Net nulėkiau į 5mix tagą pasižiūrėti, ar tos N_nori nėra paskutinės...
Pagavo medžioklinis azartas... Vis tiek aš ją užtaginsiu Parašysiu: iš tavęs gavau kažkada daug atvirukų, atėjo laikas atsidėkoti....
QUOTE(Kisute @ 2012 07 03, 10:01)
Pagavo medžioklinis azartas... Vis tiek aš ją užtaginsiu Parašysiu: iš tavęs gavau kažkada daug atvirukų, atėjo laikas atsidėkoti....
Šakės blogiečiams tagintojams - lietuvaitės užsiims mokomąja auklėjamąja veikla
as tai imeciau ta miltinio atviruka (nugi kvadratiniu pati norejo )
ir parasiau as zinau kokius tu siuntineji kitiem, taigi esi sto verta atleisk uz tiesa
ir parasiau as zinau kokius tu siuntineji kitiem, taigi esi sto verta atleisk uz tiesa
O kokie kiti buvo, jei ne paslaptis?
QUOTE(tvikse @ 2012 07 03, 10:43)
Įdomu, ką tau atrašys
as negaliu pasirodyti, kol kas neissiaiskinu su savo scaneriu bet gavau is minetos personos tris reklaminius su filmais
Papildyta:
tiesa man dar itarima kelia carmenchen , bet tik todel, kad labai daug tagina...
Papildyta:
tiesa man dar itarima kelia carmenchen , bet tik todel, kad labai daug tagina...
Nuo carmenchen aš gavau 5mix, ir neseniai, tačiau bandžiau atrasti, kur vokas - niekaip nerandu. Kompe irgi nenuskanuota, kas man nebūdinga... Tik jau faktas, kad labai sužavėta nebuvau.
Ir dar vieno voko pasigedau, baltarusės...
Ryškiai smegenys pervargo nuo postkrosingo....
Šiandien gavau svapą baltarusės Nadeleon. Nieko, tokių liaudiškų man patinkančių atsiuntė. Šitą gaunu antrą jau, gal kuri norit keistis? http://www.postcross...cards/BY-506958
Ir dar vieno voko pasigedau, baltarusės...
Ryškiai smegenys pervargo nuo postkrosingo....
Šiandien gavau svapą baltarusės Nadeleon. Nieko, tokių liaudiškų man patinkančių atsiuntė. Šitą gaunu antrą jau, gal kuri norit keistis? http://www.postcross...cards/BY-506958
QUOTE(Kisute @ 2012 07 03, 10:01)
QUOTE(tvikse @ 2012 07 03, 10:43)
as tai imeciau ta miltinio atviruka (nugi kvadratiniu pati norejo )
Reikejo sita skilti pavadinti LT FBI - auklejamoji jega
Oi kaip as laukiu kol ji ka nors atrasys
pincius, daug yra tokiu kur pastoviai tag'inasi... pvz atlantidochka - super mergina, grazius siuncia,g reit atkeliauja ir labai daznai tag'inasi. Dar man labai patinka mikeyz1, su juo ne karta susitag'inom. Grazius i norus siuncia.
Ziuriu jus cia apie blogiecius, as apie geriecius. Tuoj dar apie viena Itale parasysiu, kai tik rasiu jos nick'a. Ta kur printeriu spausdintus siuncia.
ez-gi is Turkijos , jeigu neturi graziu savu, tai atspausdina pati. Nera jie siaip baisus, primena atviruka, tik, kad plonoki ir nera uzrasu gale. Siulesi ji man atsiust antra koki nors tikra atviruka (pasakiau, kad ir koks grazus inge look paveiksliukas butu, bet tai ne atvirukas), ale sakiau nereik, tik ateiciai isidemek, kad kitiem gali nepatikt. O as ta Inge look issiunciau vienai musiskiu, bet tai kai dabar sazine grauzia...... !!! Net nezinau kodel taip padariau. Gal , kad pati pakankamai atlaidziai paziurejau i ta print-self, tai pamaniau, kad nieko blogo nebus. Pasitaikius pirmai progai istaisysiu ta klaida.
Taigi giriuosi ir čia
Gavau šiandien pirmąjį savo swapą Iki šiol negaliu atsigauti nuo tokio gėrio Esmė kad aš pati tai moteriškei pasiūliau pasisvapinti, o ji ne tik kad sutiko, bet ir panoro man pirmoji atsiųsti ale per tą laiką pagalvos ko iš manęs norėtų, o galiausiai prikrovė pilną voką tokių gėrių, kad net sapnuoti nesapnavau be žado aš.. išties be žado Tuos Nouvelle Images atvirukus tikrai rėminsiu ir virtuvėje statysiu
O mano fėja PC brainspirationhttp://www.postcross.../brainspiration
O jai siųsiu kažką iš mūsų rinkinių (leisiu pačiai išsirinkti), nes minėjo jog girdėjo apie projektą ir būtų garbė jai turėti kažką iš tų atvirukų
Gavau šiandien pirmąjį savo swapą Iki šiol negaliu atsigauti nuo tokio gėrio Esmė kad aš pati tai moteriškei pasiūliau pasisvapinti, o ji ne tik kad sutiko, bet ir panoro man pirmoji atsiųsti ale per tą laiką pagalvos ko iš manęs norėtų, o galiausiai prikrovė pilną voką tokių gėrių, kad net sapnuoti nesapnavau be žado aš.. išties be žado Tuos Nouvelle Images atvirukus tikrai rėminsiu ir virtuvėje statysiu
O mano fėja PC brainspirationhttp://www.postcross.../brainspiration
O jai siųsiu kažką iš mūsų rinkinių (leisiu pačiai išsirinkti), nes minėjo jog girdėjo apie projektą ir būtų garbė jai turėti kažką iš tų atvirukų
Mergaitės, jei kas turite šiuos atvirukus, atsiųskite man, ką... (neužrašytus) Pagalvojau, kad vieną komplektą noriu turėti sau pilną. Galiu mainais atsiųsti kitų postcardstore arba ką nors šiaip parinkčiau..
turiu tą raudoną, mielai perleisiu
ir be jokių skolų.. dovanai
mes adresą į až, tuoj eisiu į paštą, išsiųsiu.
Papildyta:
radau gimtadieniuose, siunčiu voke raudonąją.
ir be jokių skolų.. dovanai
mes adresą į až, tuoj eisiu į paštą, išsiųsiu.
Papildyta:
radau gimtadieniuose, siunčiu voke raudonąją.