Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(Salomeja @ 2012 09 08, 11:45)
Šitoji brazilė kur juodam sąraše parašė man žinutę dėl tų reklaminių, kad mano profilyje parašyti nesiųsti turistinių, o pas ją tik turistiniai ir tik turistiniai, todėl ir sudėjo reklamas nes nieko neturi, neturėjo ir savo kaime neturės. Jei noriu, gali man dar kartą atsiųst turistinių.

*Parašiau, kad nenoriu ir daviau ilgą sąrašą elektroninių parduotuvių.

Aha, o taguose dalyvaudama irgi turistinius gauna lotuliukas.gif (O gal ji dar naujok4 taguose? g.gif Tada suprantama,kad nieko neturi)

* thumbup.gif įdomu ką į tai atrašys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 08 rugsėjo 2012 - 11:04
gavau is sitos Nordfriesland doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
nu tragedija... reklamines tragedijos.. doh.gif
musu baddogai ir tie grazesni dauguma...
zodziu liudna... konkreciai baisuausias is visu tagu biggrin.gif
tai aciu dievui salomejos grazulius gavau bigsmile.gif wub.gif wub.gif
vis linksmiau paliko smile.gif aciu smile.gif

musu tagam reiktu atskiros temos manau smile.gif
o gal ir dokas gerai butu..nezinau net g.gif
Atsakyti
Ėė, gal ne doką, ką? Aš tik namie vakare galiu juos pažiūrėti... unsure.gif

O Norfriesland tai dar viena bėda. Cremona bent jau kitoj pasaulio pusėj gyvena ir galima vakare tikėtis su ja nesusidurti, o čia... Na, kas do biesas, gal visi kenkėjai į tagus renkasi?.. doh.gif
Atsakyti
anie pamainom eina biggrin.gif vienas uzmiega kitaas pabunda ir perima veikla lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
aii ima rodytis kad tuos taguos vien kenkejai..
Atsakyti
Aham, o jei užverstume juos tokiais nekokiais tai gal sakytų, šūdas tas tagas, nieko gero negaunu ir dingtų? lotuliukas.gif
Atsakyti
kazin kokio stiprumo ju kantrybe? g.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 09, 14:48)
Aham, o jei užverstume juos tokiais nekokiais tai gal sakytų, šūdas tas tagas, nieko gero negaunu ir dingtų?  lotuliukas.gif

velniai žino, arba pamoką išmoktų, arba ir toliau piktybiškai savo šlamštą siuntinėtų doh.gif
aš kolkas bandysiu "dėkodama" rašyti, kad manęs netagintų, nes gaus savo šlamštą atgal. pažiūrėsiu ar suveiks g.gif cremona online buvo, bet nieko nepatagino, ir man nieko nebeatrašė, bet dar bijau džiaugtis unsure.gif
Atsakyti
Aš tai čiuju jei gausiu tai prašysiu "o, kaip faina! žinosiu dabar kad mėgsti senus turistinius ir turėsiu omeny, kai taginsiu."
Atsakyti
Jau verkiu, 5 mix'uose užtagino mane ta brazilė Gi_Polleto doh.gif Nebent atgal ją taginti ir eit reklaminių ieškot g.gif
Atsakyti
Įlindau ir aš į tagus, jau naktis, bet baltarusė nemiega... doh.gif lotuliukas.gif paprašiau nesiųsti miestų nuotraukų, matysim, ar padės...
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 09, 22:36)
Įlindau ir aš į tagus, jau naktis, bet baltarusė nemiega...  doh.gif  lotuliukas.gif  paprašiau nesiųsti miestų nuotraukų, matysim, ar padės...

aš tai turiu atidėjus jai, jeigu sumanytų piktoji vėl mane pataginti bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau iš Constanze tagą "5 wishes in an envelope tag". 3 gražūs ir pagal wishes, 2 tokie g.gif Tai kaip ir negaliu nei blogą, nei į gerą sąrašą rašyt.
Atsakyti