Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

mano mergytei jau penki menesiai valgom koses bet tik saldzias, jokiu darzoviu nemegsta springsta ir viskas pasidaro gaila ir duodu tyrele saldesnes. mergyte sedi tik greit nuvirsta. nezinau kaip pripratinti prie rimtesnio maisto, darzoviu koses ir kitu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos
Mano lelytei 5 men 3 savaites
Moka:
*Skirti save nuo savo atvaizdo veidrodyje
*Isikisti daiktus i burna, laisvai perimti is vienos rankos i kita
*Atsistoti laikantis uz loveles, stalo, fotelio
*reaguoja i savo varda
*Zvilgsniu seka iskritusi zaisla
*Zliauzioti visomois kriptimis, apsisukti.
*Guledama ant pilvo atsispiria ir pasistumia i prieki
*rodyti pykti veido israiska(apsimetineja)

Labai judri, jei kalbina svetimi-gedinasi, moka sokdinti savus biggrin.gif
Megstamiausias valgis: morkyte, slyva, ryziu kose--bet tik Hipp, mano virtu nevalgo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melinake: 30 sausio 2007 - 10:01
Sveikos visos hi.gif
Ir mano dukrytei šiandien suėjo penki mėnesiukai 4u.gif : sveria jau 7200g, ūgis - 65cm, valgo MP ir po truputį skanauja obuoliuko, dantukų vis dar tebeieško g.gif ; jau išmoko apsiversti nuo nugarytės ant pilvuko ir iš kitos pusės bigsmile.gif , labai nori sėstis, bet dar pačiai nesigauna verysad.gif Taip pat mažutei labai patinka vartyti įvairius žurnalus, mėgstamiausias jų - TV Antena smile.gif
Atsakyti
mano dukryte jau sedi pas mamyte ant keliu, bet nori stotis;
turi 2 dantukus- abu pasirode vienu metu;
valgo mamos gamintas darzoviu tyreles, net amsi is malonumo, o man taip gera, nes is meiles gaminu wub.gif ; taip pat ir pirktines vaisiu ir uogyciu tyreles, tik nuo pirmo sauksciuko raukosi, o paskui tik spek kist i burnyte tongue.gif
megstamiausi "zaisliukai" tecio mobilus ir TV pultelis biggrin.gif
pamirsau paminet, kad sveria 7,500g, ugis 67 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sevika: 31 sausio 2007 - 11:47
Sveikutės mamytės,
Mums taip pat suėjo penktas mėnuo. Arnukas sveria 8700gr., ūgis -67 cm. Esam sveiki drūti:)
Smagu klausytis, kad vaikučiai su malonumu kerta košytes biggrin.gif . Mes jau beveik mėnesį pratinamės prie daržovių košytės, bet jau taip neskanu doh.gif , o vaisių tyrelę iš viso išpurškiam.
Atsakyti
Sveikutės sunglasses2.gif
mum šiandien 5 mėnesiukai, mokam vartytis į visas puses kaip kulverstukas lotuliukas.gif jau pagaunam savo kojytę ir kišam į burnytę, labai skanu thumbup.gif valgom mp, bet tenka ir paragaut mišinuko, nes jau nebeprivalgom nuo mamytės pienelio, jau ragaujam obuolių tyreles ir daržovių košytę mmmm kaip skanu essen.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif mums šiandien 5 mėnesiukai tongue.gif mes turim du dantukus, valgom mp, neseniai pradėjom valgyt košytę, bet dar nelabai ji mums patinka.labai patinka kojytes i burnyte kišti ir rankytes ir šiaip ka tik paimam i rankytes tongue.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Laba diena
niu ka sveikutes, stai ir mes ,mums siandien 5 menesiukai. Mokam vartytis ant sonuku, o apsiversti ant pilvuko dar nelabai gaunasi nes trukdo rankyte. Valgom Aptamil 2, tyreles ir darzovienes. Skanu tai neapsakomai.
labai dau plepam, isdykaujam ir krykstaujam.Burzgiam kaip traktoriukai ir leidziam burbuliukus 4u.gif
prisiduodam: sveriam 8.4 kg, o ugis 69cm, valgyt liepe ta pati - vaisioai darzoviene ir pienukas. Kruopu niekas neskubejo kisti, nes gerai uzaugom bigsmile.gif
Sveikiname Deinos ir monikosm maziukus leliukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

