Ačiū Sleepy Hat už atvirukus, praskaidrino dieną Tikiuosi maniškis greitai tave pasieks. Keliauja.
dėl Cremonos, tai nekreipkit dėmesio į mano rašymus. Aš negražius gavau, jūs gal gražius gausit.
Tiesiog aš iki šiol tik iš lietuvaičių esu gavusi gražius.
Iš kitur arba nesulaukiau, arba ne tai, kad ne mano skonio, na bet tiesiog baisūs, su neaiškiais Rusijos miestų miestelių vaizdais ar kokiais gvazdikais raudonam fone.
naa man tai tikrai yra pasiseke gauti graziu tag'u... ipac is tu kur pats pasirenki kokios temos atviruku nori... va taip is carmenchen jetoy grazuolu gavau tik va kaip tycia niekas ju nebenori
o sakau gal mes tarpusavy pasitaginam? taippat kaip forume tik cia tarp lietuvaiciu?
tarkim koki 5 (ar daugiau netgi) neturistiniu atviruku tag'a?
o sakau gal mes tarpusavy pasitaginam? taippat kaip forume tik cia tarp lietuvaiciu?
tarkim koki 5 (ar daugiau netgi) neturistiniu atviruku tag'a?
Aš labai net už
Jurgeta, ačiū už tagą! Neatsiprašinėk už handmade vokus, man tokie patys mieliausi.
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 07, 12:54)
Jurgeta, ačiū už tagą! Neatsiprašinėk už handmade vokus, man tokie patys mieliausi.
Prašau
Tuo pačiu dėkoju už tagą tviksei
Ačiū, ačiū
Pažiūrėjau, ką veikia Cremona 10mix tage O kodėl jinai ten du kartus iš eilės? Ką reiškia "opitz_97 back"?
QUOTE(Kisute @ 2012 09 07, 13:38)
Pažiūrėjau, ką veikia Cremona 10mix tage O kodėl jinai ten du kartus iš eilės? Ką reiškia "opitz_97 back"?
gal cremoną užtagino antrąkart, o poto apsigalvojo ir išsitrynė
Pagalvojau, kad Cremonos taginimų galima išvengti vakare, kai Sibire jau gili naktis. Gal nebudi gi ji pernakt prie kompiuterio?
QUOTE(Kisute @ 2012 09 07, 14:38)
Tai ten buvo taip: opitz_97 patagino cremona, tai cremona vėl tagino opitz_97, todėl ir parašė, back....
O susidvigubino gal netyčia, kokia intiko klaida