Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nepakanka atvirukų... Tagai,swapas

QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 03, 17:08)
o iš jos kasnors kąnors esat gavę?

Nea, pirmą kartą mane ji tagina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 09 03, 17:08)
o iš jos kasnors kąnors esat gavę?

aš tik vakar pradėjau tagų užrašus vesti, tai nesu tikra. Bet pažiūrėjau žinutes - ji taginus mane ir 5 ir 10 taguose. Dar nieko negavau. Bet, na, Irkutskas, tai turbūt ir nereikia tikėtis greičiau nei per mėnesį pusantro smile.gif
Atsakyti
Salomėja, gavau iš tavęs Carl Larsson grožį wub.gif Ačiūūūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2012 09 03, 17:28)
Salomėja, gavau iš tavęs Carl Larsson grožį wub.gif  Ačiūūūūūū 4u.gif

Puiku! Žąselės iškeliavo šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 09 03, 13:25)
o mane užtagino cremona, įdomu ką atsiųs  biggrin.gif

man tai žiauriai baisius atsiuntė. Sūnui įdaviau ir jis juos kažkaip kažkur sunaudojo. Nesiuntė niekur, tiesiog savaip apipaišė prirašė. Papuošė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 03, 18:06)
man tai žiauriai baisius atsiuntė. Sūnui įdaviau ir jis juos kažkaip kažkur sunaudojo. Nesiuntė niekur, tiesiog savaip apipaišė prirašė. Papuošė  biggrin.gif

blink.gif blink.gif Nebelaukiu atvirukų unsure.gif
Atsakyti
Po galais, gaila pašto ženklo, bet einu tą Cremoną taginti... rolleyes.gif

Na, geras, dar nespėjau išjungt puslapio, jau mane suomė užtagino blink.gif Ne kitaip, nediam_nori kolega, irgi su stora kolekcija... Lauksiu dabar kokių baisių atvirukų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 03 rugsėjo 2012 - 17:37
va vaa as ta suome uztaginau... smile.gif
vis laukiau kol koks europietis bus prieinamas kad keliasdesimt centu sutaupyciau lotuliukas.gif zesim isko man laukti teks.. smile.gif
Atsakyti
Duodat, mergičkos... biggrin.gif

Tvikse, palauk, dar nesiųsk jai skubiai - jei man jinai visišką š... atsiųs, galėsiu perleisti... Man atrodo, reiktų pabandyti tokią metodiką su šitom populiariom negerom mergaitėm - kažin kaip jos reaguotų, gavę savo pačių siųstas atliekas?

O dabar laukiam... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 03, 18:40)
Duodat, mergičkos...  biggrin.gif

Tvikse, palauk, dar nesiųsk jai skubiai - jei man jinai visišką š... atsiųs, galėsiu perleisti... Man atrodo, reiktų pabandyti tokią metodiką su šitom populiariom negerom mergaitėm - kažin kaip jos reaguotų, gavę savo pačių siųstas atliekas?

O dabar laukiam... mirksiukas.gif

geraii as kaiptik isleksiu savaitukei tai bus proga nesiust biggrin.gif

jugeta, tau issiusiu rytoj tikrai biggrin.gif biggrin.gif

bet kad as ta nediam jau auklejau... tai istikro labai jau isizeidus ir nusiminus parase... net paciai paliko nejauku... unsure.gif sakau gal persistengiau ir tiksliai izeidziau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2012 09 03, 19:49)

jugeta, tau issiusiu rytoj tikrai biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif

Ir aš keliausiu į paštą smile.gif
Atsakyti
tai gal rašom čia visas raganas ir poto paauklėsim bigsmile.gif

aš tai asmeniškai ketinu susirašyti tokias personas į parašą su prašymu manęs netaginti, tai jūs pasipasakokit prašau visas bėdas kas siunčia pabaisas ar kas išvis neatsiunčia.

ai, padariau dokumentuką tokį https://docs.google....ZASI/edit?pli=1 ax.gif

aš gavau 5mix tik iš blindweed, greitai atėjo ir visai simpatiški, įvairūs, reklaminių nėr.
Atsakyti