QUOTE(*Passion* @ 2012 06 29, 13:00)
Atejau issiliet

Jau kaip nemegstu sitos personos.... (nediam_nori), uzkisa mano mylimiaus tag'us su savo nenormaliais norais, paskui kabo vos ne savaite, nieks netag'ina, nes neturi, jau ne karta yra buve, akd praso zmones jos duoti ir kitokiu variantu, nors ji daug visko praso. Zodziu kai tik pamatau, kad paskutine zinute jos, net nejungiu puslapio, nes ir taip zinau, kad nieko neturesiu
PVZ
QUOTE(Kisute @ 2012 06 29, 16:32)
Šita persona man 5mix tage atsiuntė krūvą baisutiškiausių reklamų, kurios nei biesam netinka. Jei dar kartą mane užtagins, pulsiu tagint ją ir sakysiu: tai kaip? šiukšles siunčiam ar normalius atvirukus??
QUOTE(pincius @ 2012 06 30, 09:21)
o va del
nediam_nori tai ji mane uztagino...laisku tage tai neivykde reikalavimo...o tris is pasirinktos temos...nu reklaminiai du is triju...dar plakata Caribu piratu atsiunte
QUOTE(Kisute @ 2012 06 30, 09:44)
Na, su ta nediam_nori matyt taip jau yra. Reikia ją vis pataginti, kai tik pamatot...
Rusai tai savo forume visą juodąjį sąrašą yra pasidarę.
QUOTE(pincius @ 2012 06 30, 11:49)
kiek pastebejau taguose dazniausiai tie patys dalyvauja...ypac rusai, kinai...baltarusai...neidomu...
QUOTE(jugeta @ 2012 06 30, 18:24)
Ką tik gavau jos žinutę, kad pas ją nenukeliavo mano tagas... Vajei vajei... Nebepamenu ką siunčiau... Reikia pakartotinį siųsti...
Per žinutes ji prašė, kad patyrinėčiau jos profilį ir pagal jį atsiųsčiau... Čia tame 5x cards tag....
ale atsidarau vėl- nu kad prisiršius... Po jūsų visų komentarų nenoriu pagal jos profilį siųst....
parkeliu is anos temos visai neprasta info
ach tai ta nori tada gaus nuo manes kvardratines ofrmos atviruka su Miltiniu ir aina ji piaklon tada su tokiais reikalavimais ir tokiais siuntinejimais..