na, mums jau ir 5 menesiai
mokam:
nebenorim gulet, norim sedet
pastovi truputy pastatyta ant sofos (isikabinus i atlosa)
sejlejames kajp suniukas
rankytes vis burnytej, dantuku ieskom
spygaujam, rekaujam, juokiames
vartomes
or dar visokiausius ciudus kreciam kuo toliau, tuo idomiau
Sveikos, mano mazylei penki men ir savaite. Taigi mes jau imame zaisliukus, laikome pacios buteliuka, prilaikoma gali pasedeti tiesia nugaryte, apsiversti ant soniuko, netgi paguldyta ant pilvuko bando sliausti. Mes taip pat pradejome labai sypauti ir rekauti. jau valgome ir darzoviu kosytes ir mp. diena miegame mazai, bet nakti ismiegame visa.
Sveiki, mano mažei 5 mėn ir 3 d. galėtume su dowiliuke būti draugės, kadangi darome lygiai tą patį ką ir Jūsų mažylis, tik nesivartom nes tingim ,o naktį, matyt nuo tingėjimo, labai gerai miegame
Sveikos.mano mazylei jau penki menesiai.Jau moka apsiversti ant pilvuko,ismiega visa nakti,valgo vaisiu tyreles,o kas su mesa nepatinka ir raukosi.Jau teko paguleti ir lygoninei,virusai uzpuole,bet jau sveikos ir labai norim stotis ant kojyciu.
Sveikos.
Mano dukrytei jau 5 mėnesiai ir 3 dienos. Sveriame 8100g. na, o ūgis 86cm. Miegoti einame 23-24 val, išmiegame iki 6 val. pavalgome mišinuko ir vėl miegame iki 10.30 val.Tada pavalgome ryžių košės ir einame į lauką. Lauke jai labai patinka išbūname 2-3 val., jei nemiega tai guli ramiai vežymelyje ir dairinėjasi. Po to grįžusios verdame daržovienę. Šiaip labai mėgsta pabūti viena lovytėje pažaisti su savo barškučiais, tada labai daug šneka, guguoja, spygauja, juokiasi, urzgia, labai daug garsų leidžia. Vartytis dar nesivarto, reikia jai padėti, neišeina ištraukti užspaustos rankutės. Labai nori sėstis. Jau esame rimtai sirgusios, net antibiotikų reikėjo, buvo užpuolęs kosulys, bet dabar jau esame sveikutės.
Va taip ir gyvename.
[SIZE=7][COLOR=red] Visas su Naujaisiais 2007 Metais
Mano dukrytei jau 5 mėnesiai ir 3 dienos. Sveriame 8100g. na, o ūgis 86cm. Miegoti einame 23-24 val, išmiegame iki 6 val. pavalgome mišinuko ir vėl miegame iki 10.30 val.Tada pavalgome ryžių košės ir einame į lauką. Lauke jai labai patinka išbūname 2-3 val., jei nemiega tai guli ramiai vežymelyje ir dairinėjasi. Po to grįžusios verdame daržovienę. Šiaip labai mėgsta pabūti viena lovytėje pažaisti su savo barškučiais, tada labai daug šneka, guguoja, spygauja, juokiasi, urzgia, labai daug garsų leidžia. Vartytis dar nesivarto, reikia jai padėti, neišeina ištraukti užspaustos rankutės. Labai nori sėstis. Jau esame rimtai sirgusios, net antibiotikų reikėjo, buvo užpuolęs kosulys, bet dabar jau esame sveikutės.
Va taip ir gyvename.
[SIZE=7][COLOR=red] Visas su Naujaisiais 2007 Metais
Labutis. Mūsų mažyliui 5,5 mėnesiuko.Atlieka ir išdarinėja viską, kas būdinga jo amžiuje. Va tik su maitinimu ir valgymu turime problemų.
Paragavęs tyrelės raukosi tarsi sitrinos palaižęs. Lygiai tokia pat reakcija į bananą, sausainius, Hipp košeles, kurias reikia ruošti su mišinuku ar vandeniu, bet kokia arbatą. Net nuo karščiavimo negalėjau suduoti vaistų, nes buvo apelsinų skonio.
