Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(Miegaliuke_ @ 2012 09 07, 15:02)
Toks klausimukas, kai siunčiate atvirukus per tagus, siunčiate registruotus?  g.gif

Nea- paprastus smile.gif Į kitą šalį registruotas brangiai kainuoja 4u.gif ax.gif
Atsakyti
taip kaip taginsim viena kitą? smile.gif
šitoj temoj?
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2012 09 07, 16:32)
taip kaip taginsim viena kitą? smile.gif
šitoj temoj?

Spėju reiktų taginti taip pat kaip ten. kas pirmesnis tas gudresnis, tas greitesnis smile.gif Bet temos gal reiktų kitos, nes šita labai greitai baigtųsi, o ir apskritai šitoje galėtume girtis ką gavom.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 07, 16:24)
Spėju reiktų taginti taip pat kaip ten. kas pirmesnis tas gudresnis, tas greitesnis smile.gif Bet temos gal reiktų kitos, nes šita labai greitai baigtųsi, o ir apskritai šitoje galėtume girtis ką gavom.

o gal google doke galim?
Atsakyti
Dokai pav. mano darbe neatsidaro visai... senas kompas ax.gif
Atsakyti
gavau blyn iš tos cremonos doh.gif 4 turistiniai baisiukai iš Minskų,USA, rusiški, vienas toks visai nieko kiniškas ar pan.
ką ji galvoja, tie baisuokliai išvis nepanaudojami doh.gif

parašiau jai "padėką"... parašiau, kad nebetagintų manęs, nes gaus savo šiukšles atgal. labai tikiuosi, kad susipras unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 08 rugsėjo 2012 - 09:14
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 08, 09:46)
gavau blyn iš tos cremonos  doh.gif  4 turistiniai baisiukai iš Minskų,USA, rusiški, vienas toks visai nieko kiniškas ar pan.  einu ją taginti ir siųsiu atgal tuos keturis dar kokį vieną normalesnį įdėsiu vietoj to kiniško.
ką ji galvoja, tie baisuokliai išvis nepanaudojami  doh.gif

kaip gaila vistik, kad tokius baisiukus siunčia.

Dabar perėjau tagus, žiūriu kelios pagrindinės, kurių nenoriu taginti, tai laukiu kol pajudės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 08, 09:46)
gavau blyn iš tos cremonos  doh.gif  4 turistiniai baisiukai iš Minskų,USA, rusiški, vienas toks visai nieko kiniškas ar pan.
ką ji galvoja, tie baisuokliai išvis nepanaudojami  doh.gif

parašiau jai "padėką"... parašiau, kad nebetagintų manęs, nes gaus savo šiukšles atgal. labai tikiuosi, kad susipras  unsure.gif

Tai nesiųsi šįkart jai dovanėlės? o jau apsidžiaugiau kad pirmąkart iš Lietuvos tikras Siurprise Siurprise nukeliaus lotuliukas.gif aš jai jau paruošiau siuntinuką kinietiškų grožybių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 09 08, 09:24)
Tai nesiųsi šįkart jai dovanėlės? o jau apsidžiaugiau kad pirmąkart iš Lietuvos tikras Siurprise Siurprise nukeliaus  lotuliukas.gif aš jai jau paruošiau siuntinuką kinietiškų grožybių  lotuliukas.gif

ai pagalvojau, kad pabandysiu draugiškai iš pradžių smile.gif

tas gražiausias grožybes išsiųsi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif jeigu nuo manęs neatstos, aš jai irgi tada sukrausiu juos cool.gif
Atsakyti
Aš ją užtaginau, tai kaip man dabar elgtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 08, 11:36)
Aš ją užtaginau, tai kaip man dabar elgtis? g.gif

Gal palauk pora dienų blush2.gif jei SH jau gavo, tai netrukus ir aš turėčiau gauti 5 mix ir 3 not view cards viename doh.gif

Lyg ir dar kažkas ją tagino g.gif

Išrinksim jos gražiausius ir atiduosim blush2.gif lotuliukas.gif

Nors ten yra wishlist tagas g.gif Gal nesąžininga bus blush2.gif
Atsakyti
Šitoji brazilė kur juodam sąraše parašė man žinutę dėl tų reklaminių, kad mano profilyje parašyti nesiųsti turistinių, o pas ją tik turistiniai ir tik turistiniai, todėl ir sudėjo reklamas nes nieko neturi, neturėjo ir savo kaime neturės. Jei noriu, gali man dar kartą atsiųst turistinių. Parašiau, kad nenoriu ir daviau ilgą sąrašą elektroninių parduotuvių.
Atsakyti