monikam, kaip tavo Emilyte, kiek uzaugot, kaip valgot?
aurak, kaip jus gyvenat? 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityti, kad jūsų mažyliai jau vartosi, o mums šiandien sueina lygiai 5 mėnesiai, bet labai vangiai sukasi ant pilvuko verysad.gif Ant šoniuko pasiverčia ir vėl ant nugarytės, be per labiausiai nesistengia, jau imu nerimauti ir vis bandom sportuoti ir padedame apsiversti, bet ji tik verčiasi ten kur jaučiasi ant sofkutės nuolydis, bet ir tai, kol priprašai 4u.gif Bet šiaip tai labai daug guguoja, labai juokingai lotuliukas.gif kikena. Nors ji nesivarto mūsų mažylė, bet užtat sedėti kaip nori ir labai pyksta jai guldai ją, tad tenka jau pusiau sėdom laikyti clap_1.gif flirt.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes. Nors mums iki 5 menesiuku dar kelios dieneles, bet jau ir mes jungiames i jusu kompanija.
Per ketvirta menesiuka uzsiauginom 2 dantukus, mokam vartytis kelis kuliukus, bet beiseina tik i kaire puse, is kaires puses pasiimt padeta zaisliuka, marliuka ar soskyte, o is desines tik retkarciais. Patinka apseileti mamos zandus ir kakla, zvalgytis pro langa. Atradom nauja uzsiemima- pakelus kartu abi kojas barskinti virs lovytes pakabintus zaisliukus. Valgom mamytes pienuka ir ragaujam kosyciu. Bet valginejam tai kas 2 valandeles. Na lyg ir viskas tam karteliui...
Atsakyti
Mano mazytei jau 5.5 menesio 4u.gif Dar vis pati neatsiseda,bet pasodinta pasedi ir gan ilgokai ax.gif Vartosi visaip,jei nori ko,tai nusivarto,sliauzti dar nemoka,kartais tik isriecia uzpakali,bet nieko neiseina biggrin.gif moka pati issiimti soskyte,pati isideti.Kartais kai nori ir buteliuka pasilaiko smile.gif Nakti keliasi vis dar 2,3 katrus.Valgo ir tyreles ir mamytes virtas kosytes,ragauja agurka(apciulpia),sausainius,vaisius... biggrin.gif
Atsakyti
Mano 2.gif šiandien 5 mėn. 6d. sveria 6kg 800g ūgio nematavom (svėrėm namie, nes poliklinikoj daug gripu sergančių, tai patarė praleist apžiūrą, kad ligos nepasigautų mažius )
Pagaliau tinginukas nusprendė ant šoniukų pasivartyt, o jau pergyvent ėmiau, tik sunkiau ant pilvo apsiverst, bet kasdien LABAI stengias lotuliukas.gif valgo daržovienes ir vaisinių tyrelių paskanauja, svorio dar reiktų priaugt anot aplankiusios med.sesutės, bet su grūdų košėm liepė palaukt, nes mažiuko skrandukas dirglus iš po ligų blush2.gif bet nemanau, kad ilgai tempsim, nes prasidėjo valgymai vos ne kas tris valandas, o naktį-4-5 val. ištempia su palingavimais doh.gif sotesnio mišinuko neįmanoma įsiųlyt, nes tik aptamil ar tepripažįsta g.gif turi naują draugą-katytę, tai sutaria thumbup.gif aišku su tėvelių priežiūra mirksiukas.gif atrado savo balso galimybes-pamėgo garsiai parėkaut, o paskui nutyla, pasiklauso, apsižvalgo ir vėl parėkauja lotuliukas.gif
Atsakyti