Valgo su noru naturalių kruopų, daržovių-mėsos košeles. Geria juodų serbentų kompotėlį ir morkų-obuolių sultis ir mišinuką.
Man labai keista, nes vyresnėlis valgydavo viską.
gal aks galėtų pasidalintiapie šiuos pasiekimus ir nesėkmes
Paragavęs tyrelės raukosi tarsi sitrinos palaižęs. Lygiai tokia pat reakcija į bananą, sausainius, Hipp košeles, kurias reikia ruošti su mišinuku ar vandeniu, bet kokia arbatą. Net nuo karščiavimo negalėjau suduoti vaistų, nes buvo apelsinų skonio.
Valgo su noru naturalių kruopų, daržovių-mėsos košeles. Geria juodų serbentų kompotėlį ir morkų-obuolių sultis ir mišinuką.
Man labai keista, nes vyresnėlis valgydavo viską.
gal aks galėtų pasidalintiapie šiuos pasiekimus ir nesėkmes
Labukas. Mano mažytei šiandien lygiai penki mėnesiai. Na vartytis ji vartosi tik ant šoniukų, ant pilvo tik vieną kartą persivertė. Sėstis ji nelabai stengiasi, atrodytų, kad jai tai nerūpi. Nežinia kodėl?... Moka spiegti, krykštauti, juoktis garsu. Labai nori dėmesio, moka jo išsireikalauti. Žaidžia su minkštais žaisliukai ir barškučiais, moka perimti iš vienos rankos į kitą. Viską nori imti ir kiša į burną. Seiliojasi labai labai, bet dantukų dar neturi. Valgo vis dar MP, ragauja banano ir ankstyvųjų morkų tyrlės (prieš keturias dienas pradėjo). Valgo dažnai, dieną kas dvi val., naktį kas tris (bet pastaruoju metu ir dažniau). Miega dieną po pusvalanduką tris kartus, na lauke kartais ir ilgiau. Kiek sveria tiksliai nežinau, apie septynis kg, pas gydytoją eisim už savaitės, tuo pačiu ir skiepys.
Pastaruoju metu Ksimena baisus zirzaliukas, nežinia kas jai, ar dantys dygs, ar pilvas, ar šiaip kaprizai. Ir dar, labai sunku užmigdyti, su tuo tai labai vargstam.
Nežinau, jau prirašiau čia nemažai, bet turbūt dar ne viską... Na šį mėnesį čia dažniau lankysiuos.
Pastaruoju metu Ksimena baisus zirzaliukas, nežinia kas jai, ar dantys dygs, ar pilvas, ar šiaip kaprizai. Ir dar, labai sunku užmigdyti, su tuo tai labai vargstam.
Nežinau, jau prirašiau čia nemažai, bet turbūt dar ne viską... Na šį mėnesį čia dažniau lankysiuos.
Musu maziukui irgi 5 su puse menesio ir jau turi du dantukus Vartytis pradejo nuo 4,5 menesio, tai dabar tikras asas Bet su valgymu turim problemu nuo pat gimimo... Uzsispiria ir nevalgo. Pati maitinau tik menesi ir tai tik nutrauktu pienu Atsisake imti kruti ir priversti man nepavyko. Nuo 4,5men as kantriai kasdien vis bandziau duoti papildomo maisto is pradziu atsisakydavo. Dabar labai megsta bananus ir viska kur tik ju yra Is darzioviu patinka tik brokoliai, na dar ziediniai kopustai su bulvemis, valgo avizu kose, bet tik milupos. Kai atsisakydavo valgyt, kalbindavau juokaudavau ir kai tik issizioja per prievarta sauksteliu maitindavau. dabar jau valgome linksmai 3 kartus per diena . Jau ragavome vistienos... patiko. Savo nelaimei pabandziau duoti versienos ir morku ir nuo ju mus baisiai isbere Jau dvi savaites su tuo kovojame. Dar ir dabar atsisako vandens, arbatos, negeria net ir sulciu. Kaip priversti nezinau.
Jau ir ligonineje buvome su stipriu bronchitu, ten ir Naujus sutikome. Dabar jau sveikstam namuose.
