Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

Ačiū Sleepy Hat už atvirukus, praskaidrino dieną 4u.gif Tikiuosi maniškis greitai tave pasieks. Keliauja.

dėl Cremonos, tai nekreipkit dėmesio į mano rašymus. Aš negražius gavau, jūs gal gražius gausit.
Tiesiog aš iki šiol tik iš lietuvaičių esu gavusi gražius.
Iš kitur arba nesulaukiau, arba ne tai, kad ne mano skonio, na bet tiesiog baisūs, su neaiškiais Rusijos miestų miestelių vaizdais ar kokiais gvazdikais raudonam fone.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 rugsėjo 2012 - 19:55
naa man tai tikrai yra pasiseke gauti graziu tag'u... ipac is tu kur pats pasirenki kokios temos atviruku nori... va taip is carmenchen jetoy grazuolu gavau biggrin.gif tik va kaip tycia niekas ju nebenori biggrin.gif biggrin.gif

o sakau gal mes tarpusavy pasitaginam? taippat kaip forume tik cia tarp lietuvaiciu? smile.gif
tarkim koki 5 (ar daugiau netgi) neturistiniu atviruku tag'a? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš labai net už ax.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
idėja puiki smile.gif
Atsakyti
Jurgeta, ačiū už tagą! Neatsiprašinėk už handmade vokus, man tokie patys mieliausi.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2012 09 06, 22:15)
Aš labai net už  ax.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

tikrai gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 07, 12:54)
Jurgeta, ačiū už tagą! Neatsiprašinėk už handmade vokus, man tokie patys mieliausi.

Prašau 4u.gif

Tuo pačiu dėkoju už tagą tviksei bigsmile.gif thumbup.gif
Ačiū, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau, ką veikia Cremona 10mix tage biggrin.gif O kodėl jinai ten du kartus iš eilės? Ką reiškia "opitz_97 back"?
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 07, 13:38)
Pažiūrėjau, ką veikia Cremona 10mix tage  biggrin.gif  O kodėl jinai ten du kartus iš eilės? Ką reiškia "opitz_97 back"?

gal cremoną užtagino antrąkart, o poto apsigalvojo ir išsitrynė
Atsakyti
Pagalvojau, kad Cremonos taginimų galima išvengti vakare, kai Sibire jau gili naktis. Gal nebudi gi ji pernakt prie kompiuterio? doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 07, 14:38)
Pažiūrėjau, ką veikia Cremona 10mix tage  biggrin.gif  O kodėl jinai ten du kartus iš eilės? Ką reiškia "opitz_97 back"?

Tai ten buvo taip: opitz_97 patagino cremona, tai cremona vėl tagino opitz_97, todėl ir parašė, back....

O susidvigubino gal netyčia, kokia intiko klaida 4u.gif
Atsakyti
Toks klausimukas, kai siunčiate atvirukus per tagus, siunčiate registruotus? g.gif
Atsakyti