o gal mūsų tagams galime lenciūgų temą sunaudoti? nieks nebevyksta arba strigę neaišku kuriam laikui, o mes ten galėtume kukliai pasižaisti ir nereiktų dar vienos temos
ką manot?
Nu tik greičiau kur nors
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 10, 13:38)
o gal mūsų tagams galime lenciūgų temą sunaudoti? nieks nebevyksta arba strigę neaišku kuriam laikui, o mes ten galėtume kukliai pasižaisti ir nereiktų dar vienos temos
ką manot?
ką manot?
Aš tai už. O kokį tagą darom? Siūlau tradicinį 5mix surprise
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 10, 12:41)
Aš tai už. O kokį tagą darom? Siūlau tradicinį 5mix surprise
man irgi atrodo, kad 5mix būtų geriausia tai kraustomės tada į aną temą
Negi niekas daugiau negavo nuo Cremonos?
aš norėjau būti gera nekerštauti ir tt. bet ta Tatiana_Cyril duodasi tame tage ir nespėju nieko kito pataginti, tad teko ją dabar mąstau ką čia jai siųsti ar jos šiukšles atgal ar kąnors padoresnio, kad susigėstų. jei kas gaust šiom dienom nuo jos, tai prašau pasigirkite. gal čia tik manęs ji nemylėjo, tai nėr ko auklėt
Aš laukiu nuo jos... Apskritai, šiandien paskaičiavau, kad kokie 4 tagai balažin kur... O Cremonai šiandien siųsiu, laiškutį parašiau...
o as vienai parasiau is kurios nesulaukiu 10 atviruku tago jau du menesius... jo is rusijos.. raso kad siunte bet gavo atgal nes buvo idejus rubli, o pinigu gi siusti negalima tai pries savaite gera issiunte isnaujo jau be rublio
tai gal tikrai nepiktybiskai taip ilgai nieko negavau... ipac zinant rusisko pasto ipatumus
o dar vienas bieselisnet areso neklausia parasiau jam pati..zesim ar sulauksiu konors...
tai gal tikrai nepiktybiskai taip ilgai nieko negavau... ipac zinant rusisko pasto ipatumus
o dar vienas bieselisnet areso neklausia parasiau jam pati..zesim ar sulauksiu konors...
QUOTE(Kisute @ 2012 09 11, 10:41)
Aš laukiu nuo jos...
kada užtagino? man iš jos per savaitę atėjo, tai palauksiu ką jums sudėjo jeigu ir jums šiukšlių, tai tada vadinas piktąją reik auklėt
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 11, 13:44)
kada užtagino?
Užtagino 9 d.
Auklėsim ir šitą, jei ką
Favoritų tagas nuo Feuer_Frei
Iš jos dar laukiu 10 tago
Iš jos dar laukiu 10 tago
aaaaaaaaaaaaaa gavau 7 vokus svapų ir tagų! kalėdos tikros
yvette, tavo antrąjį gavau jau! nerealiai gražūs, tik skaičiuot kažkas iki 5 nemoka ačiūūū
tvikse, ačiūūū! visi labai prisiminiau, kad reikia man patalynės voką pamačius
Salomėja - (aš tavąjį tašėj užsinešiojau, atsiprašau, šiandien nunešiu paštan) ir įsimylėjau sofą elektrinę ant voko, tik 11 000 pinigų
gavau iš opitz_97 dar, galvojau tagina viską iš eilės tai bus nieko gero. bet normaliai: 3 atvirukai visai fainučiai, vienas turistinis, o vienas irgi toks pusę bėdos. ir dar laišką pridėjo 2 lapų.
yvette, tavo antrąjį gavau jau! nerealiai gražūs, tik skaičiuot kažkas iki 5 nemoka ačiūūū
tvikse, ačiūūū! visi labai prisiminiau, kad reikia man patalynės voką pamačius
Salomėja - (aš tavąjį tašėj užsinešiojau, atsiprašau, šiandien nunešiu paštan) ir įsimylėjau sofą elektrinę ant voko, tik 11 000 pinigų
gavau iš opitz_97 dar, galvojau tagina viską iš eilės tai bus nieko gero. bet normaliai: 3 atvirukai visai fainučiai, vienas turistinis, o vienas irgi toks pusę bėdos. ir dar laišką pridėjo 2 lapų.