Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(Kisute @ 2012 09 04, 12:40)
Žiūrinėju, ką opitz_97 siunčia apskritai. /167216ccef9e4477df35fca2de82f6b8.jpg[/img]

doh.gif

o gal aš būsiu išimtis ir gausiu kokio nors gėrio lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi jin sakė, kad neopagonė, tai gal nusikrato angelais smile.gif
Atsakyti
Gal ir kitkuo nusikrato, nes berods profily yra nurodymas siųsti neužrašytus atvirukus tongue.gif
Atsakyti
gavau 5 tagą mix iš arytainy - listonoska ir photofabrique atvirukai, bet tokie gražučiai parinkti ir vienas turistinis bet toks taikytas į norus. jai tik gražius siųskite, jei kas pataginsite ax.gif
Papildyta:
https://docs.google....ZASI/edit?pli=1

aš čia dar ir gerųjų sąrašiuką padariau, kad neskriaustum padorių žmonių, jei patagintume juos
Atsakyti
Bet taip laukiu dabar, ką gi jums Cremona atsiųs - užtaginus, žiūriu, čia beveik visas... biggrin.gif Jei gausit šlamštą, siųskit man, aš jai nesugalvoju ką siųst.. g.gif Šiaip labai mėgstu Sibiro postkroseres, įdomu, kas šita per viena
Atsakyti
Bet tai žiūriu išjudini kokį tagą ir jis kruta kruta kruta. Užtaginau gi carmenchen 10 wishe... Spėju ji vėl ką nors užtagins ir stovės vėl tagas savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 06, 10:10)
Bet tai žiūriu išjudini kokį tagą ir jis kruta kruta kruta. Užtaginau gi carmenchen 10 wishe... Spėju ji vėl ką nors užtagins ir stovės vėl tagas savaitę smile.gif

nulėkiau strimgalviais tavęs taginti, bet pavėlavau doh.gif

aaaaaaa užtagino mane Cremona, nors pasirašiau, kad ji netagintų, tai ką dabar daryt? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 06 rugsėjo 2012 - 10:38
Siūlau irgi ją užtaginti ir parašyti jai

Ypač jei dar tokią pastabą užrašė rupkė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 06 rugsėjo 2012 - 10:51
Juokinga kaip! Tagerių karai!
Carmenchen pasipildė norus pieštais miestais, tai sudėjau jai visą tarybinį turtą, nes jau nebežinau ką ir besiųst (jau žemėlapius, vaisius ir t.t. siunčiau), o tas tagas kažkaip traukia, vis kažkaip nu tikiuosi gaut ką nors gero smile.gif
Atsakyti
Ne, na bet turi būti kažkoks saikas ir šiokia tokia sąžinė... cool.gif Šitos mūsų nelabai gražiai minimos merginos jau gal metai sėdi taguose ir tiesiog uzurpuoja viską. Antra vertus, mes irgi turim visokių baddogų ir pan. Belieka tik šaltasis karas su šypsena, arba užsirašyti, kad nenorime pav. tagintojų iš Rusijos. Kažin kaip tada?
Carmenchen turėjo kažkada man atsiųsti, yra net pažymėta, kad gavau, bet ką gavau, kur yra? kažkokia mistika, perknisau atvirukus, nieko neradau. Gal tik pasivaideno, kad atsiuntė? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 06 rugsėjo 2012 - 11:06
QUOTE(Kisute @ 2012 09 06, 11:46)
Siūlau irgi ją užtaginti ir parašyti jai

Ypač jei dar tokią pastabą užrašė rupkė..

tag re-think (you can't forbid me to tag you! I tagged you once, 10 day ago and already sent the envelope)

O jos paraše puikuojasi toks užrašas:

CHINA, please, don't tag me in multiple cards tags, because I have only Chinese cards received and traveling (about 30 envelopes with 3 or 5 cards inside). I want to get cards from other countries too!!! I promise, when I receive some amount of non Chinese cards, I will delete this message.

lotuliukas.gif

Jai tai viskas galima lotuliukas.gif
Atsakyti
nu gerai, lauksiu aš iš jos dabar, tegu tik atsiunčia pabaisas, aš jų irgi turiu bigsmile.gif lotuliukas.gif

o šiaip aš tai nesuprantu kokio velnio lįsti į tagus, kad šiukšles siuntinėt. kiek siunčiau, bent iki šiol, tai visiems stengiuosi gražius parinkti pagal favoritus ir pan. aišku, gražiausių nesiunčiu, bet gražius... unsure.gif
Papildyta:
ir žinutėn surašė, kad aš negaliu jai uždrausti biggrin.gif nors man atrodo, kad aš prašiau netaginti, o ne draudžiau g.gif

parašiau jai, kad nenorėjau jos įžeisti, ir tiesiog norėjau gauti pirmuosius, kad žinočiau ką siųsti jai, kai užtaginsiu ją biggrin.gif tikiuosi supras namioką. nors gal jau spėjo sukrauti man pačius baisiausius lotuliukas.gif

aš turbūt kažkokia piktybinė, kad vis su kuom užsikonfliktuoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 06 rugsėjo 2012 - 12:36