelabai tikiu, kad atrasiu dalyvių su tokiu skoniu