Mano dukrai penki menesiai bus uz 6 dienu.. Pasiekimai? sveriam apie 7200 g, ugis 67 cm. Siandien ryte pazadino mus serenada is memememememe veveveveve garsu.. Iki tol vis balses tik deliodavo, na, aisku, grrr, hrr dar burbuliuodavo, kaip labai gera ar kai pykdavo.. spygauja, krykstauja vis stipriau, isbando savo balselio galimybes

Labai rieciasi ir nori sestis jau nuo triju menesiu, taciau dabar jau labai tvirtai viska daro, ir pasodinus nugara tiesi, isikibus uz pirstu iskart sedasi ir stojasi, tada jau ner laimingesnio vaiko visam pasauly

jau trys savaites kaip normaliai vartosi nuo nugaros ant pilvo, iki tol koki menesi ant sonu tik pajegdavo, ir kartais is inercijos parvirsdavo ant pilvo, bet ranka linkdavo, o dabar jokiu bedu, ranka nemaiso.. Nuo pilvo ant nugaros anksciau vartesi, o dabar kazkaip pamirso.. Kelia uzpakali, bet dar nezino, ka toliau daryti, taigi dar neropojam

dvi savaites vel kelesi naktim po kelis kartus, issibudindavo nerealiai, kazko labai alkana budavo, ir papo beieskodama dar sugebedavo ant pilvo persiverst

tai turejau bemiegiu nakteliu. Bet sianakt vel sugrizo mano gerasis vaikas ir ismiegojom abi iki ryto be sposu

Kol kas valgom tik MP, meginom obuoliuka, tai nesuvirskinta radau pamperse.. bet per pusantro menesio priaugo tik 600 g, tai reiks pradeti rimciau mastyti apie primaitinima..
zaislus griebia ir laiko, perima is vienos rankos i kita, labai megsta tyrinet teveliu veidus, savo kelius, peduciu dar negriebia, nebent jei pakisi po nosim..
aha, dar labai megsta "kankinimo" zaidimus, t.y., kai kutena ar vaizduoja, kad suvalgys mamyte ja.. Tada tai krykstavimo buna iki kito kvartalo turbut girdisi

ir pati bando suvalgyt mamyte.. Ir siaip, labai reaguoja i mam, tikra mamytukas pasidare, nors ant ranku nenesioju per dienas, bet tik pamato mane, tai visa net nusvinta, suspurda, ir tiesai, tiesia rankas, o jei paimi ant ranku, tai tuoj ciupineja, glosto, kramto, nu labai idomi ta mamyte
dantu dar nera, nors jau visa menesi laukiam, kasdien ieskom, seiles fontanais tyska, viskas burnoj ir mamos krutys nukramtytos