Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Jooo, aš irgi vakar pasijutau kaip per kalėdas... Du vokai nuo Miegaliukės ir Loretoido, atvirukai viens už kitą gražesni, dar gavau ir šiaip krūvą...
Na, ir vieną pasirodau, nes tai visiškas mano portretas... hihihi.gif
user posted image

Sleepy hat, o ta opitz_97 kada užtagino? Apsižiūrėjau, kad ir man ji turi atsiųsti...
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 13, 08:18)
aaaaaaaaaaaaaa gavau 7 vokus svapų ir tagų! kalėdos tikros  biggrin.gif

Salomėja -  wub.gif  (aš tavąjį tašėj užsinešiojau, atsiprašau, šiandien nunešiu paštan) ir įsimylėjau sofą elektrinę ant voko, tik 11 000  pinigų doh.gif 

Bet tai kaip Kalėdos!!! smile.gif
Nieko, nešiokis, svarbu saugioj vietoj smile.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jau nebežinau į kurią temą ir berašyti padėką smile.gif

Dideliausias AČIŪ Loretoidui, Jurslan ir *Alyvuogei* už nuostabius atvirukus.
wub.gif wub.gif wub.gif
Tikrai vakar vakare buvo Kalėdos. Kelis kartus vis prisėsdavau pasidžiaugti gautais swapais/tagais.
Visi visi be išimties atvirukai labai labai patiko. Ačiū merginos aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 13, 08:02)
Sleepy hat, o ta opitz_97 kada užtagino? Apsižiūrėjau, kad ir man ji turi atsiųsti...

08.24 regis

man rodos ir man varnos patikti pradėjo biggrin.gif
Atsakyti
Gavau iš cemonos 10 wishes tag.
Nu ką galiu pasakyti. Vertinčiau 7 balais iš 10 smile.gif
Ir listonoša, ir suomiškasis ežys, ir "Protas ir jausmai ir zombiai" ir postal shopo pinup, Toys story, katovazija. Nu visai neblogai, nors kai kurie atvirukai aptrinti, bet viskas normos ribose.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 13, 08:18)
yvette, tavo antrąjį gavau jau!  blink.gif nerealiai gražūs, tik skaičiuot kažkas iki 5 nemoka  nono.gif  ačiūūū

doh.gif nu paštas visai nukvako. Vienas ilgai keliauja, kitas žaibiškai greitai. Nebesuprantu.
Neapsiskaičiavau. Tądien apie tave pagalvojau ir sudėjau į voką bigsmile.gif

Iš ospitz nieko negavau dar, o turėjau gauti .... tuojau judinsiu, nes pikta jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 rugsėjo 2012 - 16:47
tik graziai judink ispradzu, nes va pajudinau pra tokiu tai nu tikrai nespeciaaliai jiem ten gavosi... biggrin.gif
parasiau vienam kuris net adreso nepaklause uztagines kame reikalas... tai sako oiiii turbut pamirses tave busiu biggrin.gif biggrin.gif
nu ziuresim ar tikrai gausiu kazka is jo ar vel ''pamirs'' ax.gif
Atsakyti
Gavau šiandien iš Tatiana_Cyril. Na, žinokit, skeptiškai taip voką atplėšiau, bet mano stalčius taip ir atsidarė... Visos pieštos, dvi su varnom, žodžiu, sėdžiu patenkinta. biggrin.gif
Tiesa, aš jos paprašiau, kad nesiųstų miestų vaizdų.
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 14, 15:37)
Gavau šiandien iš Tatiana_Cyril. Na, žinokit, skeptiškai taip voką atplėšiau, bet mano stalčius taip ir atsidarė... Visos pieštos, dvi su varnom, žodžiu, sėdžiu patenkinta. biggrin.gif 
Tiesa, aš jos paprašiau, kad nesiųstų miestų vaizdų.

tai tik manęs nemyli vadinas, nu aš jai ir tada ką geresnio įdėsiu smile.gif
Atsakyti
Užtagino mane nediam_nori 10 wishes tage. Klausia ar gali atsiųsti ir reklaminių, kurie atitiktų norą ir yra gražūs. Siųsk, sakiau, bet nedaugiau 4 iš 10 smile.gif Žiūrėsim.
Aš pati jai kartą siunčiau nelabai kokį tagą prisiskaičius čia, po to susigėdau kažkaip ir nusiunčiau be išankstinių nuostatų tokį.
Atsakyti
Ačiūūūūūūū Salomėjai ir Miegaliukei 4u.gif
Mūsiškių visad gražūs, o va kitų nebenoriu ax.gif
Gavau 5 mix iš Bloem 82 ir Tatianos_Cyril, tai nu jau tokie šiaip sau g.gif
Tatjana tai dar ir savos kūrybos dvigubo nepagailėjo blink.gif
Atsakyti
Gavau 10 wishes nuo elyara. Visi atvirukai tikrai gražūs, tik va užtagino mane ji liepos viduryje, ilgokai keliavo iš S. Peterburgo. Nors išsiuntė tik 09 05. Tai kaip ir dėčiau į gerąjį sąrašą, bet tas užlaikymas sustabdo.
Atsakyti