Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

O nediam_nori kažko nebelabai aktyvi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 06, 12:42)
O nediam_nori kažko nebelabai aktyvi...  ax.gif

turbūt jums padėkoti už tai reikia group.gif
Atsakyti
Tai čia gal ne tiek aš, kiek Tviksė auklėjo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 06, 12:50)
Tai čia gal ne tiek aš, kiek Tviksė auklėjo...  rolleyes.gif

vienžodž lithuania.gif
Atsakyti
administratorė davė velnių ir liepė skaityt taisykles dėl to parašo blush2.gif

nesgavo su cremonom kariaut
Atsakyti
Salomėja, gavau K. Kasparavičiaus antinus wub.gif Ačiūūūūū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 06, 17:29)
administratorė davė velnių ir liepė skaityt taisykles dėl to parašo  blush2.gif

nesgavo su cremonom kariaut

Apskundė? smile.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2012 09 06, 17:49)
Salomėja, gavau K. Kasparavičiaus antinus wub.gif Ačiūūūūū smile.gif

Puiku, einu pliusiuką pasidėsiu.
Atsakyti
Apskundė, reiškia. Na, jau įdomu darosi triniti.gif
Atsakyti
Tai sakot kariaujat lotuliukas.gif žiūriu aš čia visai neįdomiai sau tupiu favoritų taguose ir gaunu tai ko tikiuosi. Todėl pasilinksminimui įlindau irgi į tuos didelės apimties tagus ir aišku laukiu Cremonos paketėlio lotuliukas.gif ji pastebėjau labai lietuvaites myli lotuliukas.gif bet ar nenustebs mergičkai gavusi atgal nuo daugumos tai, ką išsiuntė lotuliukas.gif bet matyt irgi bėgs skųstis... irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes apsikeisim tarpusavy Cremonos atvirukais ir jai išsiųsim... O jau šito jokios taisyklės nedraudžia tongue.gif
Atsakyti
O be Yvettės dar kas nors gavo iš Cremonos? Gal mes čia be reikalo ją puolam? Nes aš dar nieko negavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 06, 17:57)
O be Yvettės dar kas nors gavo iš Cremonos? Gal mes čia be reikalo ją puolam? Nes aš dar nieko negavau smile.gif

aš irgi poto pagalvojau, kad gal vienąkart ji čia pasikiaulino, tai labai nekantriai laukiu kągi atsiųs.

kisute, tai net nebūtina tarp savęs mainytis, ji atsiunčia šlamštą, ją užtagini ir siunti atgal su laiškeliu: grąžinu tavo šiukšles", dar širdučių galima užklijuot. turėtų atsikabinti, jei nors kiek nuovoki.

gavau dar vieną tagą, labai susidomėjusi apžiūrėjau, poto kikenau, poto pykau, dabar vėl kikenu - SURPRISE tikras biggrin.gif
user posted image
user posted image

siuntėja Tatiana_Cyril
Atsakyti