Miega mano sunelis irgi labai prastai, per nakti atsikelia 3 kartus. Miega labai neramiai, vis nubusdamas, neurologe del to paskyre raminamuju. Poveikio kol kas nepastebejau, nes geriam tik 2 dienas. Gal kas taip pat augina sudirgusi vaikiuka? Pasidalinkit patirtimi, kaip padaryti taip, kad jis miegotu bent jau nakti
Jau ir ligonineje buvome su stipriu bronchitu, ten ir Naujus sutikome. Dabar jau sveikstam namuose.
Miega mano sunelis irgi labai prastai, per nakti atsikelia 3 kartus. Miega labai neramiai, vis nubusdamas, neurologe del to paskyre raminamuju. Poveikio kol kas nepastebejau, nes geriam tik 2 dienas. Gal kas taip pat augina sudirgusi vaikiuka? Pasidalinkit patirtimi, kaip padaryti taip, kad jis miegotu bent jau nakti
mums 4.5 men,mokam:
vartyti visaip
sestis, prilaikant rankutes
daug sypsotis
pagriebti teliko pulta ir ji ziauriai apseileti
pries kaledas issiauginom dantuka
valgom koses,tyrele,banana,barankas
spjaudytis
daug sneketi kompanijoj
va tokie mes
vartyti visaip
sestis, prilaikant rankutes
daug sypsotis
pagriebti teliko pulta ir ji ziauriai apseileti
pries kaledas issiauginom dantuka
valgom koses,tyrele,banana,barankas
spjaudytis
daug sneketi kompanijoj
va tokie mes
Mums irgi 5 mėnesiukai Sveriam 6650g,o ūgis -69 cm tai vat,auginam manekenę Tik ji tingi vartytis labai labai retai apsiverčia bet labai mėgsta graužti savo kojos pirštukus ir žaisti su jais Ir toliau labai šypsosi:ir saviems ,ir svetimiems.Kol kas jokios nepažįstamų baimės nėra Daug kalba,kartais netgi pasako MAMA(čia turbūt tik mano ausys taip girdi ) ,žaisliukus ima iš vienos rankytės į kitą,mėgsta išsisupti vibro kedėj,kad galvoju,jog pavojinga tuoj bus joje palikti
Tiesa,dantų pas mus irgi dar nėr,bet kandžioja valgydama tai laaabai skaudžiai Kas bus,kai dantys pareis
O valgo,tik mamos pienelį ,kartą per dieną kelis šaukįteliu košės Hippo gauna
Vat tokios mes
Tiesa,dantų pas mus irgi dar nėr,bet kandžioja valgydama tai laaabai skaudžiai Kas bus,kai dantys pareis
O valgo,tik mamos pienelį ,kartą per dieną kelis šaukįteliu košės Hippo gauna
Vat tokios mes
Sveikos mamytes...mano mazylei po triju dienu jau bus penki menesiukai... o mokam jau tikrai daug...pati atsiseda uz kaldrytes pasiemusi, vartosi po lova...spek suziureti...jau tokia aktyvi ji pas mane, kad siaubas, per diena pavargstu...ismoko ant kojyciu spyruokliuoti...bet dar anksti,tai daryti... bet truputeli leidziam pasokineti, vos priliesdami pedutes... diena beveik nemiega, ir visuomet juda...nepagules ramiai nei minutes... labai patinka maudytis, plaukiojam po vonele, tai kai pradeda taskytis, visa slapia iseinu... daug kalba...tik aisku nelabai ka suprasi...jau valgom kosytes, ragaujam banano ir obuoliuko... beto, ji jau stovi ant rankyciu, pakelia save nuo zemes ir laikosi...
sveikutės ir sveikučiai mums jau beveik 5,5 mėnesio..taigi....spiegiam,žviegiam, krykštaujam, juokiamės ir visaip kitaip triukšmaujam ..naktim keliamės po 4-6 kartus..siaubas valgom labai labai daug..morkas, bulves, bananus, obuoliukus, košeles..o jei ko neduodu, tai pats ranką tiesia į lėkštę naktį dažniausiai randu kitoje pusėje lovelės gulintį..labai intensyviai nusimauna kojines ir čiulpia kojos pirštą ..pats stengiasi atsisėsti, o jei neišeina, tai baisiausiai supyksta o svarbiausia, kad jau turim pirmąjį dantuką