o kazi kaip traktuoti tokius, kur tarkim 3 nesamoningi, o like du tiesiog puikus? ar panasiai kai elgias..? tai nei geras nei blogas atrodo...
QUOTE(tvikse @ 2012 09 03, 20:35)
o kazi kaip traktuoti tokius, kur tarkim 3 nesamoningi, o like du tiesiog puikus? ar panasiai kai elgias..? tai nei geras nei blogas atrodo...
man atrodo užsiimkim vien piktybiniais. kai skirtingi tai gal tiesiog skoniai skiriasi, bet kai visi reklaminis šlamštas tai jau čia ne skonyje esmė. na, man bent atrodo taip
Kol kas nieko blogo negaliu pasakyt apie ruses, ukrainietes, baltaruses - gavau daugiausia, kartais gal jau labai matytus ar nekažinkokius, bet matėsi, kad stengiasi ir bent nekiaulina
Su kinais nesisekė irgi be reklamų nieko gauti, na, gal tos reklamos dar pusėtinos, bet gero ir gražaus taguose negavau
Su kinais nesisekė irgi be reklamų nieko gauti, na, gal tos reklamos dar pusėtinos, bet gero ir gražaus taguose negavau
o man turi atkeliauti iš DER, Cremona ir opitz nu visai nenusisekė
iš opitz ir aš laukiu 10 atvirukų, ir nesitikiu nieko gero.
Na, o gal pasiseks.. Opitz_97 man pasirodė visai nepiktybinė, nes parašė ilgiausią laišką, bet pasakojimas man pasirodė nelabai adekvatus
Oficialiam postkrosinge lyg tai normalius siunčia
QUOTE(Kisute @ 2012 09 03, 22:13)
Na, o gal pasiseks.. Opitz_97 man pasirodė visai nepiktybinė, nes parašė ilgiausią laišką, bet pasakojimas man pasirodė nelabai adekvatus
Na aš su ja susirašinėju atseit Tobulinu anglų kalbą, mol. Tai tokia labai įdomi. Man būtinai visada įdeda arbatos pakutį . Jau tris gavau Nes trys laiškai buvo. Bet apie atvirukus tai nieko nežinau, vis dar laukiu Bet jau kažkuriam laiške rašė, kad pas juos nieko įdomaus nėra.
Nuostabu susikrimtau dėl dvigubo cremonos tago man, tai pamaniau, gal šįryt pasiseks labiau- ir še tau kad nori- optiz-97
QUOTE(jugeta @ 2012 09 04, 09:27)
Nuostabu susikrimtau dėl dvigubo cremonos tago man, tai pamaniau, gal šįryt pasiseks labiau- ir še tau kad nori- optiz-97
Tai ji gi dar neįtraukta į shitlistą
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 04, 09:44)
Tai ji gi dar neįtraukta į shitlistą
Įtraukta:
opitz_97
gavau dvi po vieną ir kartą 5mix. Visi seni, pageltę (kisutė)
Gavau iš Baltarusijos penki mix nuo oreh
Nors ne stebuklas, bet pasistengta (ypač žinant BY pasiūla). Du dvigubi , bet vienas jų Anne Geddes, tai gal kam prakišiu), kiti trys visai nieko, vienas su tais zuikeliais postcrosseriais.
Nors ne stebuklas, bet pasistengta (ypač žinant BY pasiūla). Du dvigubi , bet vienas jų Anne Geddes, tai gal kam prakišiu), kiti trys visai nieko, vienas su tais zuikeliais postcrosseriais.
Žiūrinėju, ką opitz_97 siunčia apskritai. Matau angeliukus, kuriuos ir aš du kartus esu gavus, apšiurusius